• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar frdnr frdnr canım rabbim bebeğini sana bağışlasın güzel haberlerini alalım inşallah.

Yok canim unuttum onu tansiyon problemim cikinca sorularim haftaya kaldi.sen soylemistin degil mi aci badem sutu ondan alicam yanlara bacaklarA surerim en azindan
Al_pi Al_pi canim kitap tavsiyen icin tesekkur ederim canim cok begendim..cok guzel..bir solukta okudum..basucu kitabim oldu.:KK200::nazar:
Gunaydin canim..
Evet ben soylemistim 3.aydan itibaren baslayin diyor benim gobek geceleri cok kasiniyor sanirim erken baslayacagim surmeye dun bebe yagi surdum yatmadan once hic kasinmadi rahat rahat uyudum :)
Ben kitabi okumuyorum bitmesin diye haftama gore okuyorum :))) Ciddi anlamda okurken mucize birsey yasadigimizi bir kez daha anliyorum..

Günaydin herkese..
frdnr frdnr canim umarim iyi haberler verirsin bizlere .. Allah hakkinda hangisi hayirliysa onu nasip etsin ..

Gunaydinnnlarrr:KK49: mide bulantilari birkac gundur bende de basladi malesef :110: bir de hasta olacakmisin yanmalar arada bir kasilmalar insallah bi skinti yoktur yarin randevum var kalp atisini bakalim demisti doktor insallah bi skintimiz cikmaz:anneadayı:

Günaydın herkese 5+1 icindeyim kızlar
Arada adet sancım gibi giren kramplar ve asırı hasssas olmam dısında cok belirtim yok
Bu haftasonu kalp atısı ıçin ultrasona giricem
Sizce ters giden biseylerden mı olur belirtinin çok olmaması

Arada adet sancım gibi giren kramplar ve asırı hasssas olmam dısında cok belirtim yok

Canım aynı düşünceler icerisindeyim bende.. Bendede hic bir belirti yok adet ağrısı bile yok acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var demeden alıkoyamıyorum kendimi

Canım aynı düşünceler icerisindeyim bende.. Bendede hic bir belirti yok adet ağrısı bile yok acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var demeden alıkoyamıyorum kendimi
Aynen bende korkuyorum cok senle benim biraz temmuz sonuna denk geliyor arkadaslardan daha yeniyiz diye mi acaba

Bende yoklamamı vereyim. Günaydınlar herkese. Güzel haberlerin olduğu bir gün olur inşallah.

Dün Bebek görmeye gittim. Arkadaşında 2. Çocuğuydu. Bilenler bilir Doğum sonrası göğüste yara olma ihtimali %90 dır. Oğlumda bir ay öncesinden Lansinoh krem kullanmaya başlamıştım. Çok şükür kanamalı bir yara olmamıştı. Ama göğüslerin bir dönem bayaa acımıştı. Soyulma gibi olmuştu. Dün arkadaşım daha erken başla dedi. Şimdiden ara ara sür. Biraz erken gibi geldi. Siz ne dersiniz?

Günaydın kızlar, güzel haberler alacağımız bir hafta diliyorum herkese..
Ben geceleri çok sık tuvalete çıkar oldum. ve gecenin bir yarısı uyanıyorum midem bulanıyor. sonra geri uyuyorum.gün içinde çok mide bulantısı olmuyor şimdilik. bende durumlar böyle..birde çok acıkmaya başladım. :nazar::nazar::KK200::KK200:

Kizlar bu nasıl bişey haberi bugün duydum inanamiyorum Allahım kimlere emanetiz :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

İzmir'de, doğum için özel bir hastaneye yatan anne adayının doğumu başlayınca, doktor olmadığı için bebeği eliyle rahime geri ittiği iddia edilen ebe hemşire hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

http://m.sabah.com.tr/yasam/2016/04/26/ebe-hemsirenin-bebegi-ana-rahmine-geri-ittigi-iddiasi

malesef olabiliyor işte duygusuz bu insanlar... Allah hepimizin evlatlarını korusun...

Canım herkeste belirti farklı oluyor oglumda hic bir belirti yasamadım ben 1kere bile bulantım agrım hicbirseyim olmadı bu hamilelegimse tam tersi ne ararsan var 7/24 gecmeyen bulantım var yani herkesin gebeligi farklı canınızı sıkmayın insallah hersey yolundadır

Bende yoklamamı vereyim. Günaydınlar herkese. Güzel haberlerin olduğu bir gün olur inşallah.

Dün Bebek görmeye gittim. Arkadaşında 2. Çocuğuydu. Bilenler bilir Doğum sonrası göğüste yara olma ihtimali %90 dır. Oğlumda bir ay öncesinden Lansinoh krem kullanmaya başlamıştım. Çok şükür kanamalı bir yara olmamıştı. Ama göğüslerin bir dönem bayaa acımıştı. Soyulma gibi olmuştu. Dün arkadaşım daha erken başla dedi. Şimdiden ara ara sür. Biraz erken gibi geldi. Siz ne dersiniz?
O dedigin kreme 7.ayinda baslamaliymisiz canim su an cok erken surmek icin .. Benim takip ettigim bir kac kisi var bende onlardan duydum iceriginde zararli birsey olmadigi icin dogumdan sonrada kullanabiliyormusuz rahatlikla silmeye gerek yokmus ..

ben de seninke yakınım ,sizdenim yani :)
belirtim yok. ama iki gundur midem bi garip, iştahım az, yemekler eski cekiciligini yitirdi. Bugun de keseyi gormeye gidecegiz insallah

7.haftanin sonuna kadar sadece kasik agrim ve gogus hassasiyetim vardi .. Bende senin gibi dusunuyordum ama 7.haftadan sonra bulantilar yavas yavas basladi.. Ki hic belirti olmayipta gebeligi yolunda giden cok insan var sakin belirti aramayin sonra fazlasiyla geliyor :)

Back