- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
denklik dedikleri şeyi araştırdınız mı acaba başka yolu olamaz mı
denklik olmuyor malesef, orada beslenme burada diyetetik yerine değil gastronomi yerine geçiyor. 25 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denklik dedikleri şeyi araştırdınız mı acaba başka yolu olamaz mı
napmayı düşünüyorsun peki?denklik olmuyor malesef, orada beslenme burada diyetetik yerine değil gastronomi yerine geçiyor. 25 yaşındayım
İlk 100 bursu için giriyorum mf den üniye bu yıl yerleştim korkun benden :))))) mf den giriyorum.
bende gireceğim. hedef cerrahpaşa tıp ve ilk 100 e girmek :) bu arada mezunum
Elbettesüperrrr rakipler varrrr:)
ya çok dua alırsın öyle bir konu açarsan. minnettar kalırım.latislav yarından itibaren göreceksiniz konumu .)
aaaay bekliyoruuuum
napmayı düşünüyorsun peki?
Merhaba..Merhaba kızlar ben bende bu sene sınava hazırlanıyorum bölümümü değiştirmek içim tam 12 sene sonra tekrar üniv sınavına giriyorum. Sağlık çalışanıyım yine sağlık olacak fakat farklı bir bölüm. Sayısal ağırlıklı çalışıyorum açıkçası tüm derslerim köreldiği için sıfırdan başladım. Matematikte antremanlarla matematik 1 i bitirdim 2 ye başladım fizik kimya biyoloji Palme yayınlarından aldım oldukça güzel anlatıyor üstelik soru bankaları da gayet güzel ayrıca fizik ve kimya içim güvenden yayınlarını da sevdim. Türkçem iyi olduğu için ona bakmıyorum yıllardır kitap kurdu olmanın faydaları tarih için güzel notlar çıkardım onları ara ara tekrar edip soru çözümüne başlayacağım henüz başlamadım. Coğrafya dan Hiç anlamıyorum onun için henüz kaynak bakmadım. Matematikten ayrıca birey a b c soru bankaları karekök ve Okyanus yayınlarının soru bankaları muazzam güzel. Birey a , b , Karakök, Okyanus , birey c kitap sırası kolaydan zora gidiyor bu sırayla çözeceğim. Ayrıca dersler için YouTube dan hocalara geldik kanalının ygs konularını izliyorum çok iyi hocalar anlatıyor tavsiye ederim şimdilik bu kadar umarım en güzel puanları da paylaşmak nasip olur
Coğrafya dan hiç anlamıyorum be yapacağım bilmiyorum hedefim Odyoloji bölümü üniv farketmez zaten kamu da görevliyim bitirip kurum içi Atama yapacasşım inşallah senin var mı hedefMerhaba..
Öncelikle başarılar dilerim, ben de üniv. yarıda bırakarak tekrar hazırlanıyorum. Coğrafya için Palme iyidir. Matematik için de Karekök, Birey iyi soru bankaları ama Birey B çok zor diyorlar,iyice pekiştirdikten sonra sınava yakın bitirin demiş birçok arkadaş.Onun dışında konu anlatım olarak youtube da bir sürü kanal var.
Hedef neresi bu arada?
Bi de ben birey b sorularına baktım da çokta zor değil yani ben sıfırdan başladım buna rağmen pek zorlamadı ama birey C deli zor bi kitap soruları anlamak bile bi 5 dakikamı alıyorMerhaba..
Öncelikle başarılar dilerim, ben de üniv. yarıda bırakarak tekrar hazırlanıyorum. Coğrafya için Palme iyidir. Matematik için de Karekök, Birey iyi soru bankaları ama Birey B çok zor diyorlar,iyice pekiştirdikten sonra sınava yakın bitirin demiş birçok arkadaş.Onun dışında konu anlatım olarak youtube da bir sürü kanal var.
Hedef neresi bu arada?
İnşallah olur.Coğrafya dan hiç anlamıyorum be yapacağım bilmiyorum hedefim Odyoloji bölümü üniv farketmez zaten kamu da görevliyim bitirip kurum içi Atama yapacasşım inşallah senin var mı hedef