2017 Şubat Anneleri

İnşallah öyledir. Aslında benim tereddütüm var kızlar en başından beri. Geç döllenme olduğu için ilk kan testimde hamilelik görünmemişti. Ve o 1 hafta boyunca enfeksiyondan antibiyotik ve adet söktürücü tarlusal kullandım. Bu ilaçlar bitince aynı hafta içerisinde hamile olduğum ortaya çıktı. Yani ne olduysa o 1 haftada oldu. Doktorum ilaçların bir etkisi olmadığını söylüyor ama en başından beri ara ara bu konu aklıma geliyor ve daralıyorum. İnşallah herkesin bebeğiyle birlikte benimkinde de bir sorun yoktur :)


MESELA BENİMKİ BURDA 10. HAFTA İÇİ İÇİN 24 MM YAZIYO AMA BENIM TAM 9 HAFTALIKKEN 24 MM Dİ
 
Kızlar bu arada ilk trimestir bitmiş ayy çok güzel ikinci trimestirdayım vay be karnım büyümeye basliyacak valla annem beni çiğ çiğ yiyecek tabi iki çocuğa da o baktı. İkinci suan onlar da. Onlar bakıyor. Üçüncüye asla bakmazlar valla :sinirli::sinirli::sinirli:
Işin zor. Allah yardimcin olsun. Nasıl soylemeyi düşünüyorsun ve ne zaman. Biz de soylemedik daha. Haftasonu kontrol var. Iyiyse insallah o zaman soylicem. Bana kalsa söylemem daha da eşimi tutamıyorum artık. :halay::halay:
 
Hastaneler arasın usg günü değişebiliyor mu ya?? Her zaman gittiğim doktora göre 11+3 üm. Ama bugün tahlil için başka hastaneye gittim ve 12+0 çıktım. Kafam karıştı. Geç döllenme olduğu için son adet tarihim de net değil. 10 Mayıs olarak baz almıştık doktorumla.
canım aynı doktor bile farklı ölçebiliyor o yüzden 3-4 gün oynayabiliyor yani. başka doktor ölçüm yaptı 3 gün eksik söylediç sonra kendi doktoruma sordum 3 haftaya kadar sıkıntı degil. böyle ölçersen farklı şöyle ölçersen farklı çıkıyor bak dedi gösterdi. :)
 
Kızlar ikili test yaptırmayacak olan yok mu? Herkes yaptırıyor sanırım. Ben sadece detaylı ultrason istiyorum, ikili test yaptırmayı düşünmüyorum da onda da cinsiyet belli olur mu acaba bu kadar erkenden?
bende yaptırmıyorum canım. zaten doktorumda boşver dedi. benim kese etrafında kana felan oluyor. o yüzden hatalı çıkma oranı yüksek sıkıntıya gerek yok yaptırmayalım dedi. bende yaptırmayacam
 
canım aynı doktor bile farklı ölçebiliyor o yüzden 3-4 gün oynayabiliyor yani. başka doktor ölçüm yaptı 3 gün eksik söylediç sonra kendi doktoruma sordum 3 haftaya kadar sıkıntı degil. böyle ölçersen farklı şöyle ölçersen farklı çıkıyor bak dedi gösterdi. :)
Çok teşekkürler canım. Rahatladım.
 
Benim kan degerlerim filan iyi çıkmıştı onun için sadece folik asit vermişti.Bitince artık sadece decavit kullancam.Bu arada ben de migren olduğu için başımı kaldiramiyorum ya 2 3 gun suruyor..ağrı kesici olarak da sadece minoset dedi ama normal zaman da bile minosetle filan geçmiyor aranızda varmı baş ağrısı migreni olan varsa nasıl geçiriyorsunuz
pazartesi tuttu benim başım bütün gün akşam eşim kolonya ile ovup çemberle sıktım karanlık bi odaya geçtim sabvah kalktığımda geçmişti çok şükür banada tek parol verdi ağrı kesici olarak
 
bende yaptırmıyorum canım. zaten doktorumda boşver dedi. benim kese etrafında kana felan oluyor. o yüzden hatalı çıkma oranı yüksek sıkıntıya gerek yok yaptırmayalım dedi. bende yaptırmayacam
Dr dedigin boyle olmali begendm dr nu valla..
 
Günaydın. Ben bugün çok neşesizim girip mesajlara bakasım bile gelmedi bu saate kadar. Eşim daha önceden oğlum olursa babamın adını koyarız dedi, babası hayatta genç ve sağlıklı. Biz evlenmeden de 6 sene çok çektirdiler bana o sebeple çocuğumun kimsenin ismini taşımasını istemem. Neyse dün eşimle aynı yerde çalışan bir arkadaşla buluştum. Diyormuş ki oğlan olursa babamın adını koyacağım kız olursa da şunu istiyoruz. Biz sadece kız ismi seçmiştik erkek hiç konuşmadık ama babasının ismini istemediğimi biliyor. Bir de demiş sakın söylemeyin haberi yok. Tabi dün kavga çıkardım. Bundan sonra doktor kontrollerine eşimi sokmayacağım ve cinsiyeti öğrendiğimde de kimseye söylemeyeceğim. Çok içimde kalmasın diye size yazarım sadece

İstemiyorsan koyma ben yaptım cokkk pişmanım şimdi. Diret arkandayim. Bi de hiç demiyor yani.bu arada daha söylemedim 6 bitsin öyle. Cinsiyeti kız olursa çok sevinirler erkek olsa ağzıma kürekle vururlar yani o derece.


Ben gittim kayıt yaptırdım. 6 ekimde çağırdılar tetanoz aşısı için, ne yemem gerektiğini anlattılar o kadar.



Ben de folbiol kullanıyorum. 11+3te kutu bitiyor. İlla 12. Haftanın sonuna kadar kullanmak gerekli mi? Sonrasında decavite başlayacağım ben de.



Hala söylemedin mi? Şok olacaklar öğrendiklerinde :)
 
Enfeksiyon korkum yok ama sanmıyorum günde 3 lt den fazla su tüketiyorum neredeyse.
Ben enfeksiyon dan supheleniyorum idrar rengim sarariyo o kadar su icemiyorum ve idrar sonrası bazen yanma arada da hafif kaşıntı oluyo evliliğin ilk aylarında 3-4 ay mantar ve enfeksiyon tedavisi gordum ama idrar yolları temizdi öyle bi şüphe var icimde :işsiz:
 
X