2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben günlük süt alıyorum. daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. yoğurt yapmak için açık süt alıyorum

Kızlar herkese merhaba bugün kan sonucumu yineledjm bebeğim giderek kocaman oluyor Dr uma sonucu mesaj attım 2 hafta sonra randevu al ultrasona gel dedi Allah im 2 hafta nasıl geçecek bebeğimı zaten çok erken öğrendim o sağlıkla büyüsünde napalım artık beklicez

Ya benim yazim ulasmiyormu acaba benide gorun basondan gecem warsa yazabilirmi lutfen 6 gn gecikti kan verdim kan negatif cikti suan 10. Gunum ve hala regli olmadim
neden acaba öyle oldu bilemiyorum. benim adetim hiç gecikmezdi doktora bi sorsan. hamile olma ihtimalin yokmuymuş

Çok saol canım... sağ sağlim kucağına alırsın inşallah yavrunu:)
Canim cok geçmiş olsun Rabbim herseyin hayırlısı ni versin çok üzüldüm 4 kayıp yaşayan biri olarak bol dua kendine de dikkat et kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

sıcak mayalamış olablirsin ondan ekşi olmuştur

Devam ediyormu lekelenmen canım
Dün nerdeyse sari gibiydi bugun kesildi..Ama tedirginim her an kasıklarım sanciyo hafif hafif..

Bebeğimi kaybettim kimyasal gebelik düşük ile sonuçlanacak çok üzgünüm.
Gecmis olsun canim..Insallah bu ay hamile kalirsin bida uzulmezsin..
Gunaydin anneler cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsin insAllah ikizlerin kalp atislarini duydum rabbimin izniyle..insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cokkk guzel duyguu cokkk
Gözün aydin canim darisi bizim basimiza...

merhaba güzel anneler nasılsınız ? yarın kontrolum var miniğimin kalp atışını inş duyarım dua edin bana
hafta sonu kahve akıntım geldi progestan kullanıyorum sabah akşam cok belim agrıyor bıcak saplanır gibi sol bacagımda agrıyor

bol bol dinlen benimde çok az lekelenmem oldu proluton iğne verdi doktorum progestan zaten alıyordum

bol bol dinlen benimde çok az lekelenmem oldu proluton iğne verdi doktorum progestan zaten alıyordum
iğne yaklaşık 15 gün önce vurulmuştu 15 gün öncede olmuştu bir kaç gün sürmüştü,progestan zaten kullanıyorum,hayırlısı bakalım

Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerle gel canım

Kızlar ya böyle yazıyoruz ya Burdan sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz belkide en yakın arkadaşlarımızdan önce birbirimize haber veriyoruz ama isimlerimizi bile bilmiyoruz yolda karşılaşsak Yanyana durup geçeriz ama burda kardeş gibiyiz,, bu durum beni biraz üzüyor açıkçası,,

Kızlar berbatım bugün kontrole gittim kalp atışları için gelişmemiş Dedi kalp atışı Yok pazartesi ye kadar bekleyelim sabah aç gel gebeliği sonlandırmamız gerekebilir Dedi çok üzgünüm alttanda baktı kalp atışı Yok kese geçen hafta 19 ml bugün 23 ml miş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…