- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeyken bende oyleyim simdi yatsam diye dusunuyorum sonra gece uyuyamazsam diye ha gayret dayaniyorumBu uyku hali ne olacak böyle yataktan çıkmak istemiyorum
3 saat uyumusum aksamlari da erken yatıyorum böyle de çok kötü oluyoEvdeyken bende oyleyim simdi yatsam diye dusunuyorum sonra gece uyuyamazsam diye ha gayret dayaniyorum
Ayiptir soylemesi salak gibi oluyorum ya3 saat uyumusum aksamlari da erken yatıyorum böyle de çok kötü oluyo
Kese konumuna gore gecen hafta sağda bu hafta solda olduğundan bir yorum yapamiyorum kalp atisini beklicem. İlk ogrendigim an erkek hissetmistim ama ruyamda kiz gordum hayirlisiKızlar cinsiyet tahmini olan var mı? :) sonuçta çoğunuz 2 aylık oldu ile bende 7+1 oldum
Sanki icinde taş var gibi ve cok aciyorKızlar herkese Günaydın göğüs ağrılarınız ne durumda?Artık dokunamaz oldum göğüslerime ne zaman geçer acaba
Kese konumuna gore gecen hafta sağda bu hafta solda olduğundan bir yorum yapamiyorum kalp atisini beklicem. İlk ogrendigim an erkek hissetmistim ama ruyamda kiz gordum hayirlisi
bende erkek gibi hissediyorum. sağlıklı olsun da
Eşya için acele etmeyi düşünmüyorum en az 25 hafta biter herhalde hem bahar gelmiş olur rahat rahat gezeriz inşallah :)Bende kız hissediyorum ama hiç önemli degil öğrenip eşya bakcam da
Ne düşünmüş merak ettim bizde kız ismi askerdeyken kararlaştırmıştık 4 yıl önce ama erkek olursa sıkıntı yaşarız gibi hissediyorumValla babası öğrendiğimiz den bu yana kız diye seviyor zaten isimlerini 15 yıl önceden koymuş hem kız h erkek için
Eşya için acele etmeyi düşünmüyorum en az 25 hafta biter herhalde hem bahar gelmiş olur rahat rahat gezeriz inşallah :)
Haklisin canim benimde gonlum ilk sagliktan yanaBende erkek gibi hissediyorum gonlumden gecende o ama Rabbim en basta saglik versin kizimda saglikla sinandim Rabbim bir daha gostermesin onceligim saglik sonra erkek
benim esimde kiz hissediyor :)Valla babası öğrendiğimiz den bu yana kız diye seviyor zaten isimlerini 15 yıl önceden koymuş hem kız h erkek için
Kız olursa emira erkek olursa emir. Prenses ve prens demek. Benim eşim Arap ve onlarda çocuklarının ismi ile anılıyor herkes yani prensesin babası olmak istiyor eşim sizler neler düşündünüzNe düşünmüş merak ettim bizde kız ismi askerdeyken kararlaştırmıştık 4 yıl önce ama erkek olursa sıkıntı yaşarız gibi hissediyorum
Öncelikle sakin olmaya çalış canım Rabbim yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını versin inşallahKızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z
Ederiz inşallah canim sende bol bol dua et sakin olmaya çalış bebeğin sana tutanacak inşallahKızlar kırmızı kanamam oldu hastanede yatış verdiler dua edin bana nolursu ju z