- 19 Mayıs 2016
- 50
- 42
- 33
İnşallah canım sağol hevesim kursağımda kaldı birazcık ama sabretcez artık :)Inşaallah bir dahakine pıt pıt sesleri duymak nasip olur ferah tut icini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sağol hevesim kursağımda kaldı birazcık ama sabretcez artık :)Inşaallah bir dahakine pıt pıt sesleri duymak nasip olur ferah tut icini.
Çok güzel bi duygu maşaallah .Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canımşükür ya şok oldum ilk gebeliğim bir de çok korkuyorum ama
Amin inşallah Allah o günleri gostermeyi nasip etsin sağol canımminşallah sesinide duyarsın sağlıklı birşekilde doğar büyür ellerinden öper.. şurda 2 hafta geçmezken 9 ay nasıl bitecek allahın izni ile. ilk oğlumda böyle olmamıştım üstünden 9 sene geçti ve kendimi garip hissediyorum.
Aminn inşallah canım hiç ailede yok ama bak oluyormuşgenlerde olmadanda :)amin inşallah canım belli olmaz belki sonrakinde ikiz olur senin de
çok teşekkürler allah razı olsunÇok güzel bi duygu maşaallah .Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım
eşimin dayısında var sadece bende hiç yok ne anne tarafında ne baba tarafındaAminn inşallah canım hiç ailede yok ama bak oluyormuşgenlerde olmadanda :)
238,4 geçen perşembe.Şöyle patavatsız doktora bi sinir oluyorum. Inşaallah sorun yoktur yeni olduğu için görünmüyordur. En son kaçtı beta ? Aynen hem acıttı hem de girememiş olabilirim diyor kadın yüzsüz yüzsüz..
Benim eşimde de yok işte biraz zor bizim :)çok teşekkürler allah razı olsun
eşimin dayısında var sadece bende hiç yok ne anne tarafında ne baba tarafında
Ben bugün yine ultrasona girdim lekelenme olduğu için aldı alttan bakmam bn bi sorun gormedikce ddi tahlil sonuçlarima göre balık yağı ve progesteron yazdı şimdi de ve cihaza göre 5+5 im henüz bebisin kalbini duymadık zorlamayalm on gün sonra gel net olur ddi
Amin inşallah Allah o günleri gostermeyi nasip etsin sağol canımm
hiç belli olmaz dur bakalımBenim eşimde de yok işte biraz zor bizim :)
şallah bakalım :)hiç belli olmaz dur bakalım
Teşekkür ederim umarım hep güzel haberler alırız hepimiz :)Ben 6.haftadayim,Cuma gunu keseyi ve yolk sac i gordu. Henuz bebekte kalp atisi da gorulmuyordu. Net olarak ancak 2 hafta sonra gorebilecegimizi soyledi. Insallah gorursun bebeginin kalp atislarini,icin rahat olur.
Canım bugün tahlil sonuçları ve leke için dalgın girdim ultrason resmini bile almamism 3gun önce 5+2 gözüküyordm 12mm idikesen kaç mm çıktı acaba ?
Canım bugün tahlil sonuçları ve leke için dalgın girdim ultrason resmini bile almamism 3gun önce 5+2 gözüküyordm 12mm idi
Tekrar yaptırmış miydin artışı kontrol için canım ?238,4 geçen perşembe.
Normal değerlerde bencebenim kesem çokmu küçük ya 10,36mm 5+5 de
Canım lekelenmen icin ne dedi dr benimde lekelenmem var ama dr uzakta haftaya gidicem progestan kullanıyorum sana ne dedilerCanım bugün tahlil sonuçları ve leke için dalgın girdim ultrason resmini bile almamism 3gun önce 5+2 gözüküyordm 12mm idi
Normal değerlerde bence