- 6 Haziran 2010
- 660
- 1.181
- 113
Benim 6+3 te karından gördülerKızlar kalp atımını 6.haftada vajinal ultrasonla mı duyuyorlar yoksa karından mı? zaten uc kere vajinal bakıldım bekleyip bıraz buyumesını karından mı baktırsam dıyorum
Benimki 6+3 te vajinal duyulduBenim 6+3 te karından gördüler
Yok ben gidip Sincan da Doğum yapmam zaten :))) onu eltim yaptı. Hatta dalga geçiyoruz sen Çankaya'da otur. Git Sincan da doğum yap. Sincan bebesi oldu çocuk malum nüfus ora yazıldı :))) Başkent Hastanesine giderim büyük ihtimalle. Ama aklımda olsun. Tepe prime yine uzak geliyor bana. Hastane yakın amaCanım sim
Canım sincan lokman hekimi kesinlikle önermem. devlet hastanesinden hiç farkı yok.. çalışan hemşireler deneyimsiz çoğu part time geliyor..
ben Prof dr.Ali Ergün'e gidiyorum işinin ehli harika bir hoca..aynı zamanda perinatolog.tepe prime.de muayenehanesi var..doğumu da liv hospital.de yaptırıyor . .onu tavsiye ederim sana..
Meraba canim gecmis olsun..bol bol meyve tuket limonlu ihlamur ic. Sabahlari balli sut iciyordum ben iyi geliyordu yat dinlen insallah hemen gecer ben bide calisiyodum 2 haftada anca gecti insallah tekrar yakalamamKorktuğum başına geldi kızlar üzerinize afiyet çok fena grip olduminşallah fasulyeme zarar vermeden atlatırım
Gerilim filmi olmaya aday rüyalarımız varBende tuhaf bir rüya gördüm . .dr.ultrasonda bebeğime bakarken kalkıyor başka bir alet getiriyor . .onunla yapıyor ultrasonu (usg) bebeğim böyle minicik ama taklalar atıyor içimde . .çok net eli yüzü görünüyor . .sonra karnımın içinde fabrika var..seri üretim pembe giymiş kız çocukları pıtır pıtır üretiliyor karnımda . .ben çiglik atıyorum aaa bebeğim kız diye..dr belli olmaz daha diyor ve fabrikada pembelerin içinde az da olsa mavi bebekler üretilmeye başlıyor)
Sonra usg masasından kalkıyorum doktorun karnıma sürdüğü jel cildime alerji yapıyor ve kaşınıyorum . .sonra cildim çürüyor böyle bi tuhaf oluyor..
Benim Dr um da baskent te ama ilerleyen zamanlar da yine başkent de mi olurum bilmiyorum çünki Dr um gebe takibi yapmıyor tüp bebek uzmaniYok ben gidip Sincan da Doğum yapmam zaten :))) onu eltim yaptı. Hatta dalga geçiyoruz sen Çankaya'da otur. Git Sincan da doğum yap. Sincan bebesi oldu çocuk malum nüfus ora yazıldı :))) Başkent Hastanesine giderim büyük ihtimalle. Ama aklımda olsun. Tepe prime yine uzak geliyor bana. Hastane yakın ama
Ben bugun cok uyudum ruyamda hayatimda boyle bisiklet surmemistim :-DGerilim filmi olmaya aday rüyalarımız varheyyy Allahım.
Merhaba kizlar nasilsiniz?Benim yatmaktan heryerim agriyo..Onun disinda iyiyim sükür agri lekelenme bisey yok..Ama su ilaclara cok kafayi takiyorum..Estrofemle ilgili bisiler okudum korkuyorum ama doktorda ic diyo kontrole gitmeme daha bi hafta var kalp atisini duyariz insallah ve ozaman biraktirir..
Bende kullaniyorum canim gunde 1kızlar coraspin kullanan var mı aranızda?
Mandalina yiyorum çokça süt falan bayağı severim zaten de burunlarımın içi yanıyorMeraba canim gecmis olsun..bol bol meyve tuket limonlu ihlamur ic. Sabahlari balli sut iciyordum ben iyi geliyordu yat dinlen insallah hemen gecer ben bide calisiyodum 2 haftada anca gecti insallah tekrar yakalamam
Ne zaman lekelenmen oldu canm simdi iyimi durumunİnşallah duyarsin canim lekem olunca ben gitmek zorunda kaldim bebisi gorduk kalp atiminida gorduk insallah haftaya duyariz
Burna tuzlu çek dediler bana ama ben denemedimMandalina yiyorum çokça süt falan bayağı severim zaten de burunlarımın içi yanıyorAllah yardımcım olsun kuzucuğa zarar gelmesin de ben çekerim
Bende ayniydim dune kadar dunden beri rahatim gecmedi tam agrisi ama artik rahat saga sola donup yatabiliyorum ..Daha önceden çocuğu olan hamişler birşey sormak istiyorum size, benim göğüslerim çok şişti acıyor. Yatakta yan yatsam bile yanları ağrı yapıyor, daha ilk haftalardan sırt üstü yatmaktan bıktım. Bu acı ve şişlik geçiyor mu?
Acı geçiyor bir süre sonra, ama doğuma kadar gogusler büyüyor.Daha önceden çocuğu olan hamişler birşey sormak istiyorum size, benim göğüslerim çok şişti acıyor. Yatakta yan yatsam bile yanları ağrı yapıyor, daha ilk haftalardan sırt üstü yatmaktan bıktım. Bu acı ve şişlik geçiyor mu?
Dün akşam olmuştu sabahta yine silipte gelince gidelim dedik canim. Suan agrim sizim yok bir dahada olmadi iste porluton igne oldumNe zaman lekelenmen oldu canm simdi iyimi durumun
Benimde kaşınıyor birde bugun ucundan igne batar gibi acidiBende ayniydim dune kadar dunden beri rahatim gecmedi tam agrisi ama artik rahat saga sola donup yatabiliyorum ..
Sonucta 9 ay agrimaz sanirim yoksa nasil olur halimiz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?