- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
Bende de ağızdan gaz çıkarma çok oluyo engel olamiyorum maalesefBende de kabızlık var bu arada.
Gaz da afedersiniz bulantıyla birlikte sürekli geğirme şeklinde oluyo.
Gaz sancısı falan da yok çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de ağızdan gaz çıkarma çok oluyo engel olamiyorum maalesefBende de kabızlık var bu arada.
Gaz da afedersiniz bulantıyla birlikte sürekli geğirme şeklinde oluyo.
Gaz sancısı falan da yok çok şükür.
Bunu ilk kez duydum... o kadar çok bebek sahibi olmak için uğraşan insan var ki cinsiyetini beğenmeyip aldırmak akıl fikir ver bu insanlara sen Allah'ım..Doktorlar aslında bılıyor. Ama gizliyorlar :)) cınsıyetınden dolayı aldıranlae oluyor ya
Cnm benimde 4 hafta 3 gunluk su anda tam adet gunu gittigimde 4 haftalikti keseyi goremedik. Senin beta hcg kacti ve adetten sonra mi gittinHosgeldin canm bende yeni katildim yeni gordum yani bebisimde daha cok kucuk kalp atislarini bile daha duyamadik 4haftalik suanlik bas donmesi ve yorgunluktan haric bisey yok insallah da boyle gecer
Allah kolaylık versin. Inşaallah bebiş sağlıcakla büyüsün sen dikkat et kendine çok en kısa zamanda normale döner durum umarım .8 hafta bitti bugün ama yatarak geçiriyorum kanama dan dolayı doktor oturmaya bile müsade etmiyor inşallah en kisa zamanda normale dönerim. 10 gündür çok bunları
Beni de 6+3de çağırdı inşallah duyarızKızlar merhaba ben de bugün doktora gittim düşük tehlikem vardı kesenin etrafında kan vardı devlet hastanesine gittim kan göremedi çok şükür kesenin şekli de güzelmiş tam yuvarlak değil demişti doktor. Haftaya kalp atışı için çağırdı doktor 6+3 oluyoruz duyar mıyız ne dersiniz
Kesinlikle tam bi cahillikbenim şuan iştahım yok ama yinede kilo kontrolu yapıyorum. ilk hamileliğimde çok kilo aldım bebek hevesiyle gözüme görünmedi tabi inceciktim yuvarlanacak moda geldim doğumdan sonra yüzleştim gerceklerle kliteli yaşam olmuo malesef. doğumdan sonra 12 kg verip nasıl yaptıysam emzirirken 25 aldım oğlum7 yaşında ben daha gecen yaz verdim kilolarımı 30 kg verdim 1 yılda. o yuzden bu kez sonrasınıda düşünüp fazla kilo almıcm bebeğime yetecek besin degeri yuksek gıdalarla beslenip gereksız karbonhidrat alımı yapmıcam. bu kilo kontroluda aslında bebeğim için lohusalık döneminde psikolojim bozulmasın mınıgımın tadınıcıkarabileyim
o zaman dr una danıs canım
bende oğlumda hissetmiştim bu kezde kız hissediyorum ve kız istiyorum bakalım kısmet
benimi oğlumu doğru bilmişti cin takvimi bu kezde kız dio
3 kuru kayısı 3 kuru incir 3 kuru eriği 1 bardak su ile haşla içine 1 yemek kasiği zeytinyagi 1 tatlı kasıgı keten tohumu koyup blenderdan gecir her sabah ac karnına 1 kasık ye üzerine su iç tadida çok hoş marmelad gibi,
baktım burada bulamadım
stres yapma canım bişeyler ye dinlen
yaşları kac kuzularn
gözünaydın canım darısı basımıza
nasıl bir canilikse o
ara ara oluyor bende
inşallah gecer canım bolbol dua et bebeğin için katlan geçicek kucagına alınca
ohh çok sukur sevındım canım bizdaha duymadık duyanlar olmus sende duyarsın inşallah
aminn işte cahiliyet donemınden kalma anlayıs suruyor demekkiBunu ilk kez duydum... o kadar çok bebek sahibi olmak için uğraşan insan var ki cinsiyetini beğenmeyip aldırmak akıl fikir ver bu insanlara sen Allah'ım..
