- 14 Nisan 2016
- 121
- 111
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim hayirli olsun :)Benide eklermisiniz :) 31.07.2017 :)
Gözün aydin canim .. Darisi duymayan gormeyen arkadaslara ..Kızlar merhaba bugün bebeğimin kalp atışını gordum çok rahatladım mutluyum Rabbim hepinize aynı mutluluğu yaşatsın sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah
Canım 19 ekim Sat benim. Ben daha doktora gitmedim. Yarın gidicem.Canım sen kaç haftalıksın ve en son adet tarıhın kaç senınle aynıyız galıba ama Dr bana 3 haftalıksın dedı
Bence doktorunla yinede gorus benim akıntıla gelior kahverengi tam kırmızı degil bana doktorum sorun yok dedi ama mutlaka yat hicbi is yapma agır kaldırma yükseğe uzanma bilirsin zaten bunlarıKızlar yardım edin 2-3 damla kanamam olmuş tuvalete gidince gördüm normal mi ne yapmalıyım ilk defa oldu
Gözünaydın canım darısı ben ve benim gibi henüz duymayanların başına.Kızlar merhaba bugün bebeğimin kalp atışını gordum çok rahatladım mutluyum Rabbim hepinize aynı mutluluğu yaşatsın sağ salim kucaklarimiza alalım inşallah
Neden olmus olabilir yordun mu kendini .. Takip et cogalmazsa sorun yok .. Doktoruna ulasabilirsen yarin ararsin boyle kalirsa ..Kızlar yardım edin 2-3 damla kanamam olmuş tuvalete gidince gördüm normal mi ne yapmalıyım ilk defa oldu
Evet gebelikte idrarla birlikte iyot atımı fazla olabiliyor dedi doktorum da bana, gebeliğe bağlı gibi görünüyor dedi, inşallah gebelikten sonra geçerCanım benimde 6.01 cıktı devlette yaptirmistim endokrine yolladi kadin dogumcu ozelde docent doktorum bide burda yapalim dedi ordada 4.77 cikti cok yuksek dedi bebegin begin gelisimi icin cok onemliymis ama korkma daha cok kucuk dedi hemen ilac yazdi bende yarindan itibaren sabahlari alicam bide iyot testi istedi benden ve d vitaminine baktir dedi iyot 14aralikta cikiyor bana buyuk ihtimal gebelikten kaynakli dedi ultrasonda sorun cikmadi dogumdan sonra birakriz ilaci dedi insallah duser canım
Gözunüz aydin :) Mutluluk paylasinca guzel paylasin tabikiKızlaaaaar bugün doktora gittik ve kalp atışlarını aldık çok şükür. niyeyse burdada paylaşmam gerektiğini düşünüyorum her kontrolde :) bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
Geçmiş olsun, bence hemen bi dr.a görün, bi önlem alınır.Sanırım derste yordum kendimi ama asla ağır kaldirmadim çok korkuyorum dua edin kızlar
Benımde 20 ekım ayy merak ettım sımdı yarın banada haber verrrCanım 19 ekim Sat benim. Ben daha doktora gitmedim. Yarın gidicem.
Gözünaydın, amin inşallah.Kızlaaaaar bugün doktora gittik ve kalp atışlarını aldık çok şükür. niyeyse burdada paylaşmam gerektiğini düşünüyorum her kontrolde :) bekleyen herkese nasip etsin Rabbim
23 ekim son adet günümHayirli olsun son adet tarihinizi girerseniz muhtemel dogum tarihi cikar .. Sanirim Sizin agustos basi cikar tarih ..
Kızlar ben gerçekten devlet hastanelerini hele de bu doğum hususunda hiç ama hiç önermiyorum benim üçüncü bebişim hiç gitmedim inşallah da muhtaç olmam. Tabi kötünün iyisi de vardır ona bişi demem ama daha yeni eşimin kuzeninin eşi doğum yaptı çocuğu anneden alıp emzirirken yoğun bakıma koymuşlar işin tuhaf yanı niye koyduklarını bile 2 gün sonra söylemişler takip altında deyip durmuşlar kan oranları iyi değilmiş vs. Benim çok sinirim bozulmuştu resmen iyi insanı delirtirler
benim bir tanıdığımı çatalda bırakmışlar ve çocuğun başı yavaş yavaş çıkmaya başladığında anne bağırdığı için gelip doğumu yapmışlar.. anne korkudan uçuk çıkardı bebeğini emziremedi. ya bebek doğup düşseydi.. düşünemiyorum bile
23 ekim son adet günüm
canım hoşbulduk ama yarın kan testi yaptırcam idrar testlerim pozitif cıktı ama kesin degil tabi onlar.Gözün aydın canım benimde sat 21 ekimdi sende Temmuz annesi adayısn hoşgeldin aramıza
canim doktora görün cogalirsa daha çok panik yaparsın progestan falan verir en azından sanadaKızlar yardım edin 2-3 damla kanamam olmuş tuvalete gidince gördüm normal mi ne yapmalıyım ilk defa oldu
Gözünaydın canım, çok sevindim..[/QUOTE Teşekkür ederim canim