2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba arkadaşlar, 2 senelik bir süreçten sonra bu ay tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Ayın 7sinde Femara sabah akşam aldım ve 3 gündür de karından 100mlg puregon vuruyorum. Yarın sabah doktor randevum var. Umarım yumurtalar istenilen duruma ulaşır. Bundan sonraki süreci yarın konuşacağız doktorumla. İnşallah Allah nasip etsin hepimize.

Evet Gögsen bey de çok iyidir. Siz hangi aşamadasınız canım? Transfer oldu mu? Benim dün yapıldı transferim acayip heyecanlıyım daha teste de çok var
Ben igneler aşamasındayim daha. Yarın kontrol var bakalım. Kaçıncı gün embriyosu senin bi de kaç tane transfer edildi

Ben igneler aşamasındayim daha. Yarın kontrol var bakalım. Kaçıncı gün embriyosu senin bi de kaç tane transfer edildi
Yumurta toplama geçen hafta perşembe yapıldı, transfer de pazar günü oldu. 3.gün embriyosu mu oluyor tam bilmiyorum orasını :) 5 tane yumurta toplanmış ama iki tanesini döllenebilmiş. 2 tane embriyo transfer edildi canım. Şimdilik beklemedeyim bakalım nolacak

Yavrular sımsıkı tutunur inşallah annesine☺

Kızlar çok yazamasamda sizlerin yazdiklarini mutlaka okuyorum inşallah güzel haberlerle dolar tasar bu sayfa .Bide daha önceden bilen arkadaşlar bu iğneler ne zman bitiyor en erken?yarın 5. Gün gonal F + Olgalutrana geçiyorum bugün kontrolüm vardı 225 den 300 e çıktı ilaç dozum. Cumartesi tekrar kontrol olucak.bana 3 tane olgalutran iğne verdi daha fazla almam gerekirmi acaba? Bide kilo aliyormusunuz? Olgalutran dan kaç gün sonra toplanıyor yumurta ortalama bilen varmı ?

Bana 6 adet verdi orgulatron 4.gün başladım vurulmaya periembe bitecek inşallah cuma yada ctesi toplanacak yumurta lar

Tamamen yumurta gelişimi ile ilgili bi durum tutaconam şayet 300 doz ile iyi gelişirse daha fazla kullanmana gerek kalmadan çatlatma iğnesi sonra da yumurta toplama işlemine geçiş yapılır.

Ben ilk denememde yaklaşık 5-6 kilo aldım..

Kilo geçen tedavimdede aldım şimdide alıyorum yavaş yavaş
Anladım canim bundada catlatma ignesi vuruyormuyuz asilamadaki gibi toplamadan önce ? Bende yediklerimë dikkat etmeye çalışıyorum zaten asilama daki ilaçlardan bile 56 iken şimdi 59 oldum tedaviye başlamadan dahada almak istemiyorum allah sonucununda güldürsun hepimizin yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…