• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim gibi olan var mı, benim canım sürekli tatlı bişiler istiyo
Beni tuzlu ve ekşi her şey inanılmaz rahatlatıyor . Normalde de hiç tatlı seven bir insan değildim ama bu gün resmen tatlı krizine girdim ne yiyeceğimi şaşırdım
xenforo-smilies-kk16.gif
Yanardönerim yani canımın ne istediği belli olmuyor , kilolar da geliyor :olamaz:

Beni tuzlu ve ekşi her şey inanılmaz rahatlatıyor . Normalde de hiç tatlı seven bir insan değildim ama bu gün resmen tatlı krizine girdim ne yiyeceğimi şaşırdım
xenforo-smilies-kk16.gif
Yanardönerim yani canımın ne istediği belli olmuyor , kilolar da geliyor :olamaz:
Bendeee kilo almışım bile ne yediğim belli değil yemek olsun da sorun değil henüz özellikle birsey istemiyor canım ama gece özellikle midem kaziniyor

xenforo-smilies-kk16.gif
Ben de normalde hep ekşi ve tızlu severim.. şindi hep tatlı yiorum.. göbeklendim

daha bhcg de baktırmadım korkudan gebelik testinde çıktı pazartesi ye randevu aldım nasip bakalım belirti olmayınca stres yapıyorum ister istemez
benim de hic belirtim yok ve pzts keseyi girmeye gidecegiz. gecen hafta iki kan testimde doktor yukselisi gormustu.

uykularım falan normal ama göz altlarım çöktü iyice ya stres kötü etkiliyor artık stres yapmak istemiyorum bebekte etkilenecek
Kuzum sen niye streslisin benim de kanamam oldu o gün çok korktum ama anladımki stres bebişine zarar verecek kafamı rahat tuttum tv kitap KK eşimle meşgul oldum komik filmler izledim bebişle kuran okudum tesbih çektim derkeeeen bak bitmiş düşük riskim..Gül eğlen Allahtan gelen herşey kabulümüzdür bebişi o yarattı o koruyor sen endişelenme:anneadayı::KK73::KK6:

Merhaba hanımlar. kan tahlillerimde tsh 3ün üzerinde çıktığı için dahiliye doktoruna gitmiştim, kanda anti tpo arandı, 1 hafta süren bir testti önceki gün gittik sonuç almaya, aynı gün ultrasonla troid bezlerime de bakıldı, anti tpo 193 yüksek çıkmış, troidlerimde de büyüme varmış. haşimatoya yatkınlığın var, değerlerin çok yüksek değil ama gebelik süresince tsh 2-2.5 gibi istiyoruz dedi doktor, ilaç verdi, sabahları aç karnına alıcam, her ay kontrole gidicem, doğumdan sonra düzelebilir de düzelmeyebilir de sürekli takip halinde olucaksın dedi. Önceden hipotroidim olmasına rağmen ilk bebeğimde sıkıntı çıkmamıştı hiç, şimdi vardır bir hayır diyoruz Allah dermansız dert vermesin.

Kızlar hepinize selamlar yarın kontrole gitcem kan testi yaptırcam kasımda hamile kalınca temmuz annesi mi olunuyor agıstos mu bilemedim..idrar testimi ekledim bakalım hamiş miyim bende sizin gibi

Eklentiler

• IMG_3449.JPG
    IMG_3449.JPG
    13,5 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar hepinize selamlar yarın kontrole gitcem kan testi yaptırcam kasımda hamile kalınca temmuz annesi mi olunuyor agıstos mu bilemedim..idrar testimi ekledim bakalım hamiş miyim bende sizin gibi
Tebrikler çok net hamilesin, hayırlı olsun.

Merhaba hanımlar. kan tahlillerimde tsh 3ün üzerinde çıktığı için dahiliye doktoruna gitmiştim, kanda anti tpo arandı, 1 hafta süren bir testti önceki gün gittik sonuç almaya, aynı gün ultrasonla troid bezlerime de bakıldı, anti tpo 193 yüksek çıkmış, troidlerimde de büyüme varmış. haşimatoya yatkınlığın var, değerlerin çok yüksek değil ama gebelik süresince tsh 2-2.5 gibi istiyoruz dedi doktor, ilaç verdi, sabahları aç karnına alıcam, her ay kontrole gidicem, doğumdan sonra düzelebilir de düzelmeyebilir de sürekli takip halinde olucaksın dedi. Önceden hipotroidim olmasına rağmen ilk bebeğimde sıkıntı çıkmamıştı hiç, şimdi vardır bir hayır diyoruz Allah dermansız dert vermesin.
Canım benimde 6.01 cıktı devlette yaptirmistim endokrine yolladi kadin dogumcu ozelde docent doktorum bide burda yapalim dedi ordada 4.77 cikti cok yuksek dedi bebegin begin gelisimi icin cok onemliymis ama korkma daha cok kucuk dedi hemen ilac yazdi bende yarindan itibaren sabahlari alicam bide iyot testi istedi benden ve d vitaminine baktir dedi iyot 14aralikta cikiyor bana buyuk ihtimal gebelikten kaynakli dedi ultrasonda sorun cikmadi dogumdan sonra birakriz ilaci dedi insallah duser canım

Hayirli olsun son adet tarihinizi girerseniz muhtemel dogum tarihi cikar .. Sanirim Sizin agustos basi cikar tarih ..

Back