- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Çokkkkk şekersin kiiiEki Görüntüle 2007223 teyzoşlar nasılımmm
merhabaa fıstığaa:) maşallah yavrularınıza Allah bağışlasınEki Görüntüle 2007226 merhaba teyzeler ben zeynep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokkkkk şekersin kiiiEki Görüntüle 2007223 teyzoşlar nasılımmm
merhabaa fıstığaa:) maşallah yavrularınıza Allah bağışlasınEki Görüntüle 2007226 merhaba teyzeler ben zeynep
Ayyyyy mübüş çok güldüm şuanAyyy geldi yine forumun şişko umut taciri milletin duygularıyla oynayıp gidecek kendinize mukayet olun kızlaaarrr
Meyhabaaa:)) benim yerim bacağini bir kere mıncıklasana:))) ay yanımda olsa ısırırdımEfenimmm merabalarrrrrrr şiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
Ahahah ayy alemsin şişko umut taciriAyyy geldi yine forumun şişko umut taciri milletin duygularıyla oynayıp gidecek kendinize mukayet olun kızlaaarrr
Minciklamaya bayılıyor zevkle yaparım :)Meyhabaaa:)) benim yerim bacağini bir kere mıncıklasana:))) ay yanımda olsa ısırırdım
Kızını almadım üstüne bide herkese mavi boncuk dağıttığını söyleyip adını çıkardım ne diceni şaşırdı oğluma kendi kızı cılız kaç kere dedim benim oğlum balık etli bı kereeeeeeAhahah ayy alemsin şişko umut taciri
Geleceğin fena kaynanaları sizi:))) balık etini yerimmMinciklamaya bayılıyor zevkle yaparım :)
Kızını almadım üstüne bide herkese mavi boncuk dağıttığını söyleyip adını çıkardım ne diceni şaşırdı oğluma kendi kızı cılız kaç kere dedim benim oğlum balık etli bı kereeeeee
Maşallah çok çok tatlı. Rabbim nazarlar dan korusun kollasinEfenimmm merabalarrrrrrr şiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
Amin ecmain canım niye gizli :)
masallah sana masallah hem yakisikli hem guler yuzluEfenimmm merabalarrrrrrr şiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
Allah yardımcın olsun canım alışır bir an önce minnak inşallahSon iki gündür acayip zorluyor yarim saat ugrasiyorum geçmiyor neredeyse.. az once en sonunda emzordim uyudu sabahtan beri cok huysuz banyo sonrasi bile dalamadı uykuya. Baş parmak kopacak oyle hırsla emiyor ki sinirinden.. M muhendiseylul
Efenimmm merabalarrrrrrr şiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
örtülü(ben kapalı demeyi doğru bulmuyorum) dolgun buğday tenli kahverengi küçük gözlü gibi
Evet canım ya çok keyifli.. ben çoğu zaman yalnızım evde zaten babamızın görevleri oluyor.. bütün gün kızımla konuşuyorum.. yeni keşifler çok hoş gerçekten büyüyorlar gözümüzün önünde..benımkı atıo yaklaşık 1 aydır senın arkadasın gıbı hafıf uzaktan gelıp yanagnın altına ham ham yapıorum au au gormen lazım bıde aşırı konusıyoruz bız canım cok sevıo mutfaga gıttıgımde bagırıo onunla konusalım ıstıo hergun yenı bısı ogrenıoruz o ona denk gelmıs canını sıkma bence yenı başlamış kahkaya canm
Ayyyyy mübüş çok güldüm şuan
Ahahah ayy alemsin şişko umut taciri
mbg24 koptum ya nerden buluyorsun böyle şeyleri
Loveali her Zaman ki gibi karizmasından yıkılıyor balık etli paşam @Saskinanne2013 tamam cnm deneyelim yılmadan bir hafta bakalım etkisi Nasıl olacak
Tabi gülersin senin oğlunun kaybedecek bişeyi yok
Neyseki kızım kaptı boncuğu başı bağlı
Yalan mı ayol herkes biliyo bunların ana oğul ne olduğunu
Yavuklusu için bakiyo kendine kv simbg24 koptum ya nerden buluyorsun böyle şeyleri
Loveali her Zaman ki gibi karizmasından yıkılıyor balık etli paşam @Saskinanne2013 tamam cnm deneyelim yılmadan bir hafta bakalım etkisi Nasıl olacak
Herkes aynı şeyi diyo :) ama aşağı indik komşuya baş sağlığı için evde cebellestik biraz da orda cebellestik çıkamadım odadan akşam oturma saati bide kolik saati hiç bı yere gidesim gelmiyor aglicak oluyorum sinirden oyle yapıncaKim der gulucukler sacan bu ufakligin kolik olabilecegini :)
Bide gamzeli bide Koreli teşekkürler teyzoşumasallah sana masallah hem yakisikli hem guler yuzlu