- 13 Kasım 2016
- 10
- 4
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canm insallah hepimize nasip olsun..Ilk degerim 427 ikinci 1109 du dahada yaptirmadim..canım senin ikiz mi gebeligin cok guzell saglikla buyut insallah bhcg kaç çıktı ilk değerin
ben geçen hafta kaş bıyık aldırdımda gözümden yaşlar geldi. şimdi gene gitcem bıyık için düşünüyorum nasıl acıycak diye ama tüylerde incelme var benim büyüme hızı aynı olsadaKizlar agda falan dedimde bugun bi sivilceme dokundum canim nasil yaniyor benim canim da hic ole tatli degildir narin degilim yani,sasdim kaldim..Ben bole agda falan yaptiramam da..
İlk bebeğimde 7. Haftada duymuştum bu bebeğimde Hcg çok hızlı yükseldi ve bayağı erken duydum
şimdi sen uzandım diye öyle düşünüyosan ben nabıyım canım :) tutundu şükür şimdilik ama kalbi atacak mı gelişim geriliği olacak mı... sorular asla bitmeyecek kafamızda..
Öyle olunca erken döllenme mi olmuş oluyo ??İlk bebeğimde 7. Haftada duymuştum bu bebeğimde Hcg çok hızlı yükseldi ve bayağı erken duydum
Aksam sizide eklerim ☺ Yok mu arttiran temmuz anneleri bu kadar mi yahu
evet canım bilmeden ekim ayında neler neler yaptım işte... Verende Allah, Alan da Allah.. ben elimden geleni yapıyorum artık yaşayacak ömrü varsa yaşayacakcanım merhaba, korkma bol bol dua et. bende hamile olduğumu röntgene girmeden önce öğrendim. 2 kere kapısından dönmüştüm. doktorum çok çok erken olduğu için korkma zararı da olmazdı çok küçük olduğu için demişti. bende yumurtlama haftamda çok ağır bir temizlik yapmıştım keseyi gördük çok şükür çok sağlıklı büyüyor şuan yarın yine kontrolüm var doktorum geçen hafta 2 hafta sonra demişti kalp atışını ama belki duyarım bende :) sende kalbini ferah tut güzel düşün güzel hissetsin bebişin :))
Aynen ben de oyle canım. Aylarca ugrastim ettim smdi tadini cikaramiyorum korkudanaynen yıllardır bugünlerin hayalini kurdum hatta son zamanlarda olmayacak heralde deyip hayal kurmayı bile bıraktım mutluluktan delirmem lazım ken saçma sapan şeylere takıntı yapıyorum evhamdan boğuyorum kendimi ya kese görünmezse ya kalbi atmazsa ya birşey olduysa ya düşerse kendimden gına geldi
Teşekkür ederm canımŞikayetiniz nedir dedi galiba hamileyim dedim
Bende kas bıyık aldırana kadar mahvoldum yarın yine gidicem ama benim tügler cok gec cıkmaya basladı 2hafta oldu az cıktı notmalde 2hafta beklesem orman olurdu
bende geçen pazartesi gitmiştim ama baya orman oldum yaniBende kas bıyık aldırana kadar mahvoldum yarın yine gidicem ama benim tügler cok gec cıkmaya basladı 2hafta oldu az cıktı notmalde 2hafta beklesem orman olurdu
6+2 yim şuanSaol canım şimdi ne kadarlik oldun hcg değerin kaçtı keseyi gordugunde
6+2 yim şuan
benimde biyiklarimi alirken sürekli hapsurrum gozlerimden yaşlar gelir alamiom şu aşamada heraldeyakinda tiraş olcam eşimle birlikte hahahaKizlar agda falan dedimde bugun bi sivilceme dokundum canim nasil yaniyor benim canim da hic ole tatli degildir narin degilim yani,sasdim kaldim..Ben bole agda falan yaptiramam da..