2017 Şubat Anneleri

O zaman eşinin eline ver süpürge süpürsün sonra silsin.balkonları, camları halletsin:) Çalıştığın halde nasıl karışıyorlar anlamadım ben. Eşinle konuş güzel bir anda hayır diyemez bence.
arada yardım ediyo ama ruh haline bağlı ittire ittire yaptırıyorum bazen cins oldukları için herşeye karışır bunlar
 
Tatlım normal bir durum değil bu. Dediğin gibi cumartesiye kadar devam ederse bir git dr.a.
Ben de çok az yiyorum her gün kilo vermem devam ediyor.
Haklısın öyle yapacağım. İkinci gebeligi mde pek Kilo almadım ama ilkinde 26 Kilo aldım doğumdan sonra 65 é düşmüştü. Yani toplamda 23 Kilo verdim ve bu sadece 5 günde oldu.hepsi ödemmis dedi doktor. Nasıl patlamadi kalbin dedi ki geceleri boguluyordum.çok zor günlerdi o vakitler.o yüzden bi daha çocuk istemiyorduk eşimle kısmet işte. Ölmek düşüncesi tüm zihni mi kapladı. Bilmiyor um ki nasip işte. Allah tüm anneleri çocuklarına bagislasin


Benim kv. kp. çok iyiler ama hiiiç arayıp sormazlar. Görümcelerde aynı...
Yüzlerine bakınca can ciğer kuzu sarması sanarsın...
Hamileliğimi bayramda öğrendiler ,ona rağmen "nasılsın" diye arayıp sormazlar.:sinirli:
 
Arkadaşlar hepinize merhaba☺️Maşallah ne kadar hareketli bir grup olduk. Benim rutin kan tahlillerimde TSH 0.003 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi doktor. Ama baktığım Zaman çocukta gelişim geriliği zeka geriliği yapabilir diyor çok üzgünüm içimde bi sıkıntı oturdu
 
Arkadaşlar hepinize merhaba☺️Maşallah ne kadar hareketli bir grup olduk. Benim rutin kan tahlillerimde TSH 0.003 çıktı. Dahiliyeye yönlendirdi doktor. Ama baktığım Zaman çocukta gelişim geriliği zeka geriliği yapabilir diyor çok üzgünüm içimde bi sıkıntı oturdu
Benimde düşük çıktı. Endokrine gittim. İstersen bir görün hamilelikte düşük olması yüksek olmasından iyiymiş. Birkaç kan testi daha yapıldı. Hasimato çıktı bende. Şuanda ilaç vermedi. 14/15 haftalarda tekrar testlerim var. Senin Dr seni zaten yönlendirir. Zaten ilaca başlanılması gerekirse ben başlıcam. Korkma yine de ihmal etme.
 
Amin cnm inş kimseye aratmasın bu duyguları. Ben cinsiyeti öğrenemedim ama artık cinsiyeti geçtim hareketlerini hissetsem de usg yi beklemesem yaşıyo mu iyimi diye onu bekliyorum hissedenler warmış heralde bende istiyorum yaa :KK12:

Evettt keske.... Ben youtube a giriyorum işte mesela 12+3 bebek ultrason görüntüleri yazıyorum başkalarının yüklediği videolara bakıyorum benim bebeğim de böyledir diye :KK70: işte avuntu :anneadayı:

Ya sorma cnm neti açmaya sayfalara girmeye korkar oldum eşime yalwarıyorum nerdeyse ama yok bana mısın demiyo bi de üstüne seneye gideriz hemde bir fazlayla istediğin yere diyo zaten o bir fazla lafı beni eritip bitiriyo :emir_bebek:

Biz bu sene çocuklu arkadaslarla gittik tatile biraz zor oldu ama cocukla oynadik durduk vay onun bikinisi mayosu denize girdi şunu yedi bunu içti diye :KK200: annesi tövbe etti gitmem bir daha diye ama olsun çocuklu da güzel:anne:

Kızlar ortalama 11. haftada hormonlardan ötürü tırnak ve saç uzaması hızlı oluyormuş. sizde oldumu dikkatinizi çeken bişey :KK51:

Evettt bende de oldu deli gibi tırnak ve saç uzuyor ben aldığım vitaminlere bağlamıştım ama bilemedim :anneadayı:
 
Valla kafamizda kirk tane tilki dönüyor resmen :confused: bir öğrenseydik hayirlisiyla beklemek ne zormuş :anneadayı:
Hamile kalmayı bekle keseyi görmeyi bekle kalp atışını bekle cinsiyeti bekle sonra da doğumu bekleriz inşallah :KK49:

Allah bütün isteyenlere böyle bekleyişler nasip etsin:KK200:
Amin kuzum amin ya az once resmen kan kustum sabah beri uc kere kistum 3 .cu resmen baris kan kustum midem yaniyo simdi az daha sabir az kaldi gecevek insaAllah :KK66:
 
Ya bide benim de ruh halim berbat bir haftadır sürekli içimden ağlamak geliyo hiç bir sebep yokken ortada içim daralıyo sıkılıyo sadece ağlamak istiyorum anlamsız yere :cry: belki de sadece iş ew ew iş gidip geldiğim içindir tatilim geldi ben biliyorum ama eşim korkusundan götürmüyo beni yolda bişe olursa diye annemlere bile gidemiyorum malesef kahramanmaraşta gelinim annemler sakaryada oturuyolar en son ocak da gittim sakaryaya ne zormuş uzakta gelin olmak 3 yıldır burdayım ama hiç bu kadar uzun olmamıştı en fazla 2 3 ayda bir gidiyodum hamilelikte zor geldi mesafe :mad: bi de burda tatilde olanlar warmış yapmayın nolur yazmayın böyle şeyler eşleri götürmeyenler war çok aşeriyorum tatile bi newi bu da aşermek çok canım istiyo napim :işsiz::KK76:
hahahah aynen ben hiçbişeye aşermiyorum tatile hele de havuza aşeriyorum :KK70:
 
Kiz trabzonlu musun send ehemserim benimmmm ❤❤❤❤memleket trabzon yasadim yer istanbul napalim doydugumuz yerdeyiz mecburr :KK66:
istanbulun neresi benimde annemler istanbulda bende uzun zamndır ordaydım şimdi de komşu sayılırız darıcadayım şimdide bu haftasonu gelcem yine oralara :)
 
merhaba.. :) ben de 10+3 deyim.. Doğum tarihi olarak 28 şubat gözüküyor.. Ama ben son adet tarihimi hatırlamıyorum doktorumun dediği haftayı referans alıyorum.. Eğer bebeğim bi gün gecikirse ben de mart annesi olabilirim.. :) Benim durumumda olan var mı başka? bi de ben ikili test için dayanmadım yarın bebişimi görmeye bi daha gidicem bakalım yarın ne diycek dr haftasına.. :KK70:
29 şubatta doğurmayasın :KK70: 4 yılda bir yaş büyür senin ki hep genç kalır :KK70: espirili bir hayatı olur aslında güzel de olur :)
 
X