- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.301
Özelden yazdımCanım bir de merional var 2 kutu hiç açılmamış. Onu da kullanıyor musun?
Cok tesekkür ederim cnm yüregime su serptin..Canım evet benim de göğüs ağrısı ve hassasiyeti oluştu. İlaçların yan etkisi diye düşündüm. Sende de öyledir tedirgin olma aklına kötü şeyler getirme canım.
Puregon her gün aynı saatte orgalutranda doktorun dediği saatte yapmıstım ona göre yumurta toplama oluyorKızlar bu Orgalutran ve puregon iğnelerini gün içinde aynı saattemi yapıyosunuz yoksa farklı saatlerdemi
Hafif ıkınmayla bişey olmaz korkma cnmMerhaba bugün transfer imin 4.günü bende bunu merak ediyorum bi cevap verip içimi rahatlatır mısınız iyi yada kötü bilmek istiyorum çok hafif ıkındim az önce nerden geldi bilmiyorum kan yok ama sümüksü bişey geldi elime peçete de bişey yok ama :-( hayır bebeğim gittiyse nasıl oluyor kan görmek gerekiyor mu yoksa dediğim gibi bişey olabilir mi düştüğünü nasıl anlarız ki lütfen cevap verin
Ayy canım benimde öyle birde bol akıntı var. Benimde aklıma acaba yumurta mı çatlıyor geldi. İnş öyle birşey olmaz.Kızlar sizin gögsünüz agrıyor mu? Benim son günlerde cok gergin ve agrili, yumurtalarım catladı mı acaba yaa daha toplamadan? İnsanın gögsü yumurtlamadan sonra agrir genelde cünkü..
süpriz yapmak istemiş olbilir mi bebiş bakarsın kendiliğinden gelir :)Birçok kişi tedaviye başladı güzel haberler gelmeye başladı, Bende başlamak için adet olmayı bekliyorum gecikti hayırlısı olsunda geç olsun :)) bol bebişli bir sayfa olsun hayırlısıyla :)
hayırlı olsun tedavinBende bugün tedaviye başladım ilk tüp bebek denemem olacak gonalf iğne ile başladık hepimizin hakkında en güzeli olur inşallah herkesin gönlüne göre versin rabbim
Teşekkürler inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızhayırlı olsun tedavin
Ben normalde de özen göstermeye çalışıyorum kahvaltı akşam.yemegi özellikle kahvaltı geçiştirme yapmadan yapıyorum. Şimdi açıkçası abur cubur tüketimi vardı onu bıraktım balık yiyorim bide haftada iki kez yemeye çalışıyorumtedavi boyunca yemek düzeninize özen gösteriyor musunuz
Canım ilaç geldide seninde böyle değilmiCok tesekkür ederim cnm yüregime su serptin..
bu 3 tedavim diğerlerinde düzensiz besleniyordum bu tedavimde düzenliyimBen normalde de özen göstermeye çalışıyorum kahvaltı akşam.yemegi özellikle kahvaltı geçiştirme yapmadan yapıyorum. Şimdi açıkçası abur cubur tüketimi vardı onu bıraktım balık yiyorim bide haftada iki kez yemeye çalışıyorum
Allah yardımcın olsun inşallah gönlünce olur herşeyKızlar selam..
Yarın kısmetse transferim var.Yaklaşık 3 aydır süren yorucu ve stresli dönemin sonuna geldik sayılır.Allah hayırlısını versin inşallah.Dualarınızı bekliyorum..
Kızlar selam..
Yarın kısmetse transferim var.Yaklaşık 3 aydır süren yorucu ve stresli dönemin sonuna geldik sayılır.Allah hayırlısını versin inşallah.Dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?