Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın saglıkla gelsin inş miniklerimizKızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
Kızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
Maşallah canımKızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
maşallah kuzucuğaKızlar cok şükür duyduk tırtılımın kalp atışını :) 170 atıyor dedi doktor cok sukur kanamam da yok herşey yolunda :)
bende de var canım..göğüslerimde resmen beze var sanki..özellikle sol tarafa yatınca,elimi yastığın altına koymuşsam göğsüm direk yataga geliyorsa inanilmaz acıyorKızlar göğüslerim şiş olduğu için acıyor doğal olarak ama koltuk altımda ki bezelerde şişmiş dokununca acıyor! Sizde de böyle bişiy var mı telaşlandım bu konuda, doktora perşembe gideceğim. Bi sıkıntı mı var bende acaba?
Gozun aydin canim bende gebeligi ogrendigimden beri yapiyorum clexna Allah yardimcimiz olsun insallah saglicakla kucaklariz yavrularimizikızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına
Gozun aydin canim insallah darisi kalp atislarina olsunBende bugun gittim 8 mm dedi keseye cok sukur.benim gec dollenmeymis.senin kac haftalik dedi keseye gore
Cok beğendim bizim burda D&r yok netten alicam inşallahBu da hamilelik günlüğüm
Canim yusuf süresi çocuğun huy guzelligine vesile oluyor çok şükür 70000 is Subhanallah ve bi-hamdihi çekiyorum cocugun salih bir insan olması için inşallah .Peygamber ahlaklı olabilmesi için inşallah 70 tane Enbiya süresi okumaya başladım .kızlar yine bir bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum. Belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenlere belki ışık olur dedim. az önce iş yerimde bir abla söyledi fırsat buldukça Yusuf suresini dinle ve oku bebek için çok faydalı diye baktım çok faydasını gören olmuş ben dinliyorum sizinle de paylaşmak istedim. Duaların kudreti en büyük desteğimiz sizinde varsa bildiğiniz dualar paylaşalım.
Bende ücretli yapiyordum maf oldum yeme düzenim yoktu birde liseydi çok zorlandım iyi ki de bırakmışim çok yoruluyormusumöğretmen misiniz siz de? ben ucretlıydım ama ılk hafta cok kotu grıp kaptım çocuklardan hemen bıraktım görevi zaten zayıfım okul cok yoruyor orda beslenemiyordum da.. çocuklar etrafımda toplaşınca gozum kararmıştı tansıyonum düşmüştü allah kolaylık versın masa başı iş gibi değil hamılelıkte cok zor..
galıba benım de bulantım başlıyor kızlar çok hafif de olsa..sureklı aç gibi hissediyorum ama yiyemiyorum..habire leblebi yiyorum ne yesem üstüne leblebiyi basıyorum :S
öğretmen misiniz siz de? ben ucretlıydım ama ılk hafta cok kotu grıp kaptım çocuklardan hemen bıraktım görevi zaten zayıfım okul cok yoruyor orda beslenemiyordum da.. çocuklar etrafımda toplaşınca gozum kararmıştı tansıyonum düşmüştü allah kolaylık versın masa başı iş gibi değil hamılelıkte cok zor..
galıba benım de bulantım başlıyor kızlar çok hafif de olsa..sureklı aç gibi hissediyorum ama yiyemiyorum..habire leblebi yiyorum ne yesem üstüne leblebiyi basıyorum :S
N11 den aldım ben de uygundu fiyatlar üstte paylaştığım kitaplarla beraber 4ü 80 liraydıCok beğendim bizim burda D&r yok netten alicam inşallah
Allah razi olsun canim hep beraber guzel haberler alalim insAllahGozun aydin canim insallah darisi kalp atislarina olsun
Koltuk altında var mı peki?bende de var canım..göğüslerimde resmen beze var sanki..özellikle sol tarafa yatınca,elimi yastığın altına koymuşsam göğsüm direk yataga geliyorsa inanilmaz acıyor
Cnm ben bulamadım n11 de bana link yollar misin özel denN11 den aldım ben de uygundu fiyatlar üstte paylaştığım kitaplarla beraber 4ü 80 liraydı
Evet ben kadroluyum bırakma şansım yoköğretmen misiniz siz de? ben ucretlıydım ama ılk hafta cok kotu grıp kaptım çocuklardan hemen bıraktım görevi zaten zayıfım okul cok yoruyor orda beslenemiyordum da.. çocuklar etrafımda toplaşınca gozum kararmıştı tansıyonum düşmüştü allah kolaylık versın masa başı iş gibi değil hamılelıkte cok zor..
koltukaltimda yok canım.Koltuk altında var mı peki?