• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burmera Burmera canım burada var mısın bilmiyorum ama burada da risk yaşayan arkadaşlar oldu ben dahil ama geçiyor üzme kendini..bizlerle paylaşabilirsin (not:kızlar arkadaşı düşük riskinden hastaneye yatırmışlar dualar onunla olsun)

Bende 55 kiloyla hamile kaldım yazın çok kilo almıştım zaten hep 50 ydim birden aldım vermeye uğraşırkende hamiş oldum ☺️☺️Şimdilerde yine aynı kilodayım ama karnım davul gibi pantolonlarımla rahat edemiyorum hiç benimde hamile pantolonu almam lazım en kısa zamanda..Yiyecekler konusunda da kızlar bulantılarım olmadan önce gayet sağlıklı beslenirdim ama şuan hiçbirşey yiyemediğim için Can'ım ne isterse azar azar yiyorum sırf bişeyler yemiş olmak için

Kızlar merhaba benim 4-5 günde bir sabahları kırmızı leke geliyor çok korkuyorum birşey olmaz değil mi varmı bu durumda olan arkadaşlar kalp atışlarını haftaya pazartesi duyacağız inşallah

Kızlar merhaba benim 4-5 günde bir sabahları kırmızı leke geliyor çok korkuyorum birşey olmaz değil mi varmı bu durumda olan arkadaşlar kalp atışlarını haftaya pazartesi duyacağız inşallah
Geçende benim de oldu 3-4 damla ama devamı gelmedi hemen doktora gittik bir pedi doldurmadigi sürece sorun yok dedi. İnşallah devamı gelmez dinlen bol bol ve stres yapma dedi.

Burmera Burmera canım burada var mısın bilmiyorum ama burada da risk yaşayan arkadaşlar oldu ben dahil ama geçiyor üzme kendini..bizlerle paylaşabilirsin (not:kızlar arkadaşı düşük riskinden hastaneye yatırmışlar dualar onunla olsun)
Allah yardımcısı olsun.

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize bu aralar baş dönmesi ile uğraşıyorum inanın gece uyanıyorum yatakta öğürtü ile ama çıkarma fln yok . Bi baş dönmesi ve kuru bulantı sardı beni . Bi de eşim yok yanımda inşallah tez vakitte kavuşuruz yalnızlık çok zor :(

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize bu aralar baş dönmesi ile uğraşıyorum inanın gece uyanıyorum yatakta öğürtü ile ama çıkarma fln yok . Bi baş dönmesi ve kuru bulantı sardı beni . Bi de eşim yok yanımda inşallah tez vakitte kavuşuruz yalnızlık çok zor :KK43:
Ay canım ya sıkılma yaz bize konuşalım:KK25:

Benım karnım büyümedi sanırım ama bana göre ideal kilomdan 4 kilo fazlayken hamile kaldım acaba ilk zamanlar kilo veren oluyor mudur?
Bende senin gibiyim normal kilomdan fazlaykm ama olsun hiç sorun değil . kilo verenler var canım aşırı derecede bulantı kusma yasayanlarda oluyor ama sıkıcı durum

Bugün yine ağrıdan kıvrandım idrar yıllarında enfeksiyon var sanırım çünkü hamile kalmadan önce yaşamıştım bi kere aynı o sancıyı yaşıyorum idrar yaparken..eğer öyleyse nasıl geçecek kızlar ilaç veriyor mu? Of ya bebişe ilaç da kullanmak istemem ama dayanılır gibi değil yarın tahlil vercm bakalım
Canım munurol toz var dr un ondan verir sonra bol şu iç ıslak olmamasina dikkat et birde ayaklarını usutme oldu mu geblikte çok karşılaşılan birseymis korkma

Canım munurol toz var dr un ondan verir sonra bol şu iç ıslak olmamasina dikkat et birde ayaklarını usutme oldu mu geblikte çok karşılaşılan birseymis korkma
Saolasın kuzum suyu bol içtim biraz dindi bakalım yarın ne diyecek..bebişe bişey olmasında her ağrıya razıyım Allah kolay hamilelik ve kolay Doğum yaşatsın bizlere

Saolasın kuzum suyu bol içtim biraz dindi bakalım yarın ne diyecek..bebişe bişey olmasında her ağrıya razıyım Allah kolay hamilelik ve kolay Doğum yaşatsın bizlere
Amin canım Allah in izniyle birşey olmayacak ben gebelikte n 2 ay önce yaşadım üstelik kanamam çok oluyordu geçti seninki hafif sen kendinkendine dikkat et ha bu arada icme suyun ılık olsun sakin soğuk icme ben hep ılık içtim sıcağa yakin

Kızlar sürekli acı yiyorum canım hep tuzlu acılı yemek istiyo şekerli hiçbişey ağzıma suresim yok bide çiğ köfte demişsiniz ılk öğrendiğimde yemiştim ben de iki haftadır yemiyorum ama canım çook çekiyo :(

Amin canım Allah in izniyle birşey olmayacak ben gebelikte n 2 ay önce yaşadım üstelik kanamam çok oluyordu geçti seninki hafif sen kendinkendine dikkat et ha bu arada icme suyun ılık olsun sakin soğuk icme ben hep ılık içtim sıcağa yakin
Saolasın dikkat edeceğim:KK49:

Back