• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yardım edin 2-3 damla kanamam olmuş tuvalete gidince gördüm normal mi ne yapmalıyım ilk defa oldu
Bence doktorunla yinede gorus benim akıntıla gelior kahverengi tam kırmızı degil bana doktorum sorun yok dedi ama mutlaka yat hicbi is yapma agır kaldırma yükseğe uzanma bilirsin zaten bunları

Bu arada bebeğin kesede duruşuna göre cinsiyeti belli olur diyorlar. bi fikri olan var mı ?

Canım benimde 6.01 cıktı devlette yaptirmistim endokrine yolladi kadin dogumcu ozelde docent doktorum bide burda yapalim dedi ordada 4.77 cikti cok yuksek dedi bebegin begin gelisimi icin cok onemliymis ama korkma daha cok kucuk dedi hemen ilac yazdi bende yarindan itibaren sabahlari alicam bide iyot testi istedi benden ve d vitaminine baktir dedi iyot 14aralikta cikiyor bana buyuk ihtimal gebelikten kaynakli dedi ultrasonda sorun cikmadi dogumdan sonra birakriz ilaci dedi insallah duser canım
Evet gebelikte idrarla birlikte iyot atımı fazla olabiliyor dedi doktorum da bana, gebeliğe bağlı gibi görünüyor dedi, inşallah gebelikten sonra geçer :dua:

Kızlar ben gerçekten devlet hastanelerini hele de bu doğum hususunda hiç ama hiç önermiyorum benim üçüncü bebişim hiç gitmedim inşallah da muhtaç olmam. Tabi kötünün iyisi de vardır ona bişi demem ama daha yeni eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı çocuğu anneden alıp emzirirken yoğun bakıma koymuşlar işin tuhaf yanı niye koyduklarını bile 2 gün sonra söylemişler takip altında deyip durmuşlar kan oranları iyi değilmiş vs. Benim çok sinirim bozulmuştu resmen iyi insanı delirtirler

benim bir tanıdığımı çatalda bırakmışlar ve çocuğun başı yavaş yavaş çıkmaya başladığında anne bağırdığı için gelip doğumu yapmışlar.. anne korkudan uçuk çıkardı bebeğini emziremedi. ya bebek doğup düşseydi.. düşünemiyorum bile

Inanamiyorum ya ne kadar korkunç şeyler bunlar Allah muhtaç etmesin ne diyim diyecek bişey bulamıyorum..... .

Back