- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
İnş kısa sürerde bizde tadını çıkara çıkara hamiş hamiş gezerizAynen ben de midem yanıyor sanki. Su içmekten yemek yemekten korkuyorum. Sanki hayatımdaki tüm tat alınmış gibi... Ben de artık normal yemek içmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş kısa sürerde bizde tadını çıkara çıkara hamiş hamiş gezerizAynen ben de midem yanıyor sanki. Su içmekten yemek yemekten korkuyorum. Sanki hayatımdaki tüm tat alınmış gibi... Ben de artık normal yemek içmek istiyorum
Bende yumurta peynir hiç yiyemiyordum dünden beri tulum peyniri yemeye başladım nerden esinlendim onuda bilmiyorum ama rahatlatıyor gibi geliyor ama hangi peynir iyi hangisi değil giç bilmiyorum bendeCinsiyet tahminim de kiz oysa ki hep oglum olsun isterdim adi bile belliydi yahya :) ama karnimdaki kiz gibime geliyor ... saglikli sihhatli olsunlar yeter klişe ama.. bir de kagan kocatepe nin hafta hafta hamilelik kitabini aldim..
Hee bir de gecen gun biseye cok aserdim yazmayayim adini gece ruyamda iki tencere yedim o kadar doymusum ki uyandigimda hic canim istemiyodu :)
Bir deee hic sut icemiyorum midem sallatida sanki tek kasar peyniri yiyebiliyorum illa beyaz peynir yememiz sart mi
Bende yumurta peynir hiç yiyemiyordum dünden beri tulum peyniri yemeye başladım nerden esinlendim onuda bilmiyorum ama rahatlatıyor gibi geliyor ama hangi peynir iyi hangisi değil giç bilmiyorum bende
Yok canim unuttum onu tansiyon problemim cikinca sorularim haftaya kaldi.sen soylemistin degil mi aci badem sutu ondan alicam yanlara bacaklarA surerim en azindanMelissa81 canim sen doktora sordun mu catlak kremi kullanmayi ? Hani igne yapiyoruz ya zarari olur mu diye soracaktin ..
Şiddetli kusunca bayılıyorum. Düşük tansiyon hastasıyım vücut zorlamaya gelmiyorPeki istifra ettikten sonra bir fenalaşma geliyor mu size. Bende o sıkıntı var birkaç yıldır istifra edince tansiyonum iniyor yada çıkıyor heralde halsizlik oluyor hemen yatmam gerekiyor hatta bazen dudaklarim, tirnaklarim morarirdi
Hiç bir zaman yatmadım korkudan. Doktor 10. Haftaya kadar yat bişey olmaz demişti.Daha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?
Hiç bir zaman yatmadım korkudan. Doktor 10. Haftaya kadar yat bişey olmaz demişti.Daha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?
Kızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Kanama devam ediyor doktoru bekliorm 4 boyutlu ultrasonda bakacaklar.Canım iyi misin? Bebek nasıl?
Canım kalbini ferah tutmaya çalış hasbin Allah çek kuzum zikir herseyin hayırlısı. Iki kaybı olan ve seni anlayan biri olarak söylüyorum kuzumAksam kalp atışı duyulmadı
Aksam kalp atışı duyulmadı
Merhaba hanimlar bende 9. Haftalik hamileyim yeni katildim araniza insallah bende temmuzda rabbim nasip ederse anne olucam. :) rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Günaydın hanimlar aranız da benim gibi açlıktan karnı guruldayanlar var mı ?
daha once duyulmuşmuydu canim? iciniAksam kalp atışı duyulmadı