- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.321
Allah gonlune gore versin insaAllahKızlar selam..
Yarın kısmetse transferim var.Yaklaşık 3 aydır süren yorucu ve stresli dönemin sonuna geldik sayılır.Allah hayırlısını versin inşallah.Dualarınızı bekliyorum..
Bende bugün başladim iğneleri hayırlısı olsun cnmIyi akşamlar herkeseyeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz tedsvinix insallah bebisle mujdelensin ...ve nihayet benimde insallah öbür gün başlıyor tedavimmmm oleyyyyyy
Aminnn tatlım aminnn:))))Bende bugün başladim iğneleri hayırlısı olsun cnm
yok cnm keşke öyle olsaydı ama değilsüpriz yapmak istemiş olbilir mi bebiş bakarsın kendiliğinden gelir :)
Ben igneler aşamasındayim daha. Yarın kontrol var bakalım. Kaçıncı gün embriyosu senin bi de kaç tane transfer edildiEvet Gögsen bey de çok iyidir. Siz hangi aşamadasınız canım? Transfer oldu mu? Benim dün yapıldı transferim acayip heyecanlıyım daha teste de çok var
Yumurta toplama geçen hafta perşembe yapıldı, transfer de pazar günü oldu. 3.gün embriyosu mu oluyor tam bilmiyorum orasını :) 5 tane yumurta toplanmış ama iki tanesini döllenebilmiş. 2 tane embriyo transfer edildi canım. Şimdilik beklemedeyim bakalım nolacakBen igneler aşamasındayim daha. Yarın kontrol var bakalım. Kaçıncı gün embriyosu senin bi de kaç tane transfer edildi
Orgulatron tdavinin 5. Günü başlıyor genelde 5 veya 6 gün vuruluyor sonra çatkama iğnesikızlar merhaba.bişey sorucam orgalutraniğnesinden nezaman sonra çatlatma iğnesini olucaz acaba???
Yavrular sımsıkı tutunur inşallah annesine☺Yumurta toplama geçen hafta perşembe yapıldı, transfer de pazar günü oldu. 3.gün embriyosu mu oluyor tam bilmiyorum orasını :) 5 tane yumurta toplanmış ama iki tanesini döllenebilmiş. 2 tane embriyo transfer edildi canım. Şimdilik beklemedeyim bakalım nolacak
Orgulatron tdavinin 5. Günü başlıyor genelde 5 veya 6 gün vuruluyor sonra çatkama iğnesi
Yumurta belli büyük lüğr geldiği zaman çatlamasın diye başlanıyor bünyeden bünyeye farkediyordurBen 8.gün oldum ama neden acaba.? Teşekkür ederim canım cvp için.
Bana 6 adet verdi orgulatron 4.gün başladım vurulmaya periembe bitecek inşallah cuma yada ctesi toplanacak yumurta larKızlar çok yazamasamda sizlerin yazdiklarini mutlaka okuyorum inşallah güzel haberlerle dolar tasar bu sayfa .Bide daha önceden bilen arkadaşlar bu iğneler ne zman bitiyor en erken?yarın 5. Gün gonal F + Olgalutrana geçiyorum bugün kontrolüm vardı 225 den 300 e çıktı ilaç dozum. Cumartesi tekrar kontrol olucak.bana 3 tane olgalutran iğne verdi daha fazla almam gerekirmi acaba? Bide kilo aliyormusunuz? Olgalutran dan kaç gün sonra toplanıyor yumurta ortalama bilen varmı ?
Kilo geçen tedavimdede aldım şimdide alıyorum yavaş yavaşBana 6 adet verdi orgulatron 4.gün başladım vurulmaya periembe bitecek inşallah cuma yada ctesi toplanacak yumurta lar
Hoşgeldin canım hayırlı olsun insallah sonucun, aynı yerde yaptırıyoruz tüp bebeği Tayfun bey mi doktorun ?Merhaba kızlar! Ben de geldim aranıza :)
Yenidunya3 bilgilerimi tabloya ekleyebilirsen sevinirim...
En son adetim : 31 Aralık
Bu 2. Deneme
Acıbadem Tüp Bebek Merkezi - Kadıköy
Kızlar çok yazamasamda sizlerin yazdiklarini mutlaka okuyorum inşallah güzel haberlerle dolar tasar bu sayfa .Bide daha önceden bilen arkadaşlar bu iğneler ne zman bitiyor en erken?yarın 5. Gün gonal F + Olgalutrana geçiyorum bugün kontrolüm vardı 225 den 300 e çıktı ilaç dozum. Cumartesi tekrar kontrol olucak.bana 3 tane olgalutran iğne verdi daha fazla almam gerekirmi acaba? Bide kilo aliyormusunuz? Olgalutran dan kaç gün sonra toplanıyor yumurta ortalama bilen varmı ?
Anladım canim bundada catlatma ignesi vuruyormuyuz asilamadaki gibi toplamadan önce ? Bende yediklerimë dikkat etmeye çalışıyorum zaten asilama daki ilaçlardan bile 56 iken şimdi 59 oldum tedaviye başlamadan dahada almak istemiyorum allah sonucununda güldürsun hepimizin yüzünüKilo geçen tedavimdede aldım şimdide alıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?