2017 Şubat Anneleri

Kızlar hastaneden geliyorum ikili testimi yaptırdım ölçümler iyi çıktı çok şükür hatta bebeğim 1 hafta ileri gözüküyor kan testim 4 gün sonra çıkacak cinsiyet için %90 erkek dedi doktor zaten erkek hissediyordum bakalım kesin değil sonuçta sağlıklı hayırlı olsun inşallah :21:

Çok sevindim gözünaydın inşallah kan da güzel çıkar sağlıkla kavuşun inşallah
 
Ben deee :KK53::KK53::KK53:





Dediğin ilaçkarı bana da yazdı decavit zaten kullaniyordum digerleri de kalsiyum ve magnezyum oluyor sanırım kan ilaçları yazdı daha almadim eczaneden birazdan gidip alacağım. :süslü:

Bugün doktora gittim kızlar :spor:

Boyu 5.5 cm olmuş ense 3 mm yanlış hatırlamıyorsam yeri gayet sağlammış, kemikleri oluşuyor dedi doktor amcamız. :cool: cinsiyeti göremem, mümkün değil dedi diğer ayı beklemelisin dedi :KK75:

Bu sefer farklı bir doktora gittim ilgisi kendi doktorumla hemen hemen aynıydı memnun kaldım ama eski doktorum daha cana yakındı sohbet ediyordu kadın olduğu için galiba biraz daha lafcı :confused::confused:

Ikili test yaptırmadım miniğimi görüp geldim baya büyümüştü :KK36: ama annesi gibi azcık tembel galiba böyle kımıl kımıl oynamıyordu :KK70::KK70:
ben sadece imom içiyorum. 16,haftada yazacak decavit ve kan ilacını.
 
Hayırlı olsun. Erkek çocuk candir.çok sevecek seni. Canım çocuklarım özledim Ball. Sanırım anne ile erkek çocuğu arasında aşk olusuyor

Sağol canım 3 buçuk yaşında kızım var babasıyla aşk yaşıyor resmen kız çocuklarına bayılıyorum tabi buda erkek olursa süper olur bizde aşk yaşar babayı kıskandırırız ne güzel olur :KK15:
 
Cokk sıkıldım evde su donemler bi gecse de disari ciksak.. Onca sene çalışıp eve tıkılmak cok kötüymüş.. Calismayi, arkadaslarla bulusmayi, ciftligin serinligine kendimi atmayi ordaki sevdigim seyleri yemeyi özledim.. :ıslık::ıslık:Hatta biraz canlanaym ilk isim dogal boya tarifi yazmstim buraya onu uygulamak kendimi saldm yaaa :KK8:
 
Ya kizlar siz ikili testleri kacincu hafta yaptirdiniz brn daha 11 haftaligim nasil oluuoda gec kalmis oluyorum ve devletten sira bulamazmisim zeyneo kamile gitsem belki zor bulurmusjm boyle bi sacmalik yok ya
 
X