- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi kuzununannesi
-
- #2.061
canim seninle sorunumuz birebir ayniArkadaşlar eşimde sperm yok denecek kadar az ama hareketli spermler var olduğu için embriyolog tup bebekte çok bişi fark etmediğini söyledi. Bende bir sorun yok yaşım da 25.
Sizce gerçekten bu kadar az sayıda spermle tüp bebeğe gidilse başarılı olunur mu ? Yarın opuya giricem bu arada.
İnşallah canım benim inşallah. Dualarımdasn.canim seninle sorunumuz birebir aynidnada hasar yoksa tüp bebek sansimiz yuksek .. embriyologla detayli konustum ben dediği eger senden 5 yumurta cikarsa esinden de 5 kaliteli sperm yeterli .. sonucta mikroenjeksiyon olacak ben cok umutluyum Allah yuzumuzu kara cikarmasin insallah
Valla böşündümü diye bende şüphenmşyor değilim. Yarınyeniden test yaptıracağım. Umarım düzenli artış olmuşturMaşallah değerine erken tutma olup
Kana ilk günlerde geçmiş olabilirmi acaba
Senin kese görmeye gitmeni hepimiz dört gözle bekleyecez sanırım
Hayırlısı olsun cnm inş.
Allah razi olsun canim benim sen de benim duamdasin pozitif i gormek isteyen tum dostlarim dualarımdasiniz Allah yuzumuzu kara cikarmasin bu zorlu yoldaİnşallah canım benim inşallah. Dualarımdasn.
Benimki yavaş ama istikrarlı büyümüştü doktor ilk kontrolde Pazartesi toplarız demişti ama yumurtalar tahmininden biraz geç olunca çarşambaya kaldı önemli değil erken yada geç olması sağlıkla alınsın yeterki
Doktor bana 5 ocakta gel dedi 5+2 oluyor ama ben cumartesi eşimle gideyim diye 6 ocak a randevu aldımPozitif alan arkadaslar kese gorundumu ne zaman muayene oldunuz betada ogrendikten sonra yarin hastaneye gitcem bakalim nolck
Canım inş güzel hbrlerle dönersin bugün?Pozitif alan arkadaslar kese gorundumu ne zaman muayene oldunuz betada ogrendikten sonra yarin hastaneye gitcem bakalim nolck
Canım bizde de öyle hatta biz bi ara azosperm olduk . Sonra havuzlama yaptılar hatta son gün sperm çıkmadaydı tese olma ihtimali olacaktı eşimin . Çok şükür sperm çıktı aynı sizinki gibi sayıyla ama yetti ve 5. Güne gelen 5 embriyom oldu . Benim de hep acabalarım vardı. Bize miktoenjeksiyon yaptıkları için milyonlarca sperme gerek yok zaten bir kaç tane iyi olsun yeter .gönlünü ferah tut . Yeter ki Rabbim ol desinArkadaşlar eşimde sperm yok denecek kadar az ama hareketli spermler var olduğu için embriyolog tup bebekte çok bişi fark etmediğini söyledi. Bende bir sorun yok yaşım da 25.
Sizce gerçekten bu kadar az sayıda spermle tüp bebeğe gidilse başarılı olunur mu ? Yarın opuya giricem bu arada.
Hayırlısı olur İnsallah canımRahmin kendine gelmesi gerekiyormus bu zaman zarfında da rahim filmi istediler bakalım hayırlısı artik
N’aptın canım bitti mi opu işlemingunaydin kizlar opu icin hastahanedeyim dualarinizi eksik etmeyin
Inşallah iyi sonuçlanır.gunaydin kizlar opu icin hastahanedeyim dualarinizi eksik etmeyin
Ben öğretmenim bugün başladım okula benim de 6, gün . Okula başlamak daha iyi geldi evde zman hiç geçmiyorTransferimin 6. Günü zaman geçmiyor. Dr. Yatip dinlenmeye devam dedi. Hayırlısı bekliyorum bakalım .
Benim doktorum hiç yatma dedi 2 gün istirahat et sonra normal hayatına dön dedi öyle yaptım kızımı okula götürüp getirdim okuş etkinliği vardı ona katıldım arkadaşlarımla kahvaltıya gittim avm ye gittim sinemaya gittim eğer sağlıklı bebekse her şekilde tutunuyor Allah korusun sağlıksızsa tutsa bile düşebilir abartmadan ve daha fazla psikolojini bozmadan normal hayatına dönenilirsin bence Rabbim güzel haberler aldırsınTransferimin 6. Günü zaman geçmiyor. Dr. Yatip dinlenmeye devam dedi. Hayırlısı bekliyorum bakalım .
gunaydin kizlar opu icin hastahanedeyim dualarinizi eksik dualarımız seninle inşallah beklediginden çok daha iyi geçer Allah yardımsın olsun .
Dualarımız seninleN’aptın canım bitti mi opu işlemin
Benim eşimde de az sayıda ve şu an pozitifteyim. Olsun yeterkiArkadaşlar eşimde sperm yok denecek kadar az ama hareketli spermler var olduğu için embriyolog tup bebekte çok bişi fark etmediğini söyledi. Bende bir sorun yok yaşım da 25.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?