2017 Şubat Anneleri

Senin yine iyiymis betahcg 40 TL ben aradım gittiğim hastaneyi 101 TL dedi bende doğum için değil sadece testini yaptırmaya gelecektim dedim kız güldü
Vay arkadas beta 101 se dogurmak icin evi ocagi satcaz demek ki. Bu nasil is yaaa. Bazen dogum icin 10-17binleri gorunce kahrimdan òlüyorum,resmen soygun.
 
Hayırlı olsun oğlunuz kaç yaşında benimde oğlum var 5 yaşında. İnşallah bunda daha oturak bir anne olmayı dusunuyorum 3 saattir bu bebek hareket etmiyor diye doktora gitmişligim olmuştu inş yarın güzel haberler alırsınız kaçıncı haftanizda gidiyorsunZ?
 
cinsiyeti belli olmayınca henüz insan bişi alamıyor.. ama ben uyku arkadaşı almak istiyorum elinde böyle bebekle gezen bebişlere bayılıyorum:)
Uyku arkadaşı güzelde eger ilerde onu bırakmazsa kötü .benim kuzenimin oğlu 8 yaşında bebekken kullandıgı uyku arkadaşından hala ayrılmaz. Öle feci bir duruma gelmişki yinede onsuz olmuyor.yıkanmasına falan istemiyor.
 
Teşekkür ederim canım.Oğlum bir hafta sonra 19 aylık olcak .7. Hafta diye düşünüyorum ama geç döllenme olmuş olabiliir diyede düşünüyorum açıkcası bakalım yarın görcez.
 
Sen naptin doktora gittinmi
Gittim sukur iyiyiz dedi doktorumuz kan tahlillerimiz yapildi hic sorun cikmadi yinede progestan kan sulandirici ve folik asit devam kesemizin baya ustunde bi kanama bolgesi var hafif dedi korma zararli degil dedi hala iliski yasak agir kaldirmak yasak ama gezmek kafayi dagitmak eylenmek serbest dedi yeterki keyfin yerinde olsun cogu hastalik psikolojik diyor benim doktor...
 
Netten sonuclarim çıkmış mi diye baktım çıkmış bi kaç değerim de dusuk yüksek normal dışı yaziyo az araştırdım kanda ki enfeksiyon alakalı flnmis çok canım skldi inş Dr çok önemli değil der
 
Teşekkür ederim canım.Oğlum bir hafta sonra 19 aylık olcak .7. Hafta diye düşünüyorum ama geç döllenme olmuş olabiliir diyede düşünüyorum açıkcası bakalım yarın görcez.
Kiyamam daha küçukmus kuzucuk ama ne güzel yaş farkı az olunca birbirine arkadaş olacaklar hayırlı olsun cnm inş iyi haberlerle gelirsin
 
Yaaa bakar misin nasil acaba? Ilki 5.haftada resmin solunda hafif goruluyo yolk. Ama digeri 7.haftada sanki ortada gibi ama bilemedim. Bi fikrin var mi?
 

Eklentiler

  • Screenshot_2016-06-29-23-47-37.png
    387,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-06-29-23-47-30.png
    345,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kizlar. Benim de dün randevum vardı. Normalde 8+3 tüm ama ultrasonda 8+1 çıktı. CRL 19 mm dedi doktor. 3 4 saniye kalp atışını dinletti. Sonra hersey normal 2 hafta sonra kontrole gel dedi.
Haftanın 2 gün eksik göstermesi biraz endiselendirdi beni ama Dr sorun yok diyosa yoktur diye telkin ediyorum kendimi.
Goguslerimden duramiyorum. Taş gibi agirlastilar sizliyor ve acıyor. Kahverengi akıntım da hala devam ediyor. Sanki kırmızıya dönecekmis gibi hep bi korku var malesef. Ins olmaz Rabbim göstermesin. Ins hepimiz hayırlı güzel haberler alalım hep .
 
Insallah bi sorun yoktur canim. Doktoruna ne zaman gostereceksin? Bi cozumu mutlaka bulunur canim. Hangi degerde sorun var gibi geldi sana?
 
Insallah bi sorun yoktur canim. Doktoruna ne zaman gostereceksin? Bi cozumu mutlaka bulunur canim. Hangi degerde sorun var gibi geldi sana?
Yarın gitcem şuan biraz daha araştırdım rubella testleri igg yüksek igm negatif ama igg nin yüksek olması vücudun bağışıklık kazanmış olması ve igm nin negatif olması iyiymis şuan bu mikrobun vücutta olmaması demekmiş inş öyledir bilgisi olan var mı ?
 
Benim sat 14 nisandi fakat doktor 29 nisan olarak soylememi istedi..son kontrole gore su an 9+4 deyiz..buna gore benim dogum ne zmnyazili sorusu gibi oldu ama bi matematikci olarak kendi sokugumu dikemedim ..ilk gebelik acemiligime verin
 
Kızlar kan tahlillerimde rubella testleri igg ler pozitif igm ler negatif çıkmış ayrıca notrofil yüksek lenfosit dusuk fln bi bilginiz var mı bunlarla ilgili ?
 
Hangi değerler olduğu önemli canım. Sıkma şimdiden canını. Benim sonuçlarda da bazıları yüksek bazıları düşüktü doktor onemsemedi bile
 
Yapiliyor tabii canim. Direkt jinekologtan randevu alip gidebiliyomussun normal hastaneye. Bi arkadasim ozele gidiyodu testlerini devlette yaptiriyodu.
Devlete gidiyorum canım zaten de, doktordan da memnunum ama malum çok açıklama yapmıyorlar bu ikili testi, zeka testi falan da yapılıyorsa çok iyi o zaman.
 
İki gün değişiyor canım benim takvime gore de 6+4 te gittiğimde 6+2 dedi kalp atışı duyduğumuz gün bugün de devlete gittim tahliller için ctesi özel de 6+2 ydi bugün 6+6 olmalıydı devlette 6+4 çıktı o sorun olmuyo bildiğim kadarıyla
 
Hangi değerler olduğu önemli canım. Sıkma şimdiden canını. Benim sonuçlarda da bazıları yüksek bazıları düşüktü doktor onemsemedi bile
Rubella testleri ama araştırdım igg nin pozitif igm nin negatif olması normalmiş inş öyledir içime bi sknti çöktü bi anda lenfosit dusuk notrofil yüksek diyo mesela ne bilim ya skldim bi an
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…