Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bende aci yiyorum ya cok ilginc ciğ kofte etsiz yapilandan yedim bir kere..o yenebiliyormus etsiz olan..Kızlar sürekli acı yiyorum canım hep tuzlu acılı yemek istiyo şekerli hiçbişey ağzıma suresim yok bide çiğ köfte demişsiniz ılk öğrendiğimde yemiştim ben de iki haftadır yemiyorum ama canım çook çekiyo
Ya ama o ince biberleri çerez gibi yiyorum çiğ köfte aklıma geldikçe ağzım sulanıyor yutkunuyorum resmen başka da bişey yemesem istemiyo canım zaten akşam hafiften midem bulanıyor öyle uyuyorum sabah turp gibiyim amaCanim bende aci yiyorum ya cok ilginc ciğ kofte etsiz yapilandan yedim bir kere..o yenebiliyormus etsiz olan..
Inşallahh iyi olur canım ben pek hissetmiyorum aslında kasık ağrısı dışında sende hangi belirtiler var.
Çok normal canım:) 4 haftadır çekiyorumArkadaşlar bugün şükür keseyi gördük ama arada sağ kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyo hafiften normalmi bu?
Benim hazirda bi göbek vardı karın bölgem de fazlalık olmuştu kızım olursa iyice genişler artık kızlar yanlara doğru büyütüyor genelde bende kızım olacak gibi hissediyorum zaten kızım aşagi kızım yukarı nasıl süslerim ben onu kim bilir Ayy hayali bile içimi pir pir ediyorEvet ya bende de iştah yok sırf aç kalmayayım diye yiyorum ona rağmen göbek çıktı hemen :)))
Ayyy ben de kız hissediyorum evet ya hayali bile güzel hemen ağlayasım geliyor duygulanıyorum hatta dayanamadık eşimle hastane çıkışı flan aldık cinsiyeti belirsiz bi renkte ayakkabı tulum flan aldık şu an bile karşımda asılı hala inanamıyorum onların içine sığacak kadar minnak yavrularımız mı olacak şimdi bizimBenim hazirda bi göbek vardı karın bölgem de fazlalık olmuştu kızım olursa iyice genişler artık kızlar yanlara doğru büyütüyor genelde bende kızım olacak gibi hissediyorum zaten kızım aşagi kızım yukarı nasıl süslerim ben onu kim bilir Ayy hayali bile içimi pir pir ediyor
Ayy cnm evham yapıyorum sanırım böyle olunca bi ürperti geliyo banaÇok normal canım:) 4 haftadır çekiyorum
Aman sakın evham yapma kafanı dağıt başka şeylerle..aynı senin gibiydim stres yaptım kanamam oldu. Düşük riski yaşadım 10 gün. Ama ağzımın payını aldım hep güzel düşündüm ve bebiş de kalp de görüldü:) darısı başına tadını çıkar güzel günlerin:)Ayy
Ayy cnm evham yapıyorum sanırım böyle olunca bi ürperti geliyo bana
Çok üzüldüm cnm Allahım sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsinAman sakın evham yapma kafanı dağıt başka şeylerle..aynı senin gibiydim stres yaptım kanamam oldu. Düşük riski yaşadım 10 gün. Ama ağzımın payını aldım hep güzel düşündüm ve bebiş de kalp de görüldü:) darısı başına tadını çıkar güzel günlerin:)
Aminnn:)Çok üzüldüm cnm Allahım sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Dinlenmeye calis belki ondan da olmustur sonucta 8 kat cikmissin .. Ama strest yapma belki bir daha olmaz .. Sabaha kadar dikkat et olursa sabah doktora gidersin .. Insallahta olmaz canim..İyi akşamlar kızlar benim az önce kahverengi kanamam oldu yani tuvalette çok az peceteye geldi panik oldum biraz ne yapmam lazım? kizimda böyle bişey olmamıştı. akşam bi arkadasa gittik asansör bozukmus 8 kat çıkmak zorunda kaldık ondan mi oldu acaba?
Tamam canım takip edeyim devamı olmaz inşallahDinlenmeye calis belki ondan da olmustur sonucta 8 kat cikmissin .. Ama strest yapma belki bir daha olmaz .. Sabaha kadar dikkat et olursa sabah doktora gidersin .. Insallahta olmaz canim..
Gözün aydın hoş geldin aramızaMerhaba güzel temmuz anneleri. Ben de aranızdayım artık. Adet düzensizlikleri yasadığımdan dolayı henüz öğrenebildim basit gebelik testi ile. Güzel mutlu paylaşımlarınız olsun
TeşekkürlerGözün aydın hoş geldin aramıza
Hoşgeldin. Mutlu haberler alıp vereceğimiz güzel zamanlar geçirelim inşallahMerhaba herkese. Bizde bebeğimizle büyüyoruz ve Allahın izniyle 2017 Temmuz annesi olacağım
Yatip dinlen cnm devam ederse de dr ara igne verioİyi akşamlar kızlar benim az önce kahverengi kanamam oldu yani tuvalette çok az peceteye geldi panik oldum biraz ne yapmam lazım? kizimda böyle bişey olmamıştı. akşam bi arkadasa gittik asansör bozukmus 8 kat çıkmak zorunda kaldık ondan mi oldu acaba?