• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O değilde zararlı bir yiyeceği gebeliği öğrenmeden iki gün önce yemiştim sonra tam bir aydır ağzıma sürmedim aklımdan çıkmıyooo:eek:
Anne bebeginin varligini bilmeden ona zarar vermezmis .. Ögrendikten sonra yersen zarar verirmissin ;)
Sanirim ben cok takilmiyorum böyle seylere canimin cektigi herseyi yiyorum ama abartmadan ..

Anne bebeginin varligini bilmeden ona zarar vermezmis .. Ögrendikten sonra yersen zarar verirmissin :KK66:
Sanirim ben cok takilmiyorum böyle seylere canimin cektigi herseyi yiyorum ama abartmadan ..
Bende sizin gibi düşünüyorum herşeyden yenmeli kararınca gerçi ben bu aralar acayip çiğ köfte aşeriyorum ve yiyorum :)) Allah sonumu hayretsin gelecek kilolar zaten kiloluyum:)))

Bende sizin gibi düşünüyorum herşeyden yenmeli kararınca gerçi ben bu aralar acayip çiğ köfte aşeriyorum ve yiyorum :)) Allah sonumu hayretsin gelecek kilolar zaten kiloluyum:)))
Etsiz yersen sıkıntı yok istedigin kadar yiyebilirsin ;)
Aman kilolarda gider bence tadini cikarmak lazim tabiki abartmadan bir gun abartinca ertesi gun biraz daha hafif deylerle gecistirilebilir corba salata vs gibi..
Canim cekecek ben yemeyecegim bence daha zararli benim icin :-)

O değilde zararlı bir yiyeceği gebeliği öğrenmeden iki gün önce yemiştim sonra tam bir aydır ağzıma sürmedim aklımdan çıkmıyooo:eek:
ben de yedim ictim ogrenmeden. bir makale okumustum ve beni cok etkilemisti. bebek annesine hitaben beni ogrenmeden once yaptiklarini unttum diyordu ama simdi beni ogrendin bugunden sonra dikkat et diye yaziyordu

Anne bebeginin varligini bilmeden ona zarar vermezmis .. Ögrendikten sonra yersen zarar verirmissin :KK66:
kızlar zararlı dediysem çiğköfteden bahsettim isim vermek istemedim ama arkadaş vermiş öyle aşırı zararlı bişey ağzıma sürmem :) toksoplazma sonucumu bekliyorum

Etsiz yersen sıkıntı yok istedigin kadar yiyebilirsin :KK66:
Aman kilolarda gider bence tadini cikarmak lazim tabiki abartmadan bir gun abartinca ertesi gun biraz daha hafif deylerle gecistirilebilir corba salata vs gibi..

ben de yedim ictim ogrenmeden. bir makale okumustum ve beni cok etkilemisti. bebek annesine hitaben beni ogrenmeden once yaptiklarini unttum diyordu ama simdi beni ogrendin bugunden sonra dikkat et diye yaziyordu

Etsiz yersen sıkıntı yok istedigin kadar yiyebilirsin :KK66:
etsiz nerden bulabilirimki kendim yapmayıda bilmiyorum ya

OO HEMDE KAÇ KERE YEDİM NEYSE DİKKAT EDEYİM BİRAZ DAHA O ZAMAN KIZLAR..

Disarda satilanlarin hepsi etsiz. Etli satmak yasak zaten.

Disarda satilanlarin hepsi etsiz. Etli satmak yasak zaten.

Günaydın kızlar.. her sabah olduğu gibi bu sabahta bulantıyla uyananlardanım bence bulantısı başlamayanlar bol bol sağlıklı beslensin sonrasında inşallah başlamaz ama başlarsa iştah falan da gidiyor..suyu da içemiyorum artık ben önceden 2 litre içiyordum rahat ama bu aralar 1 litre zorla içiyorum Onuda kendimi zorlayarak nolucak bu halim bilmiyorum umarım bulantılarım biter
valla bende aynı durumdayım canım. Günde 1 Litre suyu zor içiyorum. Peynir zeytin ekmekten başak hiç bir şey yiyemiyorum. Allahtan ilk zamanlar güzel beslendim. hele bu hafta daha da şiddetli bir şekilde başladı bulantılar. Bir an önce bitse de bebişimi güzelce beslesem diye bekliyorum

Kızlar bende de tam tersi metobolizmam hızlı masallah çok birsey yiyemiyorum ama her gün mutlaka portakal yiyorum hamileliğin bu dönemlerinde portakalın sindirimi kolaylaştırdigini okudum

ben üç litreye kadar içiyorum işyerinde şişem var doldurup doldurup içiyorum :)
ayyy ne güzel canım o kadar çok bulantım var ki. Bende ilk haftalar 2-3 Litre arası içiyordum ama şimdilerde 1 Litreyi zorla içiyorum. Yeme konusna hiç girmiyeyim hiç bir şey yiyemiyorum.:110:

Ben kızımda 7. Ayda başladım lansinoh kullanmaya birde her emzirme sonrası kendi sütümü göğüs ucuna sürüp kuruyana kadar havalandırdım hiç yara olmamıştı göğüslerim
nasıl yani 7 aylık hamile iken mi başladın ?

Back