Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz kız olursa inşallah AYŞE DİLA .Kız olursa emira erkek olursa emir. Prenses ve prens demek. Benim eşim Arap ve onlarda çocuklarının ismi ile anılıyor herkes yani prensesin babası olmak istiyor eşim sizler neler düşündünüz
Yogun mu kanaman oldu canim cok gecmis olsun allah yardim etsin insallah..Kızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Mucizen insallah seni birakmayacak nasil umudu kesmisken kalbi atti bu seferde öyle olacak insallah canim.. Dualarim seninle ..Kızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Hayirli haberlerle dön inşallah canımKızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Biz kız olursa Yüsra Tuba istiyoruz erkeğede bir ara Mert karar verdik ama simdi eşim kabul etmiyor bende vazgeçtim zatenKız olursa emira erkek olursa emir. Prenses ve prens demek. Benim eşim Arap ve onlarda çocuklarının ismi ile anılıyor herkes yani prensesin babası olmak istiyor eşim sizler neler düşündünüz
Bende de oyle oluyo canim hatta bu sabah istifraya goturdu beniKizlar selam herkese bikac gundur midem bi tuhaf..Bulanti gibi ama afedersiniz gegirince rahatliyorm gaz var gibi sonra yeniden basliyo üşüttüm mü acaba gerci butun gun evde yatiyorum ne ara usutcem..
Rabbim hakkinda hayirlisini versin cnm, gecer gider ins. moralini yuksek tutKızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun . Dualarım seninle..Kızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Kızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins gecici bir durumdur dualarim seninleKızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Canim ben ilk hamileligimde cok zayiftim kilomdan doktor 10 haftaliga kadar sikinti yok demisti ama simdi ne der bilmiyorumDaha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?
Kızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Cok fazla yatmaman iyi olur cnm ama ben 3.5_4 aya kadar yatmistim gebelikten once hep oyle uyumaya aliskndim . daha sonra istesende yatamiyorsun bebek.izin vermiyor canim :)Daha önce doğum yapmis tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Kacinci hafta/aya kadar gobegimizin ustune (yuzustu) yatabiliyoruz?
Arkadaslar icinizdr s.a.t 20 ekim olan varmi?
Insaallah canim hosgeldinMerhaba hanimlar bende 9. Haftalik hamileyim yeni katildim araniza insallah bende temmuzda rabbim nasip ederse anne olucam. :) rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin