• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm anneler. Bende aranızdayım :anneadayı::KK200: iki gün oldu öğreneli. Geç döllenmem vardı. 6 aydır deniyorduk olmadı. Bu ay artık olamayacağını düşünmeye başlamıştım. Adetim gecikmesine rağmen bakmadım. Çünkü 6 aydır strese bağlı sanırım 10 günlük oynamalar oluyordu. Eşimin ısrarıyla baktım ve mucizemiz geliyormuş:21::KK50:

Günaydın herkese aramıza yeni katılanlar da hoşgeldi.şimdi uyandım bogazımda hafıf bir takılma var ve heryerim agrıyor hamile olmakta zor ilaç icemiyorsun :s neyse ilerlemeden geçer inşallah :(

Gunaydin kizlar, burada 5 bucuk saat rüyalar uyutmuyor. Çok garip oglumda hamileligim boyunca 4, 5 kere bizim başbakanini, Cumhurbaşkanıni ruyamda görüyor konusuyordum. Bunda da iki oldu bu geceyle Almanya nin başbakani Mercel leyim. Ne alakadir bu bilemiyorum. :KK64:

Gunaydin kizlar. Ruyamda dusuk yaptigimi gordum, kalktigimdan beri agliyorum :KK61::KK61::KK61:
Niye agliyorsun bak ne guzel sevin gercek degil ..
Şey bu arada bugun bende ruyamda kanamamim basladigini gordum icimden diyorum ki buda olmadi iste .. Uyandim hala soktayim wcye gidip baktim gercek mi diye .. o_O Birde kizlara söyleyeyim bana dua etsinler insallah bebegim duruyordur kanamam durur diyorum :KK23:

Gunaydin kizlar, burada 5 bucuk saat rüyalar uyutmuyor. Çok garip oglumda hamileligim boyunca 4, 5 kere bizim başbakanini, Cumhurbaşkanıni ruyamda görüyor konusuyordum. Bunda da iki oldu bu geceyle Almanya nin başbakani Mercel leyim. Ne alakadir bu bilemiyorum. :KK64:
Hadi bizimkiler kurmaktan kafaya takmaktan seninki gercekten garipmis :) Olsun bebeginle ilgili ruyadan iyidir ..

Günaydin tatli anneler :anneadayı::anneadayı:yeni gelenler hos gelmisler..:nazar:masallah cogaliyoruz..Rabbim sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi..
Ruyalar .. hepimizin korkulu ruyasi bende hep dusuk yaptigimi goruyorum korkulu uyuyorum vs bu normalmis sanirim:anne:
ben bu sabaha karşı felaket bir bel ağrısıyla uyandım daha önceki düşükte de aynı şekil uyanıp lavaboya gittiğimde leke gelmişti çok korktum kalkmadım bile yataktan alarmım çalana kadar o arada geçmiş ağrı lavaboya gidince bi rahatladım korktuğum gibi değilmiş ama çok korktum rüyalar desen aynı zaten ne zaman geçecek bu korku acaba :(

Yatip dinlen cnm devam ederse de dr ara igne verio
Tekrarlamadi diye okula geldim ama su an çok pişmanım keşke rapor alsaydim:KK43:
Rüyada yönetici görmek iyi diye biliyorum hayir olsun insallah

Niye agliyorsun bak ne guzel sevin gercek degil ..
Şey bu arada bugun bende ruyamda kanamamim basladigini gordum icimden diyorum ki buda olmadi iste .. Uyandim hala soktayim wcye gidip baktim gercek mi diye .. o_O Birde kizlara söyleyeyim bana dua etsinler insallah bebegim duruyordur kanamam durur diyorum :KK23:
Hayırdır inşallah korkularimiz ruyalarimizi cok etkiliyor neyse ki ruyaymis

Hadi bizimkiler kurmaktan kafaya takmaktan seninki gercekten garipmis :) Olsun bebeginle ilgili ruyadan iyidir ..
Digerlerini hic anlatmiyorum, sabaha kadar karisim hazirladim cinsiyetini ogreneyim diye :) sabaha kadar alem alem geziyorum ama bu Mercel olayini bende cozemedim. Hepimizin ruyalari hayir olsun ins. :)

Hayırlı sabahlar cennet annelerı sizlerle duyduğum ve jendime göre yorumladigim bi kaç seyi paylaşmak istiyorum.
hepimiz düşük tehlikesi altindayız ve cok korkuyoruz bilinçaltımızın en açık olduğu dönemdeyiz çünkü uyurken bile hamile olduğumuzu düşünerek dikkat ederek yatıyoruzve bilinç altımız bizi rüyalarda korkularımızı gösteriyor. bu durumda yapılacak en iyi şey düşük tehlikesini düşünmek yerine Bebeğinizin cinsiyetini düşünüp onu nasıl büyüyeceğimiz ona nasıl giysiler alacağımız gibi tatlı hayaller peşinde koşarsak bilinç altımızda bizi bu yöne doğru sürükler.
Kızlar ben nazara çok inanırım. Yakınlarınızın çoğu önce bu kız nie çocuk yapmıyor der sonrada hamileyken olan biten ne varsa gözlemler. o yüzden ne yaşadığınız güzel anları ne de olumsuzlukları kulaktan kulağa yayılmaması için Sırdaşlarınız dışında kimseye anlatmayın iyi giden bişiler varsa kesin nazarlari değer. Yada cekemeyenler olur yada birinin gozu kalır olumsuzluklarada üzülmüş gibi yapıp sağa sola anlatırlar. en iyisi dozunda bilgi vermek. ve bol bol dua okumak. elinizden geldiğince fırsat buldukça bildiginiz duaları okuyun. hem size hem bebeğinize iyi gelecektir.
Rabbim önce bizlere sonrada bebişlerimize sağlık versin. ;)

Back