• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
sizler paylastimiz mi cevrenizle ..
Ben de Bi kaç kişiye söylemiştim ama öyle böyle yayıldı biraz.Ben de kayıplar yaşadığım için söylemek istemiyodum hemen aslında. Sonra bişey olduğunda kötü oluyo.

Ben de Bi kaç kişiye söylemiştim ama öyle böyle yayıldı biraz.Ben de kayıplar yaşadığım için söylemek istemiyodum hemen aslında. Sonra bişey olduğunda kötü oluyo.
Ilk basta kalp atimina kadar korkumdan soylemedim .. Sonra hersey yolunda gitse bile bu seferde inadimdan soylemiyorum :) 3senedir onlar utanmadan yorulmadan sorup durdular sirf meraklarindan bende simdi soylemek istemiyorum .. :)

Bencede o acidan soylemistir .. Benim 2 arkadasim anne babalar ablalar haric kimse bilmiyor yilbasina kadar da soylemeyi dusunmuyorum ..
bizim aileler biliyor. ananeme falan birde bir dayımın kızına söyledim. velhasıl söylenecek insan var söylenmeyecek insan var diye düşünerek biraz ayrımcılık yaptım. annemlere falan hemen söyledim zaten iyide oldu cumartesi gelip evimi temizlediler arada da yemek gönderiyolar :)

Evet kızlar işyerine söylemeyi düsünmüyorum
Anneme bile söyleyemedim ters bişeyler olursa üzülmesin diye su an baya kendi icimde yasıyorum heyecanımı esimle paylasıyorum.sanırım 3 ay paylasmıcam ailemde dahil tabi sabredebilirsem

bizim aileler biliyor. ananeme falan birde bir dayımın kızına söyledim. velhasıl söylenecek insan var söylenmeyecek insan var diye düşünerek biraz ayrımcılık yaptım. annemlere falan hemen söyledim zaten iyide oldu cumartesi gelip evimi temizlediler arada da yemek gönderiyolar :)
Ayy benim annemin ici gidiyor uzakta gelemiyor bu aralar isleri var .. Hergun arayip uzuluyor yakin olmak ne guzel birsey :-/ Bende ayrim yapa yapa soyleyecegim cok soranlara en son söyleyecegim :-)

Evet kızlar işyerine söylemeyi düsünmüyorum
Anneme bile söyleyemedim ters bişeyler olursa üzülmesin diye su an baya kendi icimde yasıyorum heyecanımı esimle paylasıyorum.sanırım 3 ay paylasmıcam ailemde dahil tabi sabredebilirsem
Annenle paylas bence hem anne duasi alirsin hemde sevinirler .. Kalp atimini aldiktan sonra tabi ..

Merhabalar, hepinize sağlık ve kolaylık diliyorum.

Benim gebeliğim malesef sol tüpüme yerlemiş yani dış gebelik. Kanamam var, şu an en büyük arzumuz gebeliğin kendiliğinden sonlanması. Eğer büyümeye devam ederse iç kanamam olabilir ve hayatımı riske atabilirmiş. Bu durumda ameliyatla tüpün alınması gerekebilir. İnsan çok üzülüyor ama malesef elden gelen hiçbir şey yok.

İyi dileklerde bulunursanız, benim için dua ederseniz sevinirim. Hepinize sağlıkla evladınızı kucağınıza almanız nasip olur umarım.
Allah yardımcın olsun tez zamanda şifa bul inşallah

kızlar ben hiç ıyı değilim 2 kılo verdım sabah işe gelmek akşam eve gıtmek okadar zorkı bulantım kusmalarım yemek görmeye bile dayanamıyorum :işsiz::işsiz::dua:

Kızlar bu naneli şekerler varya nefesi acan acaba bi tane yesem bisey olurmuki ya boğazlarım şişti hafif yada baska bir çözüm yokmu ya :hasta:

ben artık söylüyorum. soran olursa. geçen bi arkadaşım hiçbir şey yokken birden bana sen hamilesin dedi. ben şok yok değilm falan dedim. akşam eşime söyledim vicdan azabı çektim diye. o da artık soran olursa söyle dyor. soranlara söylüyorum ama kimse bişey sormazken de ben hamileyim falan demiyorum :) bide çok bebek isteyipte olmayan arkadaşlarım var onlara da söyleyemiyorum çok zorlanıyorum..

ben ilk öğrenince daha ailelere haber verdim çünkü aksi bir durum olsa bile bilmeleri gerekir yani Allah korusun düşük olsa anne ben düşük yaptım desem daha kötü olur

ben artık söylüyorum. soran olursa. geçen bi arkadaşım hiçbir şey yokken birden bana sen hamilesin dedi. ben şok yok değilm falan dedim. akşam eşime söyledim vicdan azabı çektim diye. o da artık soran olursa söyle dyor. soranlara söylüyorum ama kimse bişey sormazken de ben hamileyim falan demiyorum :) bide çok bebek isteyipte olmayan arkadaşlarım var onlara da söyleyemiyorum çok zorlanıyorum..
ben isterken benimde çevremde hamile çoktu hep başkalarından duydum özellikle eşimin kuzeni 3-4 ay saklamış görümceminde 6 yıldır olmuyor çok üzüldü öz halasının kızı... bence yakınlarsa senden duysunlar. bende soran olursa var derim ama 3 ay bittikten sonra şuan resmen saklanıyorum kimseyle görüşmüyorum geçen akşam misafirliğe gittik birşeyler yerken yüzümü kapadım bi abla ayy sana nooluyo dedi bende dedim hastayım :)

Annenle paylas bence hem anne duasi alirsin hemde sevinirler .. Kalp atimini aldiktan sonra tabi ..

Bilmiyorum canım ya doktor ilk etapta yüzde 20 sans veririz kalp atımında sonra yüzde 65
3 aydan sonra yüzde 96 deriz dedi
Oyüzden bizde 3 ay sonra ailelerimize söyleyelim üzülmesinler dedik ama canımdan cok sevdigim anneme sölemek icin can atıyorum cok zor bir durum gerçekten

Ay evet en zor olani da o iste .. Evlat hasreti cekenlere söyleyememek zorlanmak :( Rabbim onlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah ..
Benim bi sansim var kimsem yok burda o yuzden bana soran yok :) iki arkadasim var burda onlarada soyledim zaten ..
Birde hamileyken sorulunca soylemek gerekliymis saklamamak lazimmis sen hamilemisin diyen olursa yani .. Oyle bir yazi okumustum..

kızlar merhaba, hamilelikte kullandığınız makyaj ürünlerine dikkat ediyor musunuz? bitkisel ürünler kullananlar var mı?
açıkcası ben bugüne kadar bitkisel olmasına dikkat etmiyordum..biraz onları araştırıyorum internette, kullandığım ürünler için bitkisel bişeyler bulabılırmıyım diye? tavsiyesi olanlar var mı??

kızlar merhaba, hamilelikte kullandığınız makyaj ürünlerine dikkat ediyor musunuz? bitkisel ürünler kullananlar var mı?
açıkcası ben bugüne kadar bitkisel olmasına dikkat etmiyordum..biraz onları araştırıyorum internette, kullandığım ürünler için bitkisel bişeyler bulabılırmıyım diye? tavsiyesi olanlar var mı??

Back