Gecmis olsun canm bende gecen hafta o igneden oldum fitilide 4 e cikardi tedbir olsun diye..Igneyi de bi tane daha verdi yarin yine yaptircam..Dün akşam olmuştu sabahta yine silipte gelince gidelim dedik canim. Suan agrim sizim yok bir dahada olmadi iste porluton igne oldum
Ağrı azalıyor ama dolgunluk artıyor bol bol kremlenin çünkü zamanla gogusler de catliyorDaha önceden çocuğu olan hamişler birşey sormak istiyorum size, benim göğüslerim çok şişti acıyor. Yatakta yan yatsam bile yanları ağrı yapıyor, daha ilk haftalardan sırt üstü yatmaktan bıktım. Bu acı ve şişlik geçiyor mu?
Az once baktim da yine gelmis biraz.. igne kesiyor mu lekelenmeyi doktor kese etrafinda yok kanama dediGecmis olsun canm bende gecen hafta o igneden oldum fitilide 4 e cikardi tedbir olsun diye..Igneyi de bi tane daha verdi yarin yine yaptircam..
Tatli tatli miBenimde kaşınıyor birde bugun ucundan igne batar gibi acidi
Sordum ben ignemi kesiyo diye bilemiyorum ignenin ole bi etkisi yok dedi..Lekelenme seklindeyse korkma canim bisi olmaz allahin izniyle..Az once baktim da yine gelmis biraz.. igne kesiyor mu lekelenmeyi doktor kese etrafinda yok kanama dedi
Ucu kaşınıyor ya kaşincak bir yer degilki dokunamiyorum bile benTatli tatli miTakvimde yaziyor ki bu haftalarda gogusler tatli tatli kasinir .. Benimkide cok kasiniyordu agridigi icin kasiyamiyorumda
Leke seklinde inşallah geçer ya stres yapiyor o da midemde yanma yapiyorSordum ben ignemi kesiyo diye bilemiyorum ignenin ole bi etkisi yok dedi..Lekelenme seklindeyse korkma canim bisi olmaz allahin izniyle..
Gaviscon yada yalcid surup bulundur canm evde bi yudum ic hemwn yanmayi bastiriyo stres yapma dicem ama ayni seyleri yasiyoruz cogumuz mumkun degil biliyorum..Ben oyuna sardim deli gibi bilgisayarda oyun oynuyorum dusunmemi engelliyo.Leke seklinde inşallah geçer ya stres yapiyor o da midemde yanma yapiyor
Hadi insallah canım sende duy güzel haberlerle gelcanım gözün aydın duymuşssun pıt pıtları. aramızda 1 gün var seninle. inş ben de çarşamba gittiğimde duyabilirim. görsem de yeter ya kalbinin attığını
Hadi insallah canım sende duy güzel haberlerle gelcanım gözün aydın duymuşssun pıt pıtları. aramızda 1 gün var seninle. inş ben de çarşamba gittiğimde duyabilirim. görsem de yeter ya kalbinin attığını
Demekki bu yontemede cok guvenmemek lazim bugun bir akrabam geldi bebek sagdan dollenirse %75 erkek soldan döllenmisse %75 kız diyor doktoru demis onada hatta buyuk ihtimal erkek demisti doktoru ama kızı oldu %25 lik dilime girmis oOğlumun 155 ti hep :)))
Bende yarın giricem ama heo aklıma ya sınavda midem bulanmaya baslarsa napıcam diyip duruyirum ona kafayî taktımKizlar esas mevzuyu unuttum yarin kpss var..Son 2 aydir malum tedavi o bu derken bosladim ama hazirlandm da..Simdi doktor evde dinleniceksin dedisadece yemek ve tuvalete kalk dedi..Esim de sinavi unut diyo kendimi iyi hissediyorum kanama da yok desemde nafile..Bu yildan umutluydum..
İşte bende onu merak ediyorum kaç ay devam edecek. Daha geçmedi benimkiBende ayniydim dune kadar dunden beri rahatim gecmedi tam agrisi ama artik rahat saga sola donup yatabiliyorum ..
Sonucta 9 ay agrimaz sanirim yoksa nasil olur halimiz ☺
Benimki vajinal baktı 5+6 baslamıs dedi ama dinletmediKızlar kalp atımını 6.haftada vajinal ultrasonla mı duyuyorlar yoksa karından mı? zaten uc kere vajinal bakıldım bekleyip bıraz buyumesını karından mı baktırsam dıyorum
Teşekkürler, Şimdiden başlamalı krem sürmeye yani?Ağrı azalıyor ama dolgunluk artıyor bol bol kremlenin çünkü zamanla gogusler de catliyor
Nane sekeri al yanina yada kraker al hamileyim midem bulaniyo de napcaksin mecbur..Basarilar insallah hakkinda hayirlisi olsunBende yarın giricem ama heo aklıma ya sınavda midem bulanmaya baslarsa napıcam diyip duruyirum ona kafayî taktım
Ben de internette tam tersini okumuştumDemekki bu yontemede cok guvenmemek lazim bugun bir akrabam geldi bebek sagdan dollenirse %75 erkek soldan döllenmisse %75 kız diyor doktoru demis onada hatta buyuk ihtimal erkek demisti doktoru ama kızı oldu %25 lik dilime girmis o
Ne kremi kullanmak gerek canim ozellikle kullanilan bir urun varmiAğrı azalıyor ama dolgunluk artıyor bol bol kremlenin çünkü zamanla gogusler de catliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?