- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
Bizim bıngıldak kapanmadı hala. Daha erken değil mi kapanması için?Kizlar bebekkerinizin bingildaklarindaki son durum ne kayboldu mu?
Facebook'ta da BLW Türkiye grubu var canım baya faydalı blw için.. Gerçi kendi internet sitesi de öyle.. aklında olsun..ya bazı hemşireler çok ezbere dayalı konuşuyor tabi bizim guzel hemsiremiz @mete58 oyle degilbizi takip eden de öyle bana diyor ki geçen ay bu ay az kilo almış 600 grama az diyor ben de az değil ayına göre normal, doğum kilosuna göre de gelişimi iyi dedim ha öyle mi diyor. blw için kitabını almıştım çok gaza geldim 1 yaşına kadar anne sütü ya da formül mama ana besin diyor o yüzden ben acele etmeyi düşünmüyorum vereceğimiz hiç bir şey anne sütünden(mumkunse tabi) daha faydalı değildir. yine kitapta ilk 45 gün tek öğün tadımi yapılacak 3 gün kuralına uyularak. İkinci 45 gün öğün sayısı 2 ye çıkarılacak. fırsat buldukça kitaptaki hap bilgileri paylasicam belki birilerine fikir olur
sağolasın canım evet bilgim varFacebook'ta da BLW Türkiye grubu var canım baya faydalı blw için.. Gerçi kendi internet sitesi de öyle.. aklında olsun..
7 kilo 3 numara sleepyKızlar bebeğiniz kaç kg ve kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Kızlar aslında ek gıdaya geçenler tecrübelerini bizle paylaşırsa dr yada sağlık ocaklari ne dediler ne yaptınız?
Benim çevremde çocuktular biz 3 gün kuralı bilmeyiz 6 ay doldu hemen başladık herseyi verdik diyorlar mesala....[/kızım
Kızım 5+4 günlük yaklaşık 15 gündür ek gıdaya başladım.önce bi kaç gün 1 tatlı kaşığı veriyodum şimdi 1 yemek kaşına çıkardım yani üç günü takip etmiyorum ama azar azar veriyorum.Kızlar aslında ek gıdaya geçenler tecrübelerini bizle paylaşırsa dr yada sağlık ocaklari ne dediler ne yaptınız?
Benim çevremde çocuktular biz 3 gün kuralı bilmeyiz 6 ay doldu hemen başladık herseyi verdik diyorlar mesala....
canim bebe biskuvisinin tarifini paylasirsan ve baska yaptigin ev yapimi mama kahvalti karisimi bizim icin de yol gosterici olur 5ay 1 haftalik ara ara yoğurt veriyorum birde meyve emiyor elimle tutunca bugun ilk defa sicak suya islayip uc kez suyunu degistigim peynirden 1 cay kasigi ezip verdim yediKızım 5+4 günlük yaklaşık 15 gündür ek gıdaya başladım.önce bi kaç gün 1 tatlı kaşığı veriyodum şimdi 1 yemek kaşına çıkardım yani üç günü takip etmiyorum ama azar azar veriyorum.
Meyvelerine çok az irmik katıyorum
muhallebilerini arpa yada yulaf unuyla yapıyorum.tadlandırmak için biraz pekmez yada hurma katıyorum.
Pirinç unu vermiyorum çünkü tok tutuyo ama gereksiz kilo yapıyo faydası pek yok
Bebe bisküvisinide kendim evde yapıyorum
İnstagramınız var mıcanim bebe biskuvisinin tarifini paylasirsan ve baska yaptigin ev yapimi mama kahvalti karisimi bizim icin de yol gosterici olur 5ay 1 haftalik ara ara yoğurt veriyorum birde meyve emiyor elimle tutunca bugun ilk defa sicak suya islayip uc kez suyunu degistigim peynirden 1 cay kasigi ezip verdim yedi
Biz sebamed baby aldık. Özellikle seçmedik aslında. Eczanede tek o vardı onu aldık.Kızlar bebeklerde güneş kremi ne kullaniyorsunuz... önerileriniz nelerdir
sosyal platformlarin hicbirini kullanmiyorum canimİnstagramınız var mı
:) böylesi iyi artık arada bakıyorum :)
Beni soran olma mis ben gidem bari:) böylesi iyi artık arada bakıyorum :)
Burda paylaş kiz bizde nasiplenelimİnstagramınız var mı
Kadinlar kulübüne uygulamadan mi giriyosn eğer öyleyse uygulamayı kaldır ve tekrar yukleYa ben artık resim yukleyemiyorum tlfnum değişti buraya girdim biseylere izin ver reddet yaziyodu reddet yaptım nasıl düzelecek o