• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Merhabalar hatunlar, tatlı telaşımızı paylaşalım istiyorum hep birlikte...:KK200::KK68::KK200::KK68::KK200:

Hayırlı olsun inşallah az kalmış, hazırlıklar nasıl gidiyor

Teşekkür ederim :) şuan için borç ödemekle geçiyor evimizin kredisi başlıcak aralıkta eksikleri bitirmeye çalışıyoruz :) mobilyaları aldık beyaz eşyaları evin teslim zamanını bekliyoruz o zaman alıp yerleştiricez direk :) ama kaygı çok var.. kendimi spora verdim diyebilirim :)

Teşekkür ederim :) şuan için borç ödemekle geçiyor evimizin kredisi başlıcak aralıkta eksikleri bitirmeye çalışıyoruz :) mobilyaları aldık beyaz eşyaları evin teslim zamanını bekliyoruz o zaman alıp yerleştiricez direk :) ama kaygı çok var.. kendimi spora verdim diyebilirim :)
Hee o kaygıdan mı bahsediyorsun :eğlence:
Bizde kışın herşey indirimli oluo die beyaz eşya ve tv leri aldık, mobilyalarıda ayırtalım dioz aralığa kadar:KK53: ortada fol yok eşyaya giriştik :KK53:

Hee o kaygıdan mı bahsediyorsun :eğlence:
Bizde kışın herşey indirimli oluo die beyaz eşya ve tv leri aldık, mobilyalarıda ayırtalım dioz aralığa kadar:KK53: ortada fol yok eşyaya giriştik :KK53:

Hangi marka beyaz eşya ve tvleriniz ?
Samsung ve lg almayı düşünüyoruz biz de hala araştırmalardayım :)
Sizin ne zaman düğün..

Yaşım da 23 burcum koç diğer gelin adaylarımıza başarılar diliyorum efenimm bol şanss :KK50:

Merhaba kızlar, benimde 31 temmuzda kinam 4 ağustosta düğünüm var hayırlısıyla:) bir arkadaş kışın beyaz eşyalar indirimde demiş bu konular hakkindada yardimlasirsak çok iyi olur :KK200:

Back