- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #1.141
Çok teşekkür ederim canım. Inşallah bu güzel dileklerin gerçek olur. Hepimiz evlatlarimiza kavuşuruz insallahhh:))Cnm pko larda yumurta oluşumu çok oluyor düşük dozla bile o yüzden doktorun temkinli yaklaşmıştır eğer ki kontrol de yetersiz görürse zaten arttırır yine çok yumosun olur yani sayısı artar sen kafana takma doktoruna güven derim. Tedavin hayırlı uğurlu olsun bebisini sana getirin inş
İnşallah canım inşallah bütün dualarımız onlar içinÇok teşekkür ederim canım. Inşallah bu güzel dileklerin gerçek olur. Hepimiz evlatlarimiza kavuşuruz insallahhh:))
Hadi hayırlısı canım benim:) güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınlar kızlar:) kısmetse bu aksam son ignemi olup yarın da catlatma ignesini olacagım, artıl bir süre igne olmak istemiyorum:) Allahım hakkımıza hayır etsin, emeklerimiz boşa cıkmasın, hepimizin tedavileri saglıkla bebecikle sonuclansin inşallah :)
Canim insallah Rabbim gonlune göre verir.dularimiz seninle Rabbim yar ve yardimcin olsunGünaydınlar kızlar:) kısmetse bu aksam son ignemi olup yarın da catlatma ignesini olacagım, artıl bir süre igne olmak istemiyorum:) Allahım hakkımıza hayır etsin, emeklerimiz boşa cıkmasın, hepimizin tedavileri saglıkla bebecikle sonuclansin inşallah :)
Bugün de yaptım mi test canim :))İnşallah canım inşallah bütün dualarımız onlar için
Canım çatlatma iğnen hangisi? Bende yarın sorup alayım diyorum, kontrol akşam eczane kapanmış olur. Vur bu gece derse apışıp kalırım :)))Günaydınlar kızlar:) kısmetse bu aksam son ignemi olup yarın da catlatma ignesini olacagım, artıl bir süre igne olmak istemiyorum:) Allahım hakkımıza hayır etsin, emeklerimiz boşa cıkmasın, hepimizin tedavileri saglıkla bebecikle sonuclansin inşallah :)
Canım senin benden 1 gün öncemiydi? Çabuk oldu sanki senin, bakalım bana hangi gün diyecek. Birde çatlatma iğnen hangisi? İlaçlarımız aynı olan arkadaşlara soruyorumBu gece catlatma ignemi yapacağım.. Salı toplanacak.. Şehir disindan gelenlerin birkaci yollarda kalmis opu yapilamamis.. kendini riske atmadan 1 gun once gel dediler.. tam da zamanini bulduk.. bende hic sans yok..
Yok cnm o testi dün gece yapmıştım zaten ama sabah idrarı ile daha çok çıkıyormuş diye bu gece degil yarın sabahtan yapıcam bakalım :) atarım yine fotosunu yapınca inş daha da koyulmus olur çizgiBugün de yaptım mi test canim :))
Canim bozma moralini şimdiden insallah herşey gönlünce olur tatlimBu gece catlatma ignemi yapacağım.. Salı toplanacak.. Şehir disindan gelenlerin birkaci yollarda kalmis opu yapilamamis.. kendini riske atmadan 1 gun once gel dediler.. tam da zamanini bulduk.. bende hic sans yok..
Hadi hayırlısı :))) senden ümitliyim insallahYok cnm o testi dün gece yapmıştım zaten ama sabah idrarı ile daha çok çıkıyormuş diye bu gece degil yarın sabahtan yapıcam bakalım :) atarım yine fotosunu yapınca inş daha da koyulmus olur çizgi
Meliselam önceden hazırla tabi.zaten bir anda hadi bu gece diyorlarCanım çatlatma iğnen hangisi? Bende yarın sorup alayım diyorum, kontrol akşam eczane kapanmış olur. Vur bu gece derse apışıp kalırım :)))
Evet canim aramizda 1 gun var.. sana demistim sali veya en gec crs toplanir benimkiler diye.. puregon ve orgalutran ayniydi senle.. takibimi yapan burdaki doktor catlatma ignesi ne verdi dedi..acikcasi bakmamistim adına.. buyuk ihtimal choriomondur dedi.. eve geldim baktim dogru tahmin etmis..Canım senin benden 1 gün öncemiydi? Çabuk oldu sanki senin, bakalım bana hangi gün diyecek. Birde çatlatma iğnen hangisi? İlaçlarımız aynı olan arkadaşlara soruyorum
Evet canim başlatır..bir sorun olmaz merak etme bozma moralini :))))simdiden hayirli olsun insallah :))Selam arkadaslar birkac gun giremedim bayagi ilerlemeler olmus.hayirlisi olsun.benim adet dun olunca 2.gun pazara geldi((( dolayisiyla yarin dr a gudecegim. 3. Gun tedavimi baslatir ins hayirlisiyla
Tamam canım bende yarın sorup alacağım o akşam dese kalırım yani. İşimi garantiye alayım :)Evet canim aramizda 1 gun var.. sana demistim sali veya en gec crs toplanir benimkiler diye.. puregon ve orgalutran ayniydi senle.. takibimi yapan burdaki doktor catlatma ignesi ne verdi dedi..acikcasi bakmamistim adına.. buyuk ihtimal choriomondur dedi.. eve geldim baktim dogru tahmin etmis..
Choriomon 5000 lik 2 adet vurulacak..
2.yada 3. Başlanıyor bi problem olmaz. Şimdiden hayırlı olsunSelam arkadaslar birkac gun giremedim bayagi ilerlemeler olmus.hayirlisi olsun.benim adet dun olunca 2.gun pazara geldi((( dolayisiyla yarin dr a gudecegim. 3. Gun tedavimi baslatir ins hayirlisiyla
Allah bi caresini buluyor.bende çok korktum kardan yollarda kalırım diye. Ama sağ salim halloldu içini ferah tut. Hayırlı haberlerle dön ☺Bu gece catlatma ignemi yapacağım.. Salı toplanacak.. Şehir disindan gelenlerin birkaci yollarda kalmis opu yapilamamis.. kendini riske atmadan 1 gun once gel dediler.. tam da zamanini bulduk.. bende hic sans yok..
İnşallah canım çok sağolHadi hayırlısı :))) senden ümitliyim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?