- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.381
Bugun itibariyle 14 gebemiz varHayırlı olsun. Bereketliyiz gerçekten.
Rabbim sağlıklı bir sekilde kucagina almayı nasip etsin. :)
ooo hayirli olsun ikizler mi geliyorr yoksaa Allah kucagina aldigin gunleri de gostersin insaAllahKızlarrrrrrrr hamileyim. 436 kan sonucum.
11. Gün canim.Maşallah blast embriyo mu kaçıncı gün değerin?
Cok sağol arkadaşım. Allah istiyen herkeze versinHayırlı olsun. Bereketliyiz gerçekten.
Rabbim sağlıklı bir sekilde kucagina almayı nasip etsin. :)
Hayirlı olsun.Allah tamamına erdirsin canım.5.gün embriyosumuyduKızlarrrrrrrr hamileyim. 436 kan sonucum.
Amin insallah 3. Gün. 2 emriyoydu.Hayirlı olsun.Allah tamamına erdirsin canım.5.gün embriyosumuydu
hayir olsun insallah csnim neden tartıştı n
Bugun itibariyle 14 gebemiz varRabbim sayılarımızı arttırsın bizlere de sağlıkla devam etmeyi nasip etsin
Ben progestron iğne progesteron jel climara fort band göbekten kan sulandırıcı hibor 3500 iğne. Verdi doktorum. Pozitif sonucu alınca bel bandını kesti. Bugun keseleri görünce de progesteron iğneyi kesti kan sulandırıcı iğne ve jele devamBiraz uslubu bozuk konustu, uyardim daha da asabilesti. Doktorum odaya girince sut dokmus kediye dondu. Ama ben de moral falan birakmadi. Hastane ozur diledi vs. boyle bir imtihan yasadim. Tek olumsuzluk diye bunu hatirlarim insallah.
Amiiin insallah :)
Ben de heyecanla pazartesiyi bekliyorum embroyolarin durumu hakkinda bilgi almak icin. Benim burdan anladigim kadariyla 3. Veya 4. Gun farketmiyor sanirim, tamamen nasip.
Bir de hanimlar yumurta toplamadan sonra hap igne vs neler kullanmistiniz. 9 tane hap, 1 igne 1 de jel kullaniyorum
ben sadece crinone jel folic asit ve coraspinBiraz uslubu bozuk konustu, uyardim daha da asabilesti. Doktorum odaya girince sut dokmus kediye dondu. Ama ben de moral falan birakmadi. Hastane ozur diledi vs. boyle bir imtihan yasadim. Tek olumsuzluk diye bunu hatirlarim insallah.
Amiiin insallah :)
Ben de heyecanla pazartesiyi bekliyorum embroyolarin durumu hakkinda bilgi almak icin. Benim burdan anladigim kadariyla 3. Veya 4. Gun farketmiyor sanirim, tamamen nasip.
Bir de hanimlar yumurta toplamadan sonra hap igne vs neler kullanmistiniz. 9 tane hap, 1 igne 1 de jel kullaniyorum
Ayy süper arka arkaya haberler geliyor çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin canımKızlarrrrrrrr hamileyim. 436 kan sonucum.
Bugun itibariyle 14 gebemiz varRabbim sayılarımızı arttırsın bizlere de sağlıkla devam etmeyi nasip etsin
En az 200Kizlar yarin kan vericem tekrardan bi gun once transferimin 8.gunu 119.35 cikmisti yarin 11. gunu kan cikmasi gerekiyor tahminen ?
Canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin:)kızlar sonucum çıkmış hamileyimm. 9.gün 123. Allahıma şükürler olsun
Masallah saglikla kucagina alirsin ins:)Kızlarrrrrrrr hamileyim. 436 kan sonucum.
Amin canim ins. Senin adinada cok sevindim canim bebislerini saglikla kucagina alirsin ins:)Bugun itibariyle 14 gebemiz varRabbim sayılarımızı arttırsın bizlere de sağlıkla devam etmeyi nasip etsin
Slm ne zamandan beridir takip ediyorum sizi ama üye degildim bugün oldum tüm pozitifleri teprik ediyorum Allah kucağınıza almayı da nasip etsin insallah bende 11 aralıkta transfer oldum 11.gunde değerim 513 şuan 5+5 haftalıkim 5+1 kesem 8mm sizlerin kaçtı acaba biraz küçük dedi doktorum korktumEn az 200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?