• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yine ağrıdan kıvrandım idrar yıllarında enfeksiyon var sanırım çünkü hamile kalmadan önce yaşamıştım bi kere aynı o sancıyı yaşıyorum idrar yaparken..eğer öyleyse nasıl geçecek kızlar ilaç veriyor mu? Of ya bebişe ilaç da kullanmak istemem ama dayanılır gibi değil yarın tahlil vercm bakalım
doktor dezenfektan veriyor ve bol su öneriyor canım geçmiş olsun tahlil yaptırmakta fayda var

Kizlar cok merak ettim acaba şimdiden göbüşü buyuyen varmi ya sanki rahim bolgemde biraz şişlik ve sertlik hissediyorum ben acaba psikolojikmenmi böyle hissediyorum
Sizde nasıl :KK48:
Benim de Karnım şiş. En bol pantolonum bile oturunca sıkıyor. Ben de artık hamile pantolonu giymeyi düşünüyorum. Ben de 5 kilo fazlayla hamile kaldım. Midem bulaniyo ama kusmuyorum, kilo alıyorum. Bebislerimiz iyi olsun da kilolar verilir.

Kizlar ben 53 kilo 165 boyundaydım. hamile kaldığım günden beri 57 58 59 arasında gidip geliyorum çünkü bulantımın olduğu günlerde ki eğer biraz rahatlamışsam kilom bi gün öncesine göre 2kg az çıkıyor. ben bu durumun yediklerimizle değil siskinlikle alakalı olduğunu düşünüyorum. 38 giydiğim pantolanların fermuarını ve düğmesini kapatamıyorum rahat olmak adına. bebeklerimiz fasulye kadar ama kesenin alanı geniş ve gün geçtikçe de genisleyecek o yuzden karnimiz ozellikle de 8 9. haftadan sonra şiş olması normal. benim gibi çalışanlar gün içinde dinlenemedikleri içinde Vücutlarında odemler olabilir bundan sonra çok sıkan gomlek ve pantolonlar giymemenzii tavsiye ederim inanın nefes almak bile zorlaşıyor.

Kızlar benim bulantilardan dolayi 5 kilo verdim baya zayifladim üzülmuyorum çünkü kiloluyum bu süreci 10 kilo en fazla 15 kilo ile doğuma gitmek istiyorum inşallah boyuma göre kilo çok fazla durmuyor ama .
Baya vermıssın canım kac haftadan beri bulantın var

Bugün yine ağrıdan kıvrandım idrar yıllarında enfeksiyon var sanırım çünkü hamile kalmadan önce yaşamıştım bi kere aynı o sancıyı yaşıyorum idrar yaparken..eğer öyleyse nasıl geçecek kızlar ilaç veriyor mu? Of ya bebişe ilaç da kullanmak istemem ama dayanılır gibi değil yarın tahlil vercm bakalım
İlaç kullanmalısın mutlaka derecesine göre ilaç yazıyorlar önce şase sonra antibiyotik bol bol su iç geçmiş olaun

Kizlar ben 53 kilo 165 boyundaydım. hamile kaldığım günden beri 57 58 59 arasında gidip geliyorum çünkü bulantımın olduğu günlerde ki eğer biraz rahatlamışsam kilom bi gün öncesine göre 2kg az çıkıyor. ben bu durumun yediklerimizle değil siskinlikle alakalı olduğunu düşünüyorum. 38 giydiğim pantolanların fermuarını ve düğmesini kapatamıyorum rahat olmak adına. bebeklerimiz fasulye kadar ama kesenin alanı geniş ve gün geçtikçe de genisleyecek o yuzden karnimiz ozellikle de 8 9. haftadan sonra şiş olması normal. benim gibi çalışanlar gün içinde dinlenemedikleri içinde Vücutlarında odemler olabilir bundan sonra çok sıkan gomlek ve pantolonlar giymemenzii tavsiye ederim inanın nefes almak bile zorlaşıyor.
Ben de evlendiğimden beri 57 ydim hamile kaldım 60-61 çıkıyorum Allahtan ağzımın tadı yok oburluk yapamıyorum :KK70:

O değilde zararlı bir yiyeceği gebeliği öğrenmeden iki gün önce yemiştim sonra tam bir aydır ağzıma sürmedim aklımdan çıkmıyooo:eek:
Öğrenene kadar Allah korur derler :)) hiiiiç takma kafana. Ben normalde sigara içiyorum. İş yerinde öğrendim. Öğrendikten sonra 2 tane daha içtim ve bıraktım. Bilmeden tatilde alkol almış arkadaşım da vardı. Maşallah bir tosunu var :)) bak bunlar en kötüleri kalbini ferah tut

Öğrenene kadar Allah korur derler :)) hiiiiç takma kafana. Ben normalde sigara içiyorum. İş yerinde öğrendim. Öğrendikten sonra 2 tane daha içtim ve bıraktım. Bilmeden tatilde alkol almış arkadaşım da vardı. Maşallah bir tosunu var :)) bak bunlar en kötüleri kalbini ferah tut
Ben neler yapmadim ki.. akciger filmi cekindim, evi kaldirdim temizledim baza falan cektim o derece.. sigarada iciyordum. Kan verdim eve geldim son bir sigara icip sonuc almaya gittim bir dahada yok :)

Back