Bayram tatilinde hiç yolculuğa çıkacak var mı arkadaşlar Dr onay veren ya da soran ben kalp atışı falan duymadan söylemedim eşimin ailesine hamileliğimi sürekli gitmem için arıyorlar bu hafta. 11 saat falan buluyor trafik olacağı için bayram tatilinde. artık şüpheli durumum var oğlunuz gelsin ben gelemeyebilirim dedim başka ne denir ki;(
Ben çıkıcam, memleket trafiksiz 3 saat. Saat başı dururuz yürürüm
Günaydınlar...
Kaç gecedir saçma sapan rüyalar görüyorum. Hayır olsun inşallah..
O saçma rüyalar bende de var bi 15 gündür. Çok renkli çok gerçekçi ve hep kötü
Ben çok duygusallaştım kızlar ya. Oğlum pepenin duygusal bir bölümünü izlerken bile gözüm doluyor :)
Geçen National Geografic kanalında " saniyede 4 bebek" isimli programı izledim. Evde de kimse olmayınca salya sümük ağlayasım tuttu.
Sevdiğim biri aklıma gelince hemen gözlerim doluyor.
Allahım bu ikinci hamilelik beni çok fena yaptı yahu. Doğurana kadar kaç defa daha ağlarım bilinmez :)))
Ben de çok duygusalım geçen maç izlerken eşime soru sordum cevap vermedi diye oturup hüngür hüngür ağladım, şok oldu yazık
Günaydın, bebişimin arkadaşları ve onların güzel anneleri nasılsınız. Ben hiç hamiş değilmişim gibi ne ağrı var ne bulantı. Çooookkk az göğüs hassasiyeti var. Biara oda yoktu. Umarım herşey yolundadır. Usg ile yatıp kalkasım var. Hani zararlı olmasa iki güne bir farklı farklı drlara gidip bebeğimizi göresim vaarrr
Günaydının Bugün doğum günüm çok enerjik ve neşeli hissediyorum 8 mm kesemle
Kızlar bende de bir uyku hali var gözlerim kapanıyor iş yerinde çok zor
O uyku hali bende sürekli var keşke hep uyusam