- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
çok geçmiş olsun canım benim kizim da yataktan yastığı ittirip onunla birlikte düştü ama aglamadi sakindi yastiğın üstüne düştü diye hatta gülüyordu bende takip ettim doktor kaynıma sordum takip et cihaza almasinlar durduk yere sıkıntisi yok belli dedi ama benim ömrümden ömür gitti çok iyi anliyorum seni ocak annelerinin de derdi düsme sanırım herkes yaşiyor allah korusun yavrularımızı bunla geçmiş olsun artık gündüzleri yere minik yorgani serip oraya koyuyorum yada yatağında bırakıyorum sende öyle yap istersenGece 3 te Ela yataktan düştü... yatak baya yüksek. Ömrümden ömür gitti .. yerden kaptım kustu daha da korktum.. hastaneye gittik .. görüntüleme cihazları zararlı ve bebek henüz 6 aylık diye hemen çekmek istemediler.. 2 saat kadar müşade altında kaldık.. orda biraz uyudu yarım saatte bir uyandırılmalıydı dr uyandırdı tepkilerine baktı.. şükür normaldi de saat 5 buçukta eve geldik.. saat 9 a kadar da ben yarım saatte bir uyandırdım kontrol ettim.. şimdi ilk 24 saat gözüm üstünde.. hatta bana kalsa 72 saat 1 hafta 1 yıl... ömür boyu gözüm üstünde.. kötü düştü .. yaşadığım korkuyu ve vicdan azabını anlatamam zaten.. çok dikkat edin sizde nolur.. çocuk bu düşe kalka büyüyecek evet ama öyle olmuyor işte..