- 15 Ekim 2016
- 843
- 1.343
- 63
- 34
Aaa neresinden ben şarkikaraagacliyim ama antalyada yasiyorum
Bende yalvaç canım yalvactayim:)
İspartaya gidip gelme sorunum var her seferinde bir buçuk saat yaa Allah yardımcımız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa neresinden ben şarkikaraagacliyim ama antalyada yasiyorum
benimde çıkmadı doktorum iyi pişmiş et tüket, kedilerden uzak dur, sebzeleri bol suda sirkeyle yıka dedi canım. canın çok çekiyorsa pişir ye çok abartmayalım benceBenim de canim sosis istiyor ama toksoplasma bagisikligim cikmadigi icin yasak
var ben !! bildiğin şiş karnım anlamadım rahim büyüyor ondan olsa gerek yoksa bebişler fasulye kadar :)Kizlar cok merak ettim acaba şimdiden göbüşü buyuyen varmi ya sanki rahim bolgemde biraz şişlik ve sertlik hissediyorum ben acaba psikolojikmenmi böyle hissediyorum
Sizde nasıl
Ben varımKizlar cok merak ettim acaba şimdiden göbüşü buyuyen varmi ya sanki rahim bolgemde biraz şişlik ve sertlik hissediyorum ben acaba psikolojikmenmi böyle hissediyorum
Sizde nasıl
aynı beni tarif ettin akşamları olan bu ağrıyı çözemedim gün içinde çok yok Allahtan çalışıyorum çünküIyi aksamlar kizlar.. Bende var karnimda sislik zaman zaman sertleşiyor da kasik agrilarim fln oluyor yine ara ara bide gaz sancisi cok yaşıyorum
Ben bildigin 4 aylik bebek göbeğiyle geziyorumKizlar cok merak ettim acaba şimdiden göbüşü buyuyen varmi ya sanki rahim bolgemde biraz şişlik ve sertlik hissediyorum ben acaba psikolojikmenmi böyle hissediyorum
Sizde nasıl
Bende de genelde aksamlar gaz sıkıntısı oluyor cnm. Gündüz evdeyim izinliyim suan ama ayaklarim fln cok üşüyor ne kdr ust uste giysemde sanirim ondanda oluyoraynı beni tarif ettin akşamları olan bu ağrıyı çözemedim gün içinde çok yok Allahtan çalışıyorum çünkü
bu gaz olayı sıkıntı ama ayakları üşütme dikkat etBende de genelde aksamlar gaz sıkıntısı oluyor cnm. Gündüz evdeyim izinliyim suan ama ayaklarim fln cok üşüyor ne kdr ust uste giysemde sanirim ondanda oluyor
var ben !! bildiğin şiş karnım anlamadım rahim büyüyor ondan olsa gerek yoksa bebişler fasulye kadar :)
Ben varım
Iyi aksamlar kizlar.. Bende var karnimda sislik zaman zaman sertleşiyor da kasik agrilarim fln oluyor yine ara ara bide gaz sancisi cok yaşıyorum
Ben bildigin 4 aylik bebek göbeğiyle geziyorum
bulantı yaşayanlar zayıflıyor canım bende kilomdan fazla hamile kaldım bunu bnde düşünmüştümBenım karnım büyümedi sanırım ama bana göre ideal kilomdan 4 kilo fazlayken hamile kaldım acaba ilk zamanlar kilo veren oluyor mudur?
bulantı yaşayanlar zayıflıyor canım bende kilomdan fazla hamile kaldım bunu bnde düşünmüştüm
Bi ara çıkıp ben de alacağım nerden aldın canım? LCW dan alırım diye düşündümBenimde karnım şiş.. pantolonlarım sıkıyor.. onlar belimi sıkarken giyemıyorum. Bel bölgem kilo aldı.. kızlar ben gittim hamile pantolonu bile aldım..
Hiç ihmal etme canim.Ablam hamileyken 2-3kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Idrarindan kan gelmiş. Serum taktilar bi de toz bi ilaç varmış onu kullandı. Bol su içmek lazım.Bugün yine ağrıdan kıvrandım idrar yıllarında enfeksiyon var sanırım çünkü hamile kalmadan önce yaşamıştım bi kere aynı o sancıyı yaşıyorum idrar yaparken..eğer öyleyse nasıl geçecek kızlar ilaç veriyor mu? Of ya bebişe ilaç da kullanmak istemem ama dayanılır gibi değil yarın tahlil vercm bakalım
Çok şükür kan flan yok da ihmal etmeden yarın bakacağım çaresine Of ya düşük riski bitti bi de bu çıktıHiç ihmal etme canim.Ablam hamileyken 2-3kere idrar yolu enfeksiyonu geçirdi. Idrarindan kan gelmiş. Serum taktilar bi de toz bi ilaç varmış onu kullandı. Bol su içmek lazım.