2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

frdnr canim Allah yardimcin olsun canim Rabbimin izniyle.saglikla cikarsiniz hastaneden.

Keseyi gördüm canım çok küçükte olsa ama kalp atışı için daha gitmedik onun içinde haftaya gidip bi şansımı denicem İnşallah duyabilirim
Hayirlisiyla duyarsin canm 8. haftadada duyabilirsin cok sknti etme

Hayirlisiyla duyarsin canm 8. haftadada duyabilirsin cok sknti etme

Insallah canim birde benim sıkıntım hala bi doğru düzgün doktor bulamadim kendime suan tek umudum özel, devletten bi fayda göremedik maalesef.. Haftaya özele gidip iyi bir doktor secmeliyim hayırlısı artık İnşallah iyisi denk gelir

Evet dr problemi bende yasiyorum umarim hayirlisiyla iyi bir.dr bulursun burda ozel hast de yok malesef :) yani varda guvenilir degil.

Kizlar bu toksoplazma olayi nedir..Kacirdim onu..Ben kayinvalidemde yatiyorum ve onun 2 tane kedisi var rubella yapildi bana ama bundan haberim yok..

Daha erken haftaya baslar canm
Canim toksoplazmaya bagisikligin var mi yada suan var mi diye bakiliyor. Ben cumartesi yaptirdim cunku rahatla et ve yumurta yiyemiyordum aklimda durmasin diye yaptiriyim dedim. Kedi varsa sende yaptir bence son pismanlik duyma. Rubella da verdim cunku cocukken hangi hastaliklari gecirdim pek hatirlamiyorum

Maşallah canım ne güzel Allah kolaylık versin mide bulantilarin varmi peki ya benim hic yok sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilemiyorum
Benim pglumdada hic olmadi suanda da yok canm 1 hafta sonra falan aciktiginda migde sizman ve hafif bulantn olabilir sabahlari ilk kalktiginda acsan mide bulantn olabilir tuzlu kraler ye tuzlu cubuk faln onlar bana cok iyi gelmisti.

Ay bence sevinmelisin olmasin bulantin falan...

Ayyy İnşallah ya keske hep böyle rahat geçse

Benim pglumdada hic olmadi suanda da yok canm 1 hafta sonra falan aciktiginda migde sizman ve hafif bulantn olabilir sabahlari ilk kalktiginda acsan mide bulantn olabilir tuzlu kraler ye tuzlu cubuk faln onlar bana cok iyi gelmisti.

Tamam canım öyle yaparım

O Oykucan benim sat 21 eylul normalde. Ama 30 gun kadar gec yumurtlamam var:)) ben tahmini bir tarih yazdim takvime. En son utrasyonun verdigi tarihe göre de 09.07.2107 cikiyor. 3-4 günden bir sey olmaz takipleselim. bende hic hamilelik belirtisi yok. En yakin hedef: 21 aralikta 2li test. Ogrendigimden beri 1 kilo aldim. Ama kendimi cok sismis, cok sisko ve cirkin hissediyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…