2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de Karnım çok şiş. Daha 6 haftalık ama belli oluyor sanki hamile olduğum. Igneler kilo yapıyo mu acaba, kilo aldım ben.

bu hepimizde var heralde kızlar bende öyleyim :) geçen bir blokta görmüştük ilk haftalarda hamilelik şişkinliği dedikleri bir şişkinlik oluyormuş. sonra geçiyormuş bakalım göbişler şişmeden geçecek mii :)

Yapar Can'ım ben gebelik testi yaptırmak için gitmiştim bir çok testi istedi eksik olanlarını hastanede yaptırdım bugün

Cnm çok güzeldir bu bak ben kızıma almıştım doldurduk içini en güzel anne Bebek günlüklerinden biri bence

Eklentiler

• image.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızçeler bende size Bi kitap öneriyorum kızımı ben bu kitapla büyüttüm hem hafta hafta hamilelik hem 3 yaşına kadar Bebek bakımı var kesinlikle öneriyorum el altı kitabım

Eklentiler

• image.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 81
selam kızlar ben daha yeni 2016 şubatta doğum yapmış olmama rağmen yine hamileyim.bakalım temmuz da mı haziran damı doğar bu misafir. Allahtan normal doğum yapmıştım bu da öyle olur inş.
Allah kolaylığını da versin arkadaşım. İsteyerek olmuşsa ne mutlu size, beraber büyürler.

Benimde henüz midemde bulantım yok.progestan aldığım için o ilaç beni hiç uyutmuyo 9-10 gıbı kahvaltımı yapmış oluyorum.benımde oyle çok nadır ağrım oluo daha dogrusu boyle dalgalanma gibi.

Çocuk olduktan sonra hazır kavramı çıkıyor hayatından hazırlama kavramı başlıyor. Yoğurdunu yapayım tarhana yapayım erişte keseyim et suyu yapayım. Nerde organik var nerde köy ürünü var onları getirteyim :))) kutu sütü hamur işlerinde kullanılıyor bizde. Günlük süt satanları teker teker denedim. Sonunda beğendiğim biri çıktı. Ordan alıyorum bende. Tavsiye ederim. Şimdiden arayın. Size olmasa bile bebeğinize Laz'ım olacak.

Çiğ badem tüketebilirsin sütün yerine :)

Bugünkü sonucum 34 e düşmüş canım artık adet olmayı ve 0-5 arası düşmesini bekliyoruz dediğin gibi kısmet işi bu napalım. Tabiki çok üzüldüm ama geçicek... Allah razı olsun canım sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…