• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim toksoplazmaya bagisikligin var mi yada suan var mi diye bakiliyor. Ben cumartesi yaptirdim cunku rahatla et ve yumurta yiyemiyordum aklimda durmasin diye yaptiriyim dedim. Kedi varsa sende yaptir bence son pismanlik duyma. Rubella da verdim cunku cocukken hangi hastaliklari gecirdim pek hatirlamiyorum
Ben yiyorum et yumrta falan ama icime de kurt dustu bi doktora solimde yaptirim tabi kalp atisini alirsak..

Amine Busra Amine Busra canim simdi eski tahlillerime baktim 04.12.2015 de yaptirmisim toxoplazma negarif cikmis bunun bi suresi varmidir tekrarlamam gerejmi acaba

O Oykucan benim sat 21 eylul normalde. Ama 30 gun kadar gec yumurtlamam var:)) ben tahmini bir tarih yazdim takvime. En son utrasyonun verdigi tarihe göre de 09.07.2107 cikiyor. 3-4 günden bir sey olmaz takipleselim. :KK15: bende hic hamilelik belirtisi yok. En yakin hedef: 21 aralikta 2li test. Ogrendigimden beri 1 kilo aldim. Ama kendimi cok sismis, cok sisko ve cirkin hissediyirum o_O
Benim sat 31 eylül ama keseyi gormeye normal bi hast gittim ultrasonda gorunen tarihi söyledi ona gore düzelttim aslinda bu doktora guvenmiyorum benim doktoruma randevu tarihi birax uzun du kese görmek icin idareten gitmis bulundum asıl radevum bu cuma ins gecmek bilmiyo bir türlü
56 ile hamile kaldim gayet rahattim son bir haftadir migde bulantilari basladi ama atmıyorum 4 gundurde soguk aldim 54 kiloya düştüm bakalim nasil gidecek

İgm mi igg mi hangisi negatif?
Ikiside negatif cikmis..Arastirdim simdi..Ama o testten sonra eve kaza gecirmis bi kedi alip tedavi ettirmistim 15 gun falan baktm.Dikkat ettim eldivenle yaklastim hep ama yinede yarin yeniliycem..Bide esim kedi tirmigi enfeksiyonundan 2 ay oncw ameliyat oldu kist alindi..Oyuzden korktuk biraz..

Kac gundur giremiyordum yarin kalp atisi icin gidicez ins kizlar bi de sat 29 eylul ama gec dollenme oldu kac haftaligim cok merak ediyorum
Bu arada yedigim seyleri hazmedemiyorum azcik bile yesem.. maden suyu iciyorum ins zarari yoktur..
Istahsizlik tam gaz devam :'(
Simdi yazdiklarinizi okuyacagim gecmise gidip genelde ayni seyleri yasiyoruz :)

Ikiside negatif cikmis..Arastirdim simdi..Ama o testten sonra eve kaza gecirmis bi kedi alip tedavi ettirmistim 15 gun falan baktm.Dikkat ettim eldivenle yaklastim hep ama yinede yarin yeniliycem..Bide esim kedi tirmigi enfeksiyonundan 2 ay oncw ameliyat oldu kist alindi..Oyuzden korktuk biraz..

Canim korkutmak istemem ama bagisiklik yoksa gebeyken o mikrobu kapmamak gerekiyormuş. Çiğ ete yumurtaya bile dokunmamak gerekirmiş hayvanlardan da uzak durmak gerekir

Kac gundur giremiyordum yarin kalp atisi icin gidicez ins kizlar bi de sat 29 eylul ama gec dollenme oldu kac haftaligim cok merak ediyorum
Bu arada yedigim seyleri hazmedemiyorum azcik bile yesem.. maden suyu iciyorum ins zarari yoktur..
Maden suyunun zarari yok yarari var ama yinede gunde 1tane icmek yeterlidir ;)
Insallah yarin guzel haberlerle gelirsin ..

Bende içiyorum soda zararı yok bildiğim kadarıyla

Hiç tavsiye etmiyorum dua edin de çok olmasın hayat durma noktasına geliyor eve kapandım haftalardır ruh gibiyim
Bende yok diye uzuluyordum acaba saglikli degil mi hic belirtim kalmadi diye . 3gundur sabahlari cikarirken dua ediyorum Allahim biran önce gecsin diye :-/
Bertilda Bertilda umarim hic olmaz senin sakin icinden bile gecirme cok zor oluyor ..

Cinsiyet tahminim de kiz oysa ki hep oglum olsun isterdim adi bile belliydi yahya :) ama karnimdaki kiz gibime geliyor ... saglikli sihhatli olsunlar yeter klişe ama.. bir de kagan kocatepe nin hafta hafta hamilelik kitabini aldim..
Hee bir de gecen gun biseye cok aserdim yazmayayim adini gece ruyamda iki tencere yedim o kadar doymusum ki uyandigimda hic canim istemiyodu :)
Bir deee hic sut icemiyorum midem sallatida sanki tek kasar peyniri yiyebiliyorum illa beyaz peynir yememiz sart mi

Cinsiyet tahminim de kiz oysa ki hep oglum olsun isterdim adi bile belliydi yahya :) ama karnimdaki kiz gibime geliyor ... saglikli sihhatli olsunlar yeter klişe ama.. bir de kagan kocatepe nin hafta hafta hamilelik kitabini aldim..
Hee bir de gecen gun biseye cok aserdim yazmayayim adini gece ruyamda iki tencere yedim o kadar doymusum ki uyandigimda hic canim istemiyodu :)
Bir deee hic sut icemiyorum midem sallatida sanki tek kasar peyniri yiyebiliyorum illa beyaz peynir yememiz sart mi
Canim ya ben de bir kitap var orda kaşar peyniri çok fazla sütten yapıldığı için ağır olduğu ve vücudun onu hazmetmedigi kireç ve balgam yaptığı yazıyor çok tüketmemek lazım

Canim korkutmak istemem ama bagisiklik yoksa gebeyken o mikrobu kapmamak gerekiyormuş. Çiğ ete yumurtaya bile dokunmamak gerekirmiş hayvanlardan da uzak durmak gerekir
Valla hayvanlara yaklasmiyorum ama hamilelikten once yaklastim iste köy yumurtasi falan alinca yikiyodum dolaba koymadan neyse yarinmgidip yaptiricam artik yapacak bisi yok

Hayırlı hberler alırsın inş

Merhaba hanimlar bende 9. Haftalik hamileyim yeni katildim araniza insallah bende temmuzda rabbim nasip ederse anne olucam. :) rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Hoşgeldin canım inş rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inş

Back