2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Melissa81 canim sen doktora sordun mu catlak kremi kullanmayi ? Hani igne yapiyoruz ya zarari olur mu diye soracaktin ..

Bende yumurta peynir hiç yiyemiyordum dünden beri tulum peyniri yemeye başladım nerden esinlendim onuda bilmiyorum ama rahatlatıyor gibi geliyor ama hangi peynir iyi hangisi değil giç bilmiyorum bende

Bende yumurta peynir hiç yiyemiyordum dünden beri tulum peyniri yemeye başladım nerden esinlendim onuda bilmiyorum ama rahatlatıyor gibi geliyor ama hangi peynir iyi hangisi değil giç bilmiyorum bende

Yumurta zaten hak getire .. ekmek de yiyemiyorum yavan civil peynir kasar galete ile birlikte.. soyle mukellef kahvalti yapmayi ozledim

Melissa81 canim sen doktora sordun mu catlak kremi kullanmayi ? Hani igne yapiyoruz ya zarari olur mu diye soracaktin ..
Yok canim unuttum onu tansiyon problemim cikinca sorularim haftaya kaldi.sen soylemistin degil mi aci badem sutu ondan alicam yanlara bacaklarA surerim en azindan

Şiddetli kusunca bayılıyorum. Düşük tansiyon hastasıyım vücut zorlamaya gelmiyor

Al_pi canim kitap tavsiyen icin tesekkur ederim canim cok begendim..cok guzel..bir solukta okudum..basucu kitabim oldu.

Gunaydın kızlar sık giremiyorum bu aralar malum iki çocuk :) inşallah iyisinizdir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…