- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
Tatlım sebze ve meyve gidiyoruz şimdilik. Patates havuç bal kabağı avokado elma üzüm şeftali hurma gün kurusu kayısı erik tattı Elif. Özellikle elma favorisi oldu. Yarın da elma ve havucu rendeleyip irmikle karıştırıp top top yapıp vereceğiz eline sever umarım :))) aslında vakit olsa birşeyler yapacağım ama ev taşıyoruz yavrum eski tattıklarını yiyor. yumurta olmayınca seçenek çok az bizde ne yapalım buna şükür... şu yerleşme telaşı bitsin üzerine düşeceğim bakalım. İlikli kemik falan veririm herhalde artık... cuma günü de tekrar deri testi yapılacak çok heyecanlıyım ve de endişeli
Canım sizde yumurta alerjisi mi vardı ?
Eğer öyleyse jdorganik yumurta var. Satıcısı yumurta alerjisi olan bebeklerin bile rahatlıkla tüketebildiğini ve sorun olmadığını söylüyor.
İnstagramda da var ,kendi sitesi de var.
TuRuNCu
Zaten tek göğüs emiyor 1 aydır . Hamilelik hormonlarından kesildi sanırım ..ve artık yetmiyor gibi geliyor . Bünyem kaldırmıyor . 55 kiloyum ;( Sabaha kadar bugün 8 ne emdi . Kurudum resmen .. zaten 1-2 aya kesilirsin Dedi doktor . Bende vicdanen karnımdakini düşünüyorum açıkçası . 3 ay olucak ve yediklerimden beslenecek artık. Açıkçası gece biraz rahat edip gündüz geldiği kadar emziriricem
Anlıyorum canım.
Allah yardımcın olsun.
Kızlar devam emzirmeden sonda devam sütüne geçen varmı ? Oğlum kabul etmedi . Neler deneyebilirim ? Bebelac gold aldım ve eşim markasız biz cam biberon almış . Acaba markalarımı değiştirsem . Devam sütleri markaya göre tadında değişiklik gösteriyormu ?
Tatları farklı oluyor diye biliyorum. Kiminde şeker ilavesi var ,kiminde balık yağı daha fazla. Biberonla almıyorsa bardakla veya alıştırma bardağı ile teklif et bakalım. Acaba sorun mamayı beğenmemesi mi yoksa biberonu istememesi mi anlamış olursun.