- 4 Haziran 2016
- 1.088
- 873
- 32
Uydurmak değil canım. Hayal ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uydurmak değil canım. Hayal ettim
Geçmiş olsun cnm ya zor gerçekten korkmakSağol canım bugün dikenustunde evde oturdum valla bebeği olunca insanın başka korkuyo yalnız olsam neyse bebek olunca annelik onun saçını teline zarar gelcek diye korkmakmis
Bugün Dr a sordum burası çok sıcak bı kaç gündür siz nasılsınız o da öyle ilk bir ay di o size göre fazla giyinmesi fln dediBelden yukarısı açık uyuyor benim bebiş de uzun kollu giydiriyorum onda bile terliyor acaba üşürmü diye bende tedirginim ama uyku tulumu da terletebilir gibi
Benim kizim da ustunu hep tekmeleyerek aciyor her uyandigimda ustundeki ortu inmis oluyor sipanin.tipine bakmadan bas kaldiriyor ortusuneBi benim kiz mi tekmeleye tekmeleye açıyor üstünü herkes battaniyeyi cektiğinden bahsetmiş
Teşekkür ederiz canım bizde sizi öptük :) yok süt inerken ufak bı cız Edip sızlıyor ama bu ayrı bişey ucu özellikle sızlıyor emerken daha çok ve göğüs alanını komple kaplıyor o sızı bende anlamadımLoveali bayıldım 4. Ay konseptinize çok tatlısınız maşallah bir türlü yazamadım bir kaç gündür bir garip hal var elime teli de alamıyorum... Öpüyorum minnak tosun paşamı
Göğüs Ağrı'sı bende de var ama süt inince oluyor sanki süt çok ağrılı iniyor birini emerken diğerinden ağrı oluyor yada sebebsiz de olabiliyor damaklardan olduğunu sanmıyorum henüz
Çok geçmiş olsun sanada canım bi korku girdimi insanın içine çok kötü oluyo engellenebilen bişey değil Allahım hepimizin yanında olsun çocuklarimizi bize bagislasinaynen oyle cnm bn 17 agustos depremini yasamis insanim ve sonrasinda da daha hafif dereceli depremler yaşadm korkmuodum ama bir kez hamileyken aksam evde tek yakalandm kocaelide olmuş Sakarya'da az insan hissetmis bn de hissedenlerden biriyim o gun inanılmaz kotkmustum bebegime bisi olursa diye
Havalar artık sıcak ben sürekli altını zeytinyağlı sabunla yıkıyorum bu sayede krem kullamaya gerek kalmıyor.Kızlar bir sorum olacak pisik kremini ben her bez değişiminde kullanıyorum açaba çok mu abartiyorum çünkü krem dayanmıyor. Sizler nasıl kullanıyor sunuz
benimkide ayni kenarlara koyuyorum ama onu bile tekmeliyo hirslaBi benim kiz mi tekmeleye tekmeleye açıyor üstünü herkes battaniyeyi cektiğinden bahsetmiş
ben damla kullaniyorum canimbnm oglanin bir gozune sac girmisti cikti sandm dun bugun hala var nasıl cikarym ???????????????????
al benden de o kadar hirka bile giyiyorum o dereceBenim evime ne zmn yaz gelck acaba gunduz en fazla 21 derece
bende tahmin isterim canim hayalinde nasilim :)Uydurmak değil canım. Hayal ettim
benimde oyle atletle biraksamda oluyor kafayi zaten hic demeKızlar bebeği çok terleyen var mı?
Benim kızımın başı ve ayağının altı sürekli ıslak.boncuk boncuk terliyor saçı başı.
Kızlar bebeği çok terleyen var mı?
Benim kızımın başı ve ayağının altı sürekli ıslak.boncuk boncuk terliyor saçı başı.
Canlar günaydın.. Bir şey danışmak istiyorum.. Bebişcağzımı az önce ayağımda salladım ve öylece yastıkla beşiğine koydum.. Sonra içime kurt düştü ne kadar süre kullanmayacağız yastık diye araştırdım baktım, ilk 1 hatta 2 yıl yastık önerilmiyormuş boğulma riski sebebiyle.. Şimdi kıyamadım uykusu bölünmesin başında bekliyorum baya da tatlı uyuyor rahat etti gibi geldi yastıkla yatıranınız var mı?
nolur öğlene kadar uyusakkkk
Günaydın herkeslere akşam 9 da Ela yı yatağına koydum hadi kızım iyi geceler dedim çıktım odadan hiç ağlamadan yattığı yerde uyudu.. sonra eşimin yanına gittim birlikte film keyfi yaptık çekirdek kola falan.. sonra 12 buçuk gibi yattık eloşcuğum da gece bir kere emmek istedi sonra deliksiz uyudu az önce uyandık bu saate kadar uyumuşuz deliksiz
Derkeeeeeeeeennnnn eloşun ağlamalarıyla rüyamdan uyandım
Neyime kız benim film izlemek deliksiz uyumak 10 buçukta kalkmak falan
Yine saatlerce uyutma çabası sonra çıt çıkmasın diye parmak ucunda yürümeler gece zırt pırt meme istemeler 3 te uyanıp gülücükler saçıp 45 dk oynamaya çalışmalar ve sabahın köründe uyanış
Hayaller hayatlar
Allah iyiliğini versin:)) bende oh oh diye okuyorum ama nerdeee cadı doğmuş şubat bebeleriGünaydın herkeslere akşam 9 da Ela yı yatağına koydum hadi kızım iyi geceler dedim çıktım odadan hiç ağlamadan yattığı yerde uyudu.. sonra eşimin yanına gittim birlikte film keyfi yaptık çekirdek kola falan.. sonra 12 buçuk gibi yattık eloşcuğum da gece bir kere emmek istedi sonra deliksiz uyudu az önce uyandık bu saate kadar uyumuşuz deliksiz
Yine saatlerce uyutma çabası sonra çıt çıkmasın diye parmak ucunda yürümeler gece zırt pırt meme istemeler 3 te uyanıp gülücükler saçıp 45 dk oynamaya çalışmalar ve sabahın köründe uyanış
Hayaller hayatlar
Ayy maşallah ela hanima anneye babaya izin vermiş güzelce uyku çekmiş diyordum ki rüya diye okuyunca soylediklerimi geri aldım. Bu aralar benim oglanda iyice fenalasti. 2 saat e bi kalkıyor sürekli bi mız mız haller meme emmek istememek sabırları zorluyor. Allah kolaylik versin hepimizeGünaydın herkeslere akşam 9 da Ela yı yatağına koydum hadi kızım iyi geceler dedim çıktım odadan hiç ağlamadan yattığı yerde uyudu.. sonra eşimin yanına gittim birlikte film keyfi yaptık çekirdek kola falan.. sonra 12 buçuk gibi yattık eloşcuğum da gece bir kere emmek istedi sonra deliksiz uyudu az önce uyandık bu saate kadar uyumuşuz deliksiz
Hayaller hayatlar