evet aynı gidiyoruz inş. :) benim akıntım oluyor beyaz renkli, çok şükür bulantı kusma yok bende, sadece uyku ve yorgunluk yaptı bende onun haricinde hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum :) güzel bişey bu tabii. okadar zorlu bi yolun sonunda nasip ettiki Rabbim şimdi onun kolaylığını yaşatıyor Elhamdülillah.
hepimiz endişeli olabiliriz bu dönemlerde arkadaşlar herkes çocuğunu sağlıkla kucağına alabilmek için dua ediyor annelik denilen şey daha küçücük bi noktayken bile düşüveriyor içine ne tuhaf ya, onu herşeyden sakınmak istiyorsun. ama şu süreçte bizlik bi durum yok bence onu oraya koyan onu şekillendiren onu büyüten Rabbim eğer ona bi ömür vercekse de vermeyecekse de biz ne yaparsak yapalım olacak şeyin önüne geçemeyiz. doktorlarda çoğu zaman olumsuzlukları daha kolay söylüyolar ki sonra ben demiştim zaten diyebilmek için. oyuzden bence doktorların söyledikleriyle canınızı sıkmayın. güzel düşünün Allah o ruhu yarattıysa ve yaşayacaksa bizleri vesile kılarak dünyaya getiriyor o canı. bizi vesile ettiği için anneliği bize yaşatacağı için teşekkür etmekten başka ne yapabiliriz Rabbimizin karşısında...
@yangec Y YESIMBOZ