• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar cok merak ettim acaba şimdiden göbüşü buyuyen varmi ya sanki rahim bolgemde biraz şişlik ve sertlik hissediyorum ben acaba psikolojikmenmi böyle hissediyorum
Sizde nasıl :KK48:

Benim de canim sosis istiyor :KK43: ama toksoplasma bagisikligim cikmadigi icin yasak :KK43:
benimde çıkmadı doktorum iyi pişmiş et tüket, kedilerden uzak dur, sebzeleri bol suda sirkeyle yıka dedi canım. canın çok çekiyorsa pişir ye çok abartmayalım bence :bicak:

Kizlar cok merak ettim acaba şimdiden göbüşü buyuyen varmi ya sanki rahim bolgemde biraz şişlik ve sertlik hissediyorum ben acaba psikolojikmenmi böyle hissediyorum
Sizde nasıl :KK48:
var ben !! bildiğin şiş karnım anlamadım rahim büyüyor ondan olsa gerek yoksa bebişler fasulye kadar :)

Iyi aksamlar kizlar.. Bende var karnimda sislik zaman zaman sertleşiyor da kasik agrilarim fln oluyor yine ara ara bide gaz sancisi cok yaşıyorum

Iyi aksamlar kizlar.. Bende var karnimda sislik zaman zaman sertleşiyor da kasik agrilarim fln oluyor yine ara ara bide gaz sancisi cok yaşıyorum
aynı beni tarif ettin akşamları olan bu ağrıyı çözemedim gün içinde çok yok Allahtan çalışıyorum çünkü

aynı beni tarif ettin akşamları olan bu ağrıyı çözemedim gün içinde çok yok Allahtan çalışıyorum çünkü
Bende de genelde aksamlar gaz sıkıntısı oluyor cnm. Gündüz evdeyim izinliyim suan ama ayaklarim fln cok üşüyor ne kdr ust uste giysemde sanirim ondanda oluyor

Benım karnım büyümedi sanırım ama bana göre ideal kilomdan 4 kilo fazlayken hamile kaldım acaba ilk zamanlar kilo veren oluyor mudur?

var ben !! bildiğin şiş karnım anlamadım rahim büyüyor ondan olsa gerek yoksa bebişler fasulye kadar :)

Aynen canım daha ufacıklar oysaki:eek:

:KK19::p

Sertlik bendede var canim :cool:

Ben bildigin 4 aylik bebek göbeğiyle geziyorum :anneadayı:

:sampiyon::KK70:

Benım karnım büyümedi sanırım ama bana göre ideal kilomdan 4 kilo fazlayken hamile kaldım acaba ilk zamanlar kilo veren oluyor mudur?
bulantı yaşayanlar zayıflıyor canım bende kilomdan fazla hamile kaldım bunu bnde düşünmüştüm :KK48:

Bugün yine ağrıdan kıvrandım idrar yıllarında enfeksiyon var sanırım çünkü hamile kalmadan önce yaşamıştım bi kere aynı o sancıyı yaşıyorum idrar yaparken..eğer öyleyse nasıl geçecek kızlar ilaç veriyor mu? Of ya bebişe ilaç da kullanmak istemem ama dayanılır gibi değil yarın tahlil vercm bakalım

Benimde karnım şiş.. pantolonlarım sıkıyor.. onlar belimi sıkarken giyemıyorum. Bel bölgem kilo aldı.. kızlar ben gittim hamile pantolonu bile aldım..

bulantı yaşayanlar zayıflıyor canım bende kilomdan fazla hamile kaldım bunu bnde düşünmüştüm :KK48:

Cünkü doktorum ilk aylar istersen bütün gün elma ye karısmak yok sadece katkı maddeli seylerden, islenmis gıdalardan, iyi yıkanmamıs sebze meyveden uzak dur dedi yediklerime dikkat edip bikaç kilo versem ne iyi olur

Kızlar benim bulantilardan dolayi 5 kilo verdim baya zayifladim üzülmuyorum çünkü kiloluyum bu süreci 10 kilo en fazla 15 kilo ile doğuma gitmek istiyorum inşallah boyuma göre kilo çok fazla durmuyor ama .

Bugün yine ağrıdan kıvrandım idrar yıllarında enfeksiyon var sanırım çünkü hamile kalmadan önce yaşamıştım bi kere aynı o sancıyı yaşıyorum idrar yaparken..eğer öyleyse nasıl geçecek kızlar ilaç veriyor mu? Of ya bebişe ilaç da kullanmak istemem ama dayanılır gibi değil yarın tahlil vercm bakalım
Hiç ihmal etme canim.Ablam hamileyken 2-3kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Idrarindan kan gelmiş. Serum taktilar bi de toz bi ilaç varmış onu kullandı. Bol su içmek lazım.

Hiç ihmal etme canim.Ablam hamileyken 2-3kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Idrarindan kan gelmiş. Serum taktilar bi de toz bi ilaç varmış onu kullandı. Bol su içmek lazım.
Çok şükür kan flan yok da ihmal etmeden yarın bakacağım çaresine Of ya düşük riski bitti bi de bu çıktı :işsiz:

Back