- 25 Kasım 2015
- 1.173
- 929
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde istanbuldan kusadasina gidecegiz ozel aracimizla bisey olmaz allah in izni ile ama havuza girmeye izin vermiyo doktorum tatil koyunun havuzlari cok guzel hic birine giremeyecegimslm kızlar nasılsınız ya size birşey sormak istiyorum biz bayram tatilinde bir yerlere gitmek istiyoruz özel aracımızla yol en az 13-14 saat sürecek çok gitmek istiyorum ama korkuyorum böyle tatile gidecek olan var mı ne diyorsunuz tehlikeli mi sizce?
doktora sordun mu canım bende tereddütteyim randevum haftaya pazartesi o zaman sorabilecemBizde istanbuldan kusadasina gidecegiz ozel aracimizla bisey olmaz allah in izni ile ama havuza girmeye izin vermiyo doktorum tatil koyunun havuzlari cok guzel hic birine giremeyecegim
inşallah hayırlı haberler alırsın canım bence yükselmiştir moralini bozmaKızlar mrb benm üstten hayal meyal görünüyor dedi dr alttan da bi sakıncası yok bakabiliriz dedi ama benm dün çok az akıntıla kahverengilik geldi ve az önce gene gelmiş o yüzden kana bakalım bi dedi inşallah yükselmiştir kızlar dua edin bana onun sonucunu bekliyorum
inşallah hayırlı haberler alırsın canım bence yükselmiştir moralini bozma
Yukselmistir hic bozma moralini bende oyle oldum canim slklldl bi baktim sonra kac katina cikmis Allah in izni ile hic bisey olmazKızlar mrb benm üstten hayal meyal görünüyor dedi dr alttan da bi sakıncası yok bakabiliriz dedi ama benm dün çok az akıntıla kahverengilik geldi ve az önce gene gelmiş o yüzden kana bakalım bi dedi inşallah yükselmiştir kızlar dua edin bana onun sonucunu bekliyorum
Yok sormadim benim bayramdan sonra ki hafta ama doktorum git der huyunu biliyorum oglumun da doktoru o cunkudoktora sordun mu canım bende tereddütteyim randevum haftaya pazartesi o zaman sorabilecem
Canım birkaç saatlik yol olsa neyse de, bayaaa uzun bir yolculuk olacak ve gebelik de yeni daha, şahsen ben olsam gitmezdim korkardım yani ben tavsiye etmem doğrusu ama istersen birde doktoruna danış derim.slm kızlar nasılsınız ya size birşey sormak istiyorum biz bayram tatilinde bir yerlere gitmek istiyoruz özel aracımızla yol en az 13-14 saat sürecek çok gitmek istiyorum ama korkuyorum böyle tatile gidecek olan var mı ne diyorsunuz tehlikeli mi sizce?
Hayırlı olsun:)Test yaptim testim pozitif subat annesiyim bende
Ohhh cok sukur neden verdi onlari bende aynilarini kullaniyorum garanti olsun diyeKizlar merhaba biz doktordan ciktik kesemiz gozuktu 6.4 mm dedi kucuk daha progestan 200 luk agizdan sabah aksam verdi ve gobekten igne basladik kan sulandırıcı
Aa ne guzel ben izmiti severjm ama her geldigimde yagmur yagar...orda dayim ve halam varArkadaşlar hangi şehirlerdesiniz? Ben izmit merkezde oturuyorum.
Inşallah canıminşallah hayırlı haberler alırsın canım bence yükselmiştir moralini bozma
Bilecik ( görev nedeniyle)Arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz? Ben izmit merkezde oturuyorum.
Inşallah canım çok stres oldum bel ağrımda var dedim yoksa kanama mı geliyorYukselmistir hic bozma moralini bende oyle oldum canim slklldl bi baktim sonra kac katina cikmis Allah in izni ile hic bisey olmaz
Canım kan sulandırıcıyı test yapıpta mı verdi benim doktorum pıhtılaşma testini yaptır dedi?Kizlar merhaba biz doktordan ciktik kesemiz gozuktu 6.4 mm dedi kucuk daha progestan 200 luk agizdan sabah aksam verdi ve gobekten igne basladik kan sulandırıcı