Benim de Karnım çok şiş. Daha 6 haftalık ama belli oluyor sanki hamile olduğum. Igneler kilo yapıyo mu acaba, kilo aldım ben.
Yapar Can'ım ben gebelik testi yaptırmak için gitmiştim bir çok testi istedi eksik olanlarını hastanede yaptırdım bugünKızlAr bide bişi sorucam medicAl parka gidiyorum ben Trabzon'da doktoruma dedim aç geldim yapacak mıyız test bişi Dedi bana burda çok pahalı hiç gerek yok Dedi bana yazdı verdi bunu aile hekimine götür doktorum istedi de bu testler yapılsın bana Whatsapptan sonuçları atarsın Dedi :) aile hekimliğinde yaparlar mı acaba ki yahu bunları
Çok gecmis olsun insallah kısa zamanda saglıklı bir gebelik gecirirsn canımEvet canım aynen kan verdim yine değer düşmüş doktora gittik hemen , kimyasal düşük yaşıyorsun dedi. Çok üzgünüm...
kızlarrrr bir kitap tavsiye etti dün arkadaşın abana bende hemen size yazayım dedim az önce inceledim güzel gibi akşam D&R dan bakıcam bakalım. aşağıya linkini atıyorum. ilklerim diye bir kitap bebeklerimize ait ilk anılar resimler özlü sözler hadisler falan varmış. tavsiye ederimmmm.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/ilklerim-bebegimin-gunlugu/93211.html&path=362
canım bana arkadaşım bi kitap önerdi bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabın adı. güzelmiş internetten de bi bak istersen bende almayı düşünüyorumben de hamılelıkle ilgili kitaplar arıyorum
Cnm çok güzeldir bu bak ben kızıma almıştım doldurduk içini en güzel anne Bebek günlüklerinden biri bencekızlarrrr bir kitap tavsiye etti dün arkadaşın abana bende hemen size yazayım dedim az önce inceledim güzel gibi akşam D&R dan bakıcam bakalım. aşağıya linkini atıyorum. ilklerim diye bir kitap bebeklerimize ait ilk anılar resimler özlü sözler hadisler falan varmış. tavsiye ederimmmm.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/ilklerim-bebegimin-gunlugu/93211.html&path=362
ben de hamılelıkle ilgili kitaplar arıyorum
http://www.kitapyurdu.com/kitap/bebeginizi-beklerken-sizi-neler-bekler-ciltli/17057.html canım link bu bak istersenben de hamılelıkle ilgili kitaplar arıyorum
Cnm çok güzeldir bu bak ben kızıma almıştım doldurduk içini en güzel anne Bebek günlüklerinden biri bence
Allah kolaylığını da versin arkadaşım. İsteyerek olmuşsa ne mutlu size, beraber büyürler.selam kızlar ben daha yeni 2016 şubatta doğum yapmış olmama rağmen yine hamileyim.bakalım temmuz da mı haziran damı doğar bu misafir. Allahtan normal doğum yapmıştım bu da öyle olur inş.
Benimde henüz midemde bulantım yok.progestan aldığım için o ilaç beni hiç uyutmuyo 9-10 gıbı kahvaltımı yapmış oluyorum.benımde oyle çok nadır ağrım oluo daha dogrusu boyle dalgalanma gibi.Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?
Çocuk olduktan sonra hazır kavramı çıkıyor hayatından hazırlama kavramı başlıyor. Yoğurdunu yapayım tarhana yapayım erişte keseyim et suyu yapayım. Nerde organik var nerde köy ürünü var onları getirteyim :))) kutu sütü hamur işlerinde kullanılıyor bizde. Günlük süt satanları teker teker denedim. Sonunda beğendiğim biri çıktı. Ordan alıyorum bende. Tavsiye ederim. Şimdiden arayın. Size olmasa bile bebeğinize Laz'ım olacak.Kızlar benim hala midem bulanmadı yorgunluk ve ara sıra adet olurmuş gibi his dışında belirtim yok..
bi de siz sütü kutu süt mü içiyosunuz yoksa günlük şişe süt mü
kahvaltıyı kaçta yapıyorsunuz ben 12ye kadar uyuyorum kendimi kaldıramıyorum ama sonra bebeği aç bıraktım diye üzülüyorum?
Çiğ badem tüketebilirsin sütün yerine :)Ne mide bulantısı ne diger sikayetler hic biri yok bende. Sevinsem mi üzülsemmi bilemedim? Sadece halsizim ama o üşütmekten de olabilir. SAT a gore 9, döllenmeye göre 7 haftaligim. Kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Çarşamba kalp atısını duymaya gidecegim. İnsallah ozaman hissederim.
Süt ve yumurta her zmana mideme dokundugu icin malesef ikisini de tüketemiyorumçalistigim icin en gec 9.30da kahvaltimi (peynir ekmek) yapmis oluyorum. Kahvalti yapmassam gün boyu canim bir sey istemiyor cünkü. Ilk defa haftasonu bitsin is vakti gelsin dedim. Simdi de is bitsin eve gidip yatayım diye bakiorum:)
Bulantı mı cnm. Benim kızımda hiç olmadı oğlumda ölüp ölüp dirildim şimdi de hiç yok , sanırım Bi kızım daha olcak gibiah bu mide sıkıntısından nasıl kurtulacağız
Bugünkü sonucum 34 e düşmüş canım artık adet olmayı ve 0-5 arası düşmesini bekliyoruz dediğin gibi kısmet işi bu napalım. Tabiki çok üzüldüm ama geçicek... Allah razı olsun canım sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.hımm bende yine az artış varsa bekle diyecektim illa 2 katı olacak diye bir şey yok %60-65 üstü artış olursa sorun olmaz diyecektim benimde 3. yaptığım biraz az artmıştı öyle demişlerdi ama sonrasında keseyi gördüm..bende üzüldüm gerçekten hayırlısı böylemiş demekki böyle düşün canım allahım en kısa zamanda sağlıkla yeniden nasip eder inşallah dualarımdasın herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?