2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Korktuğum başına geldi kızlar üzerinize afiyet çok fena grip oldum inşallah fasulyeme zarar vermeden atlatırım

Yok ben gidip Sincan da Doğum yapmam zaten :))) onu eltim yaptı. Hatta dalga geçiyoruz sen Çankaya'da otur. Git Sincan da doğum yap. Sincan bebesi oldu çocuk malum nüfus ora yazıldı :))) Başkent Hastanesine giderim büyük ihtimalle. Ama aklımda olsun. Tepe prime yine uzak geliyor bana. Hastane yakın ama

Korktuğum başına geldi kızlar üzerinize afiyet çok fena grip oldum inşallah fasulyeme zarar vermeden atlatırım
Meraba canim gecmis olsun..bol bol meyve tuket limonlu ihlamur ic. Sabahlari balli sut iciyordum ben iyi geliyordu yat dinlen insallah hemen gecer ben bide calisiyodum 2 haftada anca gecti insallah tekrar yakalamam

Gerilim filmi olmaya aday rüyalarımız var heyyy Allahım.

Benim Dr um da baskent te ama ilerleyen zamanlar da yine başkent de mi olurum bilmiyorum çünki Dr um gebe takibi yapmıyor tüp bebek uzmani

Merhaba kizlar nasilsiniz?Benim yatmaktan heryerim agriyo..Onun disinda iyiyim sükür agri lekelenme bisey yok..Ama su ilaclara cok kafayi takiyorum..Estrofemle ilgili bisiler okudum korkuyorum ama doktorda ic diyo kontrole gitmeme daha bi hafta var kalp atisini duyariz insallah ve ozaman biraktirir..

İnşallah duyarsin canim lekem olunca ben gitmek zorunda kaldim bebisi gorduk kalp atiminida gorduk insallah haftaya duyariz

Meraba canim gecmis olsun..bol bol meyve tuket limonlu ihlamur ic. Sabahlari balli sut iciyordum ben iyi geliyordu yat dinlen insallah hemen gecer ben bide calisiyodum 2 haftada anca gecti insallah tekrar yakalamam
Mandalina yiyorum çokça süt falan bayağı severim zaten de burunlarımın içi yanıyor Allah yardımcım olsun kuzucuğa zarar gelmesin de ben çekerim

Daha önceden çocuğu olan hamişler birşey sormak istiyorum size, benim göğüslerim çok şişti acıyor. Yatakta yan yatsam bile yanları ağrı yapıyor, daha ilk haftalardan sırt üstü yatmaktan bıktım. Bu acı ve şişlik geçiyor mu?

Bende ayniydim dune kadar dunden beri rahatim gecmedi tam agrisi ama artik rahat saga sola donup yatabiliyorum ..
Sonucta 9 ay agrimaz sanirim yoksa nasil olur halimiz ☺

Acı geçiyor bir süre sonra, ama doğuma kadar gogusler büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…