2017 Şubat Anneleri

Aslen trabzonlu değilim ama canım.. ankaralıyım ama işimden dolayı 3 yıldır trabzondayım buralı sayılırım artık trabzonda olup da şubat annesi olacak var mı onu merak ettim..
Hehehehhe orda degilim ama o topragin has kiziyim ben karadenizin has kizi hehehhe emme istanbulda gecim derdiyle mucadele eden subat annesiyim ayy 3 yil ordasin tabiki oralisin hemserumm ozeldim kiz oralari her sene giderdim bu sene hamile kalinca gidemedim nasil burnumda tutuyo bi bilsen ya anam ne koydu bana ama olsun seneye bebisimle gidicem topraklarima goturucem bebisimi hayirlisiyla insaAllah
 
Allah benim gönlüme göre verdi çok şükür.. Ben tam bi karadeniz hastasıydım, merkezine geldim yerleştim.. eşim de ordulu bu arada.. :) inşallah seneye bebişle gelirsin..
 
amin canım benim :)
zaten olumsuz düşünmemek gerek çünkü kötüyü çağırıyor tedirgin olmamana çok sevindim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucaklayalım :)
 
neyseki bu yıl şuabt 28 çekiyo öyle bi ihtimal olmayacak yoksa bana çok kızardı bence büyüyünce anne bi gün erken ya da bi gün geç doğuramadın mı beni diye..
Benim eşimin akrabasinin çocugu 29 subatta doğmuştu1mart yazdirdilar cocugun kimligine
 
Benim eşimin akrabasinin çocugu 29 subatta doğmuştu1mart yazdirdilar cocugun kimligine
ayyy kıyamam yaaa.. dediğim gibi benim daha net bakalım kısmet ya şubat sonu ya da mart başı olacak inşallah.. ben de 5 mart doğumluyum aramız yakın olacak inşallah..
 
Allah benim gönlüme göre verdi çok şükür.. Ben tam bi karadeniz hastasıydım, merkezine geldim yerleştim.. eşim de ordulu bu arada.. :) inşallah seneye bebişle gelirsin..
Iste has karadeniz asigiymissin sende benjm gibi ohh sukur gonlune gore olduysa valla seneye gelicez insaAllah bizde bebisimle ya bak ordulu es ve karadenizin has yeri trabzon ne guzel iste iki guzellik bi arada benim esimde ayni koydeniz ben asagiki mahalle esim yukariki mahalle hehehe uzaga gitmim kendi topraklarimin adami olsun dedim az yukari ciktim
 
ben başlamadım daha ama hindistan cevizi yağını duymuştum her derde deva imiş.. çatlaklara falan da çok kullnıp faydasını gören varmış ben ilk fırsatta alıp başlamak istiyorum.. ayrıca saçlara bakım için, cilt ve makyaj temizlemede hatta yemeklerde bile kullanılıyomuş..
 


Valla x-ray de zarar vermiyor diyenler var ondan da geçmiyoruz. Ben kalkıp da bile bile ışık dalgası yaptırmam şahsen.
Hamilelik bitince kalan yerler yaptırılır bence acelesi yok.
Yani bence bu konu da aslında sigara mevzusuyla aynı. Kimi doktor günde belli miktarda sigaraya izin verirken kimi doktor da belli bölgelere lazere izin veriyor kimisi saç boyasına.
Benim hiç beyazım yok mesela boya yaptırmamak benim umrumda değil o yüzden
Sigara içmeyenin sigara içmemeye dayanamayanı anlaması zor
Kılı sorun etmeyenin de lazere yorum yapması kolay
Böyle işte durumlar karışık
 
Ay maşallah ya Kocaman olmuş boyu kaç cm miş? Benimki de bu kadar oldu mu acaba ultrasonda 2 gün önce 12+1 çıkmıştı ama devletin aciliydi bana göstermediler kağıt da vermediler
Hiç sormadımki sadece hareketlerini izledim .. Benimki önden gidiyomuş cnm 13+0 gözüktü 12+4 olması lazımken ... Büyümüştür allahın izni ile
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…