2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insallahhh insallahhh..O güzel günler kapıda canimm..her yerden bir umut kapısı açıyorum bak.:KK54:

yesa yesa m gelirde ben kalır miyim hiç onu önden gönderip ardından ben geleceğim.:KK200:
Hadi inşallah kuzu benim çalışmalar daha yarın başlayacak inşallah.bu ay hayıt sana vesile olsun insaAllah Rabbim in izniyle. Devam mı hayita ben yeniden başladım adet olunca bu sefer sabah akşam deneyecegim

Hadi inşallah kuzu benim çalışmalar daha yarın başlayacak inşallah.bu ay hayıt sana vesile olsun insaAllah Rabbim in izniyle. Devam mı hayita ben yeniden başladım adet olunca bu sefer sabah akşam deneyecegim
Aaa hadi bakalım rast gele.ve bu kez gün aşırı devam edin 10-12-14....devam et kaçırma canimm. ben hayit i yumurtlama gerçekleştiği gün bıraktım artık 10 gün sabah akşam kullandım..bata daha çok var .

Aaa hadi bakalım rast gele.ve bu kez gün aşırı devam edin 10-12-14....devam et kaçırma canimm. ben hayit i yumurtlama gerçekleştiği gün bıraktım artık 10 gün sabah akşam kullandım..bata daha çok var .
Ben de öyle düşünüyorum kuzum yumurtlama geçtikten sonra bırakacağım. Aynen bu ay kaçırma yok insaAllah hayırlısıyla sağlıcakla geliyor miniklerimiz Rabbim in izniyle çalışmalara devam :dua:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Bat 20-21 ekim İnşallah bu ay tutmuştur cok umudum yok ama hayırlısı:KK51:

Gerçekten inan balım okadar inan ki suan
,

böyle olmamız lazım aslında varya gecen topikte biri paylasmıstı ya ne kadar inanmıs kadın bu ay bende ınanıyorum
Senle olduğunu düşün karnında dikkat et kendine tamamen ona hazırla kendini ben inanıyorum bu ay Rabbim izniyle bebeklerimiz geliyor bizimleler :)

Benim olacakmisim gibi belim karnim agriyor. Idrar testide negatif diyor. Hayirlisi bakalim sende nasil durumlar.

bnmde hamileymişim gibi belirtlerim var az önce kesin oldum die afedersin ıslaklıkla gttim vc ye cok fazla akıntım vardı günlük pedden tasmus o derece

X