2017 Şubat Anneleri

Kizlar bebekkerinizin bingildaklarindaki son durum ne kayboldu mu?
Bizim bıngıldak kapanmadı hala. Daha erken değil mi kapanması için?
Kızlar size sorum olacak. 13 şubat doğumlu oğlum ve ben yavaş yavaş şeftali elma armut gibi meyveleri cam rendede rendeleyip vermeye başladım. Meyve verdiğim geceler sabaha kadar ıkınıyor ve kıvranıyor. Meyve vermediğim geceler gayet rahat 6-7 saat hiç kımıldamadan uyuyor. Sizlerde böyle bir durum var mı acaba? Henüz bağırsakları hazır değil heralde sindirmiyor.

Facebook'ta da BLW Türkiye grubu var canım baya faydalı blw için.. Gerçi kendi internet sitesi de öyle.. aklında olsun..

Kızım 5+4 günlük yaklaşık 15 gündür ek gıdaya başladım.önce bi kaç gün 1 tatlı kaşığı veriyodum şimdi 1 yemek kaşına çıkardım yani üç günü takip etmiyorum ama azar azar veriyorum.
Meyvelerine çok az irmik katıyorum
muhallebilerini arpa yada yulaf unuyla yapıyorum.tadlandırmak için biraz pekmez yada hurma katıyorum.
Pirinç unu vermiyorum çünkü tok tutuyo ama gereksiz kilo yapıyo faydası pek yok
Bebe bisküvisinide kendim evde yapıyorum

canim bebe biskuvisinin tarifini paylasirsan ve baska yaptigin ev yapimi mama kahvalti karisimi bizim icin de yol gosterici olur 5ay 1 haftalik ara ara yoğurt veriyorum birde meyve emiyor elimle tutunca bugun ilk defa sicak suya islayip uc kez suyunu degistigim peynirden 1 cay kasigi ezip verdim yedi

İnstagramınız var mı

Merhaba anneler
Naparsiniz nasılsınız cok zaman oldu girmedim.
4 aylık olduk biz yaaaa
Rota aşısı bizde olduk 2.dozu 22 ağustosta olcaz rota ateş yapmıyormuş zaten ve 2 dozmus. Kan ilaci da başladık.
Emmeyi bıraktı 1 ay önce mamaya kuvvet gidiyorz
2 kez adet oldum 3.yude oldum olcam bazı insanlar hemen olmuyomjs

Ya ben artık resim yukleyemiyorum tlfnum değişti buraya girdim biseylere izin ver reddet yaziyodu reddet yaptım nasıl düzelecek o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…