2017 Şubat Anneleri

Gebelikte en çok verdikleri budur. Bi de diğer gebeliklerin de kullandım. Çok tesir ediyor.kızlar siz hareketlerini hissediyor musunuz. Ben hissediyorum sanki.bişey hareket ediyor öncekiler gibi doktor da zor olmaz öyle bişi dedi ama ben eminim.:KK200::emir_bebek:
Dr bana hissedyomusun hareketlerini dedi sanki bisey dokunuyor gidiyo gibi bebek bilmem dedim kurnaz soruydu bu daha bu hafta hiç bisey hissedemezsin gaz o dedi :KK70:
 
Ne güzel demişsin helal olsun. Biz tam konuyu kapattık diyordum ki haftasonu görümceme gittik. Hamilelikten konuşurken isim buldunuz mu dedi ben de direk eşimin suratına baktım pis pis sırıttı konuyu açtı ben de başladım hüngür hüngür ağlamaya resti de çektim. Görümcemin yanında dedim çocuk mocuk istemiyorum ben beni soğuttun yeter artık diye. Görümcem de dedi yani ne gerek var diye eşime. Onun oğluna da kayınpederinin ismini koydular. Benim seçme Hakkı'm olmadı iki isme bile izin vermediler hala içimde dedi. Eve gelince de telefonumdan hamilelik uygulamalarını sildim bu sayfayı falan kapattım dedim umrumda değil artık. Öyle yapınca korktu. Şimdi bana değişik erkek isimleri bulup geliyor :) bakalım bu mevzu nerelere gidecek. Ama senin yöntemini sevdim direkman babasının suratına söyleyeceğim. Konu toptan kapanacak o zaman inşallah yani
iyi baqk demekki aklına giriş sonunda degişik isimler buluyormuş. sen bu konuda taviz verme o zaman bişi yapamaz ismede karar verdikten sonra söylersin herkese degiştiremez de:KK70:
 
Kızlar benim gibi durduk yere atarlananlara tavsiye:
"Bir Derdim Var" bölümünde müthiş stres atılıyo.
sorunlu koca, kaynana, elti vs konularına girip ağzıma geleni sayyom.
hem konu sahibi rahatlıyo, hem ben stres atıyom.:rapci::rolleyes::rolleyes::KK8:
ahahahhaa koptum gülmekten bende takılayım oraya iş beni çok strese sokuyor iyi olur valla :KK70:
 
Aynen bakalım. Eskiler çatır çatır 7-8 tane doğruyodu biz 2 tanede yerle bir olduk deliracaaaammm en sonunda . doktor ilacı sürekli içme dedi ama içmeden olmuyor bugün sabah içmedim izin alıp eve gelmek zorunda kaldım nalları diktim yani

valla ben de helal olsun diyorum. bildigin yattım 13 hafta aksamları kendim bile kendimi cekemez hale geldim.etrafımdaki herkese bir bir tesekkur etmem lazım da onlar da hep sen iyi ol yeter ki deyip avuttular beni sagolsunlar.bulantılarım masallah diyeyim azaldı sanki.aksamları yine cok süper değilim ama eskiye gore cok toparladım.ama daha iyi olup cok daha iyi beslenebileceğim günleri iple cekiyorum hala belli baslı seyler yiyebiliyorum cunku.

bi de kulak tıkanıklıgı.kızımda hatırlamıyorum ama kulagım cok fazla tıkanıyo.gebelik hormonlarından diyolar da bi doktora danısmak lazım.

her gecen gun daha iyi olacagını dusunerek gecir bence yoksa zaman da gecmiyo moral daha da bozuluo..elbet gececek ve biz de hamilelikten tad almaya baslayacagız.umarım bu sure cok cabuk gecer :KK70:
 
kızlar bu ne sıcak yaa :KK43:
ne gece yatabiliyorum ne sabah kalkabiliyorum yemekten kesildim zati :skandal:

kış ayını özledim ilk kez :hasta:
 
dacavit geçen aydan başlamıştım ona ek olarak efermag ve calcımax-d bugün itibaren başladım benden başka kullanan varmı aranızda
 
Otomatiğe bagliyonuz kızlar bazen kafam dönüyor :confused: bence konuları tekrar ayıralım :KK48: birleşince nasıl oluyomus gorduk :KK70:
 
Kızlar hastaneden geliyorum ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür hatta bebeğim 1 hafta ileri gözüküyor kan testim 4 gün sonra çıkacak cinsiyet için %90 erkek dedi doktor zaten erkek hissediyordum bakalım kesin değil sonuçta sağlıklı hayırlı olsun inşallah :21:
 
Ayyyy takip edemiomm yazılanları artikk :confused::mad:


Ben deee :KK53::KK53::KK53:

dacavit geçen aydan başlamıştım ona ek olarak efermag ve calcımax-d bugün itibaren başladım benden başka kullanan varmı aranızda



Dediğin ilaçkarı bana da yazdı decavit zaten kullaniyordum digerleri de kalsiyum ve magnezyum oluyor sanırım kan ilaçları yazdı daha almadim eczaneden birazdan gidip alacağım. :süslü:

Bugün doktora gittim kızlar :spor:

Boyu 5.5 cm olmuş ense 3 mm yanlış hatırlamıyorsam yeri gayet sağlammış, kemikleri oluşuyor dedi doktor amcamız. :cool: cinsiyeti göremem, mümkün değil dedi diğer ayı beklemelisin dedi :KK75:

Bu sefer farklı bir doktora gittim ilgisi kendi doktorumla hemen hemen aynıydı memnun kaldım ama eski doktorum daha cana yakındı sohbet ediyordu kadın olduğu için galiba biraz daha lafcı :confused::confused:

Ikili test yaptırmadım miniğimi görüp geldim baya büyümüştü :KK36: ama annesi gibi azcık tembel galiba böyle kımıl kımıl oynamıyordu :KK70::KK70:
 
Kızlar hastaneden geliyorum ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür hatta bebeğim 1 hafta ileri gözüküyor kan testim 4 gün sonra çıkacak cinsiyet için %90 erkek dedi doktor zaten erkek hissediyordum bakalım kesin değil sonuçta sağlıklı hayırlı olsun inşallah :21:
Maşallah canım hayırlı olsun :nazar::KK200:
 
X