- 29 Kasım 2012
- 1.256
- 1.396
- 133
Kese ve kalp atisi duydunmu canim?Benim 21 ekim sat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese ve kalp atisi duydunmu canim?Benim 21 ekim sat
Kese ve kalp atisi duydunmu canim?
Hayirlisiyla duyarsin canm 8. haftadada duyabilirsin cok sknti etmeKeseyi gördüm canım çok küçükte olsa ama kalp atışı için daha gitmedik onun içinde haftaya gidip bi şansımı denicem İnşallah duyabilirim
Hayirlisiyla duyarsin canm 8. haftadada duyabilirsin cok sknti etme
Evet dr problemi bende yasiyorum umarim hayirlisiyla iyi bir.dr bulursun burda ozel hast de yok malesef :) yani varda guvenilir degil.Insallah canim birde benim sıkıntım hala bi doğru düzgün doktor bulamadim kendime suan tek umudum özel, devletten bi fayda göremedik maalesef.. Haftaya özele gidip iyi bir doktor secmeliyim hayırlısı artık İnşallah iyisi denk gelir
Evet dr problemi bende yasiyorum umarim hayirlisiyla iyi bir.dr bulursun burda ozel hast de yok malesef :) yani varda guvenilir degil.
Yok canim henuz gidemedim dr. a 10 aylik oglum var ondan firsat olmuyor. Ilk firsatta gidecegim insaallah.Insallah canim ya.. Peki sen gorebildin mi keseyi
Yok canim henuz gidemedim dr. a 10 aylik oglum var ondan firsat olmuyor. Ilk firsatta gidecegim insaallah.
Allah yardımcın olsun canımKızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Daha erken haftaya baslar canmMaşallah canım ne güzel Allah kolaylık versin mide bulantilarin varmi peki ya benim hic yok sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemiyorum
Bende merak ediyorum cunku bende hafif yuzustu yatiyorum birde igne yaptirirken tam yuzustu yattim daha cok minik ama zarar verir miyim diye dusunmeden durulmuyorDaha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?
Daha erken haftaya baslar canm
Canim toksoplazmaya bagisikligin var mi yada suan var mi diye bakiliyor. Ben cumartesi yaptirdim cunku rahatla et ve yumurta yiyemiyordum aklimda durmasin diye yaptiriyim dedim. Kedi varsa sende yaptir bence son pismanlik duyma. Rubella da verdim cunku cocukken hangi hastaliklari gecirdim pek hatirlamiyorumDaha erken haftaya baslar canm
Ay bence sevinmelisin olmasin bulantin falan...Hmmm hayırlısı yaaa böyle rahat rahat oturunca kendimi hic hamile gibi hissedemedim henüz de
Benim pglumdada hic olmadi suanda da yok canm 1 hafta sonra falan aciktiginda migde sizman ve hafif bulantn olabilir sabahlari ilk kalktiginda acsan mide bulantn olabilir tuzlu kraler ye tuzlu cubuk faln onlar bana cok iyi gelmisti.Maşallah canım ne güzel Allah kolaylık versin mide bulantilarin varmi peki ya benim hic yok sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemiyorum
Ay bence sevinmelisin olmasin bulantin falan...
Benim pglumdada hic olmadi suanda da yok canm 1 hafta sonra falan aciktiginda migde sizman ve hafif bulantn olabilir sabahlari ilk kalktiginda acsan mide bulantn olabilir tuzlu kraler ye tuzlu cubuk faln onlar bana cok iyi gelmisti.