How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim çok fena bulantılarım başladı bugün çok fenayım isteksizim hiçbirşey yapasım yok hiçbirşey yiyesim yok çok zor eve gidip uyuyasım var sürekli
Benim de aktif bulantım yok ama kokulara öğürüyorum ağzımın tadı Yok çok açım ama hiçbirşey yiyesim de Yok ve aynı şekilde uyku modundayım

Kızlar benim çok fena bulantılarım başladı bugün çok fenayım isteksizim hiçbirşey yapasım yok hiçbirşey yiyesim yok çok zor eve gidip uyuyasım var sürekli
zorlada olsa yemelisin yemediğin zaman daha cok bulanıyor ,boş bırakmamaya calış mideni,mandalina elma muz ye bol bol iyi gelir inş

kızlar yine bir bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum. Belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenlere belki ışık olur dedim. az önce iş yerimde bir abla söyledi fırsat buldukça Yusuf suresini dinle ve oku bebek için çok faydalı diye baktım çok faydasını gören olmuş ben dinliyorum sizinle de paylaşmak istedim. Duaların kudreti en büyük desteğimiz sizinde varsa bildiğiniz dualar paylaşalım.

5 haftadan beri var . Bu arada kalp atışı 140 üstü olunca kız mydi
ayy sanırım öyleydi. ama senin içine ne doğuyor. ben ilk duyduğum andan beri erkek olacakmış gibi hissediyorum. ama ilk çocuğumun kız olmasını isterim açıkçası. büyünce arkadaş gibi sırdaş gibi. annenin dert ortağı:KK200::KK200:

kızlar bende gittim geldim duyduk miniğimin kap atışını cok sukur ,7 haftalık olmuşuz kalp atış hızı 160 dedi,bugun itibariylede kan sulandırıcı iğneye başlıyorum,darısı sizlerin başına:KK200:
Gözünaydın canım, darısı başımıza. .

Kizlar benimde 3 gündür cok kotu bulantim basladi bu yuzden hic giremiyorum basimi kaldiramiyorum kizimla ilgilenemiyorum yemek yiyemiyorum kizimda boyle degildi:KK61:

Kızlar benim bi sıkıntım var yardımcı olur musunuz? Ben en son 24 agustosta adet oldum 22 eylülde hamile olduğumu öğrendim 4 ekimde dusuk yaptım kanamam 8 gün sürdü şimdi tekrar hamileyim doktor bana en son adet tarihin ne dedi olmadim ki? Kaç haftalığım dedim yarın 1 hafta olcak doktora gideli 4 haftalıksn dedi keseyi gorduk ama ben tam öğrenemez miyim kaç haftalığım ya?

İyi akşamlar kızlar
Benim bulantılarım baya arttı hamileligimden okulda kimseye bahsetmedim çok zorlanıyorum :KK43:
Açım ama yiyemiyorum aksam yaptığım yemeği yiyemedim :KK42:
Canım aynen bende okuldayım ve sabahları mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum. okuldaki yorgunlukla idare etmek çok zor. Tansiyonum düşüyor okulda. Seni çok iyi anlıyorum :(

Kızlar göğüslerim şiş olduğu için acıyor doğal olarak ama koltuk altımda ki bezelerde şişmiş dokununca acıyor! Sizde de böyle bişiy var mı telaşlandım bu konuda, doktora perşembe gideceğim. Bi sıkıntı mı var bende acaba?

Canım aynen bende okuldayım ve sabahları mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum. okuldaki yorgunlukla idare etmek çok zor. Tansiyonum düşüyor okulda. Seni çok iyi anlıyorum :KK43:

öğretmen misiniz siz de? ben ucretlıydım ama ılk hafta cok kotu grıp kaptım çocuklardan hemen bıraktım görevi zaten zayıfım okul cok yoruyor orda beslenemiyordum da.. çocuklar etrafımda toplaşınca gozum kararmıştı tansıyonum düşmüştü allah kolaylık versın masa başı iş gibi değil hamılelıkte cok zor..

galıba benım de bulantım başlıyor kızlar çok hafif de olsa..sureklı aç gibi hissediyorum ama yiyemiyorum..habire leblebi yiyorum ne yesem üstüne leblebiyi basıyorum :S

Back