- 13 Haziran 2016
- 1.685
- 3.207
Kizlar bebegimin foto paylasicam ama dosya boyutu buyuk deyip hata veriyor siz nasil yapiyorsunuz
Ekran fotosunu çekip onu paylaşabilirsin küçülüyor boyutu öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bebegimin foto paylasicam ama dosya boyutu buyuk deyip hata veriyor siz nasil yapiyorsunuz
He yaÇok cici ya :))
Hani kiz :)
Boncuk gibisin kuzum masallah sanaEki Görüntüle 2007223 teyzoşlar nasılımmm
Saçlara bak maşallahEki Görüntüle 2007226 merhaba teyzeler ben zeynep
Aynen bende de bir paket var actim ama hic kullilmadi kimse de yok cevremde verebilecegim.napsam diye dusunuyordumKızlar bişey sorcam ama benim bebeğim sadece anne sütü alıyor memlekete giderken mama almıştık gerek olursa diye çok şükür gerek olmadı bir hafta sonra da atmam lazım yoğurt yapıp büyük oğluma yedirsem mi ki verebileceğim kimse yok birkez kullanıldı yada direk atayımmı oğlum yoğurt yemez dışarıdan alacak illa ona da biz izin vermiyoruz
Ay tipe bak saçlar yıkılıyor :):) maşallah Zeyneb hanımaEki Görüntüle 2007226 merhaba teyzeler ben zeynep
Ay zeytin gözlü maşallah iri iri gözler tipiğine kızları çok güzel yaEki Görüntüle 2007223 teyzoşlar nasılımmm
Aynen ya hala düşünüyorum doktora yazdım Ada'm manyak Dicek şuan görmezden geliyor olabilir önline ama okumadıAynen bende de bir paket var actim ama hic kullilmadi kimse de yok cevremde verebilecegim.napsam diye dusunuyordum
Canim oluyorsa yazqr misin ben de bileyim hemen yaparimAynen ya hala düşünüyorum doktora yazdım Ada'm manyak Dicek şuan görmezden geliyor olabilir önline ama okumadı
Tşkler teyzesiAy zeytin gözlü maşallah iri iri gözler tipiğine kızları çok güzel ya
Ben de ki göbek ne zaman gidecek yaYok kız ner de eskiden çitı pıtıydım ama 66 kiloyum kumralım standart Türk kadını boyundayım 1.60
Yaptım ben Can'ım mayalanıyor ama Ada'm ne derse ona göre bişey yaparım mantığıma göre danone den iyidir ama bakalım ne Dicek cevap verirseCanim oluyorsa yazqr misin ben de bileyim hemen yaparim
Ben de ki göbek ne zaman gidecek ya
Hele siz benim gobegi gorun resmen dort bes aylik hamile gibiyim bel oyuntusu denen bisey kalmadi aynaya bakmak istemiyorum disariya cikasim gelmiyorİnş gideririz cnm Leslie yapıyordum başlı kaldı başlasam 15 dk güzel tavsiye ederim
Her gün 15 dk mıİnş gideririz cnm Leslie yapıyordum başlı kaldı başlasam 15 dk güzel tavsiye ederim