2017 Şubat Anneleri

Ya kızlar bana sızdırmayan bi bez söylwrmisiniz? Prima çok pahalı diye almadım ben. Ama şu an sleepy berbat. Bez yıkamıyorum ama hergün atlet i zıbını batıyo. İyi bağlıyorum ama niye sızdırıyoki. Molfix de öyleydi diye buna geçtim.
 
Ya ne bilim kaç gündür şükür gece uykusu iyiydi 11-12 gibi yatıp 3-4 gibi uyandırdı sonra bı daha 7 gibi uyanirdi ama deliksiz uyumuşuz bu gece mizmizlandi bı gözümü açtım saat 6 buçuk çok kötü hissettim ama dediğin gibi aciksa uyaniyo gündüz de iyi besleniyor ondan demekki şuan bi sıkıntısı görünmüyor oynuyoz :)
 
Ben Molfix kullanıyorum canım hiç sızdırma yaşamadım bı kaç kez aşırı şekilde kaka yaptı onda beline çıkmıştı ama çiş fln hiç sızdırmadi
 
4 günde 750 TL mı kazanıyor iyiymiş nerde calisiyo kız eşin
 
E çok iyi daha ne istiton gündüz iyi beslenen bebekler gece sık uyanmazlar. Bizimkide öyle bazı bebeklee gündüz uyuyo gece hiç uyumuyorlar bu daha kötü.
 
Endişelenme benim kızımda 2gecedir kalkmıyor en son gece 12 emiyor uykulu halde sonraki emme 6 6.30 gibi :)
 
Arkadaşlar dvit vitaminini kaç damla veriyorsunuz birde bu dvit işe yaramıyor ve acd3 (berko) nın vitamini var onu kullanmak daha iyi diyorlar bu konuda bilgisi olan var mı teşekkürler.

Multitabs acd -vit kullanıyorum...


Hem banyo , hem bol bol emzirme hem de mamanın tokluğu ile mis gibi uyumuş
Hiç endişelenme ,zaten bizimkilerin fazlalıkları var :))
Acıksa uyanırdı
Sabah kalktığında göğüslerin ne durumdaydı ?
Ben o kadar uyuyunca çok fena ağrım oluyor...

Çiş de sorun yok da sırtına sızdırıyo kakayı yha

Valla ben prima kullanıyorum ama bu da kakayı sızdırıyor. Az önce yine beline kadar çıktı kucağımdayken. Benim üzerime bile geçti.
Önceden bu kadar sulu kaka yapmazdı. Bu aralar tam su gibi oluyor kakası. Acaba ondan mı kaynaklanıyor ki. Gerçi yinede çiş gibi emmesi gerekmez mi bez ya..
 
Bebekleri gece 5-6 saat uyuyanlar,sabah uyanınca göğüsleriniz ağrımıyormu ?
Benimki çok ağrıdığı için 4 saatte bi kalkıp emziriyorum ya da sağıyorum. Dayanamıyorum o kadar uzun
 
Bebekleri gece 5-6 saat uyuyanlar,sabah uyanınca göğüsleriniz ağrımıyormu ?
Benimki çok ağrıdığı için 4 saatte bi kalkıp emziriyorum ya da sağıyorum. Dayanamıyorum o kadar uzun
Ben gece kalkıp sağıyorum malum sütü 4saatten fazla durdurmamak lazım ya emecek ya da sağacağım (sütün miktarının azalmaması için ) o yüzden ağrı olmuyor ama gece hormon Seviyesi iyice arttığı için sütüm çok fazla oluyor.
 

Karşılaştırma niyetinde değilim ama mesela 4 saat sonra sağdığında kaç ml çıkıyor ?
Benim 4 saat gece uykusundan uyanınca 140 ml kadar çıkıyor.
Normal mi az mı bilemiyorum ama emzirince doyuyor geceleri..
 
mbg24 gazli icecek ilk oglumda biraktim. dogum sonrasi icerim dedim. emzirmede de icemedim. derken 2.bebgim oldu. yine emzirme derken icemedim. zararli ne varsa uzak durdum. salam sosis vb.. herseyden uzaklastim.
esine anlat bu durumunu. ucunuz birlikte disari cikin. biz de oyleyiz. ilk dogumumda resmen eve kapandim ve hayatimda ilk deefa. sonra esim anladi. her hafta biryerlere gittik hepimiz.
buyuk oglum. bahce atta diye cok agliyor. mafetti beni. arada cikariyorum mecbur. bu seferde eve girmicem diye agliyor..
belki esin bir kardesi olsun isterdi..
 

Canım eşim çok anlayışlıdır sağolsun.. ben demeden de anlıyor halimden. birlikte sık sık dışarı çıkıyoruz zaten.. ama işte başbaşa çıktığımız gibi olmuyor haliyle.. eski hayatını o özgürlüğü özlüyor insan.. alışacağız artık zamanla ne yapalım..:)
 
Bizde 4 de flan uyanirdik 2 gündür 6 ve 7de uyaniyoruz hiç ağrı sizi yok goguslerde.
Bebek bezi prima premium care kullanıyorum memnunum ama fiyattan dolayi degistirim huggies alim deniyim dedim kv daha küçük iyi bez kullan dedi ben alırım bezini dedi tamam dedim herseyini alıyolar bebeğin zaten sağolsunlar. ıslak mendil uni baby Yenidoğan kullaniyodum onada para yetistiremiyoruz pamuk aldım tekrar pamuğa geçtim hem sağlıklı hem hesaplı
 
Ne bilim bende alışık değilim ya bi anda afalladim :) eşim dedi banyo fln yaptık rahatlamistir diye :) goguslerim evet çok sismisti ve agriyodu ama ogluş 10 dk da boşalttı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…