benim şuan iştahım yok ama yinede kilo kontrolu yapıyorum. ilk hamileliğimde çok kilo aldım bebek hevesiyle gözüme görünmedi tabi inceciktim yuvarlanacak moda geldim doğumdan sonra yüzleştim gerceklerle kliteli yaşam olmuo malesef. doğumdan sonra 12 kg verip nasıl yaptıysam emzirirken 25 aldım oğlum7 yaşında ben daha gecen yaz verdim kilolarımı 30 kg verdim 1 yılda. o yuzden bu kez sonrasınıda düşünüp fazla kilo almıcm bebeğime yetecek besin degeri yuksek gıdalarla beslenip gereksız karbonhidrat alımı yapmıcam. bu kilo kontroluda aslında bebeğim için lohusalık döneminde psikolojim bozulmasın
Aynı şekilde düşünüyorum bebeği beslemeyecek ama gereksiz kilo aldıracak şeyleri tüketmenin gereği yok. Bebeğim için değer deyip de hamurişi tatlı gibi şeyleri mideye indirmenin ne bize ne onlara faydası var
Benm adetim bir hafta gecmisti kan degerlerime bakmadi doktor ultrasyonla baakti gorundu ama daha yeniymis dort haftalik uc gun sonra tekrar gittim biraz daha buyumustu galiba benm hemen girunmustu ama son adetime gkre sayarsak bes haftalik olmasi gerekiyodu gununden sonra olmus dort haftalikken gozuktu canm ama emin ol uc gun dort gun bile farkediyoCnm benimde 4 hafta 3 gunluk su anda tam adet gunu gittigimde 4 haftalikti keseyi goremedik. Senin beta hcg kacti ve adetten sonra mi gittin
Anladim cnm senin gecikme olmus ben leke gordum adetten once ona nazaran test yaptim pozitifmis yerlesme kanamasiymis hcg hesaplarima gore p.tesi sali gozukmei lazim adetten 1 hafta sonrasi oluyor hayirlisi insallah saol cnm ilgin icinBenm adetim bir hafta gecmisti kan degerlerime bakmadi doktor ultrasyonla baakti gorundu ama daha yeniymis dort haftalik uc gun sonra tekrar gittim biraz daha buyumustu galiba benm hemen girunmustu ama son adetime gkre sayarsak bes haftalik olmasi gerekiyodu gununden sonra olmus dort haftalikken gozuktu canm ama emin ol uc gun dort gun bile farkediyo
Benimde yüksekti ikiz çıktıFiziksel olarak çok rahatım aslında ama ilki kimyasal olunca psikolojik olarak endişe içindeyim maalesef. Görünürde herşey normal. Değerim biraz fazla yükselmişti onun korkusu var biraz acaba diş gebelik mi diye kese de fark eder miydi doktor acaba onu ?
yenimi öğrend,n ikiz oldugunu baslangıcta tek kesemi vardiBenimde yüksekti ikiz çıktı
kızlar cok kotuyum uc haftadır bulantı ve kusma benı mahvettı hayattan sogudum hamılelıgımın keyfını bıle cıkaramıyorum nasıl geçer bu ıllet yaaaaa
Nedemek canm. Bende sora sora bazi seyleri ogreniyorum daha ilk bebisimiz insallah saglicakla kucagimiza alirizAnladim cnm senin gecikme olmus ben leke gordum adetten once ona nazaran test yaptim pozitifmis yerlesme kanamasiymis hcg hesaplarima gore p.tesi sali gozukmei lazim adetten 1 hafta sonrasi oluyor hayirlisi insallah saol cnm ilgin icin
Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim. Allahim tamamina erdirsin insallah.bugün kontrole gittik ve kalp atışlarını duyduk. bebişi de gördük. çok şükür tahliller de iyi.
darısı bekleyenlerin başına :